Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

RYANAIR SLAVI PONOVNO OTVARANJE BAZE U ZADRU: 78 tjednih letova prema 37 odredišta, od kojih je čak 17 novih

Objavljeno

-

Ryanair, najveća europska zrakoplovna kompanija, slavi ponovno otvaranje baze u Zadru. S dva bazna zrakoplova, 78 tjednih letova prema 37 odredišta, od kojih je čak 17 novih, ponovno otvaranje baze od 1. srpnja povezuje Zadar s brojnim međunarodnim odredištima diljem Europe.

I dok se programi cijepljenja nastavljaju u cijeloj Europi, te kako se vrhunac ljetne sezone približava, ovo će pojačati zračni promet i turizam u Zadarskoj županiji.

Hrvatski korisnici mogu već sada rezervirati svoj toliko zasluženi odmor iz Zadra u neku od popularnih europskih odredišta kao što su Rim, Pariz, Milano, Dablin, Edinburg, Budimpešta i druga, i to po najpovoljnijim cijenama karata, a također se mogu iskoristiti i mogućnost besplatne zamjene karata u slučaju promjene plana putovanja.

Govoreći na otvaranju baze Ryanairov direktor Marketinga i informatike, Dara Brady je rekao:

“Oduševljeni smo što smo u Hrvatskoj na ponovnom otvaranju baze u Zadru. Zračni promet je spreman na novi uzlet I to na vrhuncu turističke sezone u srpnju i kolovozu, a sa 17 novih i ukupno 37 linija naši hrvatski korisnici imaju i više nego dobar izbor destinacija za svoj toliko željeni ljetni odmor. Imajući na umu da se COVID ograničenja stalno mijenjaju, naši korisnici mogu rezervirati svoje karte već sada, te ih u slučaju odgode putovanja, mogu zamijeniti za bilo koji drugi let i to dva puta bez ikakve dodatne naplate sve do kraja ove godine. Kako bismo proslavili i službeno otvaranje baze u Zadru te 17 novih ljetnih linija objavljujemo rasprodaju avio karata dostupnih već od 151 kunu za putovanja do kraja listopada 2021., a koja se moraju rezervirati do subote, 3. srpnja u ponoć. Kako će karte po ovako nevjerojatno niskim cijenama biti razgrabljene vrlo brzo, posjetite nas što prije na našim stranicama www.ryanair.com i kupite svoju kartu.

Nazočnima se obratio i direktor Zračne luke Zadar, Josip Klišmanić:

“Iznimno nas raduje činjenica da je najveća europska zrakoplovna kompanija nastavila dugogodišnju uspješnu suradnju s nama i ponovno otvorila svoju bazu u Zadru i time dodatno povezala naš grad i Hrvatsku sa čak 37 odredišta. Ryanair je u zadnjih 14 godina bio i ostao glavni partner Zračne luke Zadar. Povratak baze sa 37 linija, od kojih je čak 17 novih, u sezoni i izazovnom vremenu u kojem se moramo boriti za svakog putnika, nije samo dobra vijest, već je i potvrda naše izvrsne suradnje kojoj se nadamo i ubuduće.”

Nove Linije

Iz Zadra / Tjedni letovi
Aarhus 2
Bari 1
Bologna 2
Bremen 2
Bucharest 2
Budapest 2
Edinburgh 2
Gdańsk 2
Liverpool 2
Maastricht Aachen 2
Naples 2
Newcastle 1
Paris Beauvais 2

Rome Ciampino 2
Växjö/Kronoberg 2
Warsaw Modlin 2
Wroclaw 2

 
Nastavi čitati
1 Comment

1 Comment

  1. Bumbishta

    13. listopada 2022. at 12:50

    E a nes ti meni viit..nema Vrankvurta na popisu

     

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

ČESTITKA / Gradonačelnik Dukić: “Kristovo uskrsnuće pruža nam vjeru da na kraju uvijek pobijedi ispravno i dobro”

Objavljeno

-

By

U nastavku donosimo Uskršnju čestitku gradonačelnika Branka Dukića:

“Drage Zadranke i Zadrani,

najveći kršćanski blagdan je pred  nama. Uskrs je simbol nade, dan kada slavimo Kristovo uskrsnuće koje nam pruža vjeru da na kraju uvijek pobijedi ispravno i dobro.

Svima želim zdravlje, mir i blagostanje, uz puno ljubavi i veselja u vašim domovima i s vašim najdražima.  

U ime cijele gradske uprave i svoje osobno, sretan i blagoslovljen Uskrs!”

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SVEUČILIŠTE: U četvrtak Dan karijera Pomorskog odjela 

Objavljeno

-

By

U četvrtak, 4. travnja 2024. godine održat će se Dan karijera Pomorskog odjela Sveučilišta u Zadru.

Cilj održavanja Dana karijera je omogućiti studentima da se izravno informiraju o zahtjevima tržišta rada, upoznaju potencijalne poslodavce te da se omogući tvrtkama i institucijama iz područja pomorstva da se predstave studentima.

U sklopu manifestacije bit će organizirana panel rasprava s istaknutim stručnjacima iz gospodarstva na temu Izazovi u obrazovanju i zapošljavanju u pomorskoj industriji.

Otvorenje manifestacije i panel rasprava će se održati u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru, a predstavljanje tvrtki i institucija iz područja pomorskog gospodarstva u prostorijama Pomorskog odjela.

Početak manifestacije zakazan je za 11:00.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PROGNOZA / Vikend suh i sunčan, uz olujno jugo. Temperatura ide i do 27°C

Objavljeno

-

By

foto: Saša Čuka

Danas djelomice sunčano, povremeno uz promjenljivu naoblaku s kojom uglavnom u Gorskome kotaru i na širem riječkom području može pasti malo kiše. Puhat će umjeren, poslijepodne prolazno i jak jugozapadnjak, a na Jadranu ponegdje jako i vrlo jako jugo. Najviša dnevna temperatura većinom od 18 do 23 °C, na istoku unutrašnjosti do 26.

U subotu pretežno ili djelomice sunčano, iznadprosječno toplo te na Jadranu i dalje vrlo vjetrovito. Uz povremeno više oblaka lokalno u Istri i na Kvarneru može pasti vrlo malo kiše. Puhat će slab do umjeren, u Gorskoj Hrvatskoj te u unutrašnjosti Dalmacije i jak južni i jugoistočni vjetar, a na Jadranu jako i olujno jugo. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 13, na Jadranu između 12 i 15 °C. Najviša dnevna većinom od 21 do 27 °C.

IZGLEDI VREMENA:

Iznadprosječno toplo te i dalje vjetrovito, osobito na Jadranu. Za vikend prevladavajuće suho i sunčano, a u ponedjeljak promjenljivo s mjestimičnom kišom, lokalno i grmljavinom. Puhat će slab i umjeren, u ponedjeljak i vrlo jak južni i jugozapadni vjetar. Na Jadranu jako i vrlo jako, mjestimice i olujno jugo.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu