Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

(FOTOGALERIJA S OTVARANJA) Namještaj Mima otvorio svoj najveći salon u Zadru

Objavljeno

-

Namještaj Mima, poduzeće za proizvodnju i prodaju namještaja koje već 30 godina uspješno djeluje na hrvatskom tržištu danas otvara vrata novog, najvećeg salona u Zadru, na adresi 159. brigade 1.

Dan ranije u novom je prostoru održano svečano otvorenje za poslovne partnere i medije koje je popraćeno prigodnim programom: zvukovima lokalnog benda „Rockatansky“ , cooking show-om kuhara Renata Kraljeva.

Svečanost je započela pozdravom vlasnika Milenka Marjanovića koji je sa suprugom Marinom Marjanović rezanjem vrpce otvorio Mimin najveći i najmoderniji salon. Na eventu su se našla poznata domaća lica poput pjevačice Marine Tomašević, operne pjevačice Antonele Malis, influencerice Andreje Reje i Sane Barabe, blogerice Adriane Karuze i Patricie Baradić, modne dizajnerice Božene Bratović Smolić i voditeljice i influencerice Antonije Blaće.

Prvi su gosti bili oduševljeni vrhunski opremljenim ambijentima, a svima je zapeo za oko foto-kutak s dekoracijama gdje se čekao red za fotografiranje.

U vidu društveno odgovornog poslovanja, kakvo poduzeće vodi od samog osnutka, uručene su i tri donacije: Udruga za Down sindrom Zadar, Dječji vrtić „Latica“ i Zadarske šapice primili su po 10.000,00 kuna. Ovo poduzeće na čelu s direktorima Marjanović rado kroz česte donacije doprinosi institucijama koje djeluju za opću dobrobit društva i okoliša. Kada se radi o donacijama, najbitnije je da su one maksimalno iskorištene – tako da doprinose boljoj kvaliteti života najugroženijih skupina. Namještaj Mima je posebno senzibilan oko najranjivijih skupina, a već treću godinu zaredom ciljano provode i donacije usmjerene pomaganju udrugama za zaštitu životinja.

Dugogodišnjim prisustvom u Zadarskoj županiji, ovaj brend je stekao povjerenje i lojalnost kupaca, što ističu kao jednu od najvećih snaga poduzeća. Kupci su ti koji igraju najvažniju ulogu u postojanju poduzeća te su svjesni da upravo njima duguju svoj uspjeh. Upravo su zbog toga iznimno ponosni na novu lokaciju gdje će svojim kupcima biti još pristupačniji i to sa jačom ponudom, jer salon broji čak 6000m2, te sa ojačanim skladišnim prostorom kako bi se roba mogla isporučivati još brže nego prije.

Odličan odnos s tržištem zaslužuje stalno ulaganje u kvalitetniju i širu ponudu. Tako ćete, u novom salonu pronaći mnoštvo noviteta u asortimanima kuhinja, dnevnih boravaka, blagovaonica, spavaćih soba, dječjih soba, predsoblja, vrtnog namještaja, a tu su naravno i dekoracije za svaki prostor vašeg doma ili apartmana.

Ono čime se Mimina ponuda najviše ističe je vlastita proizvodnja kuhinja po mjeri i ugradbenih ormara čiji su modeli dobili veći i ljepši prostor u novom salonu.

Danas od 9:00 sati možete biti prvi posjetitelji za koje je Mima osigurala brojne pogodnosti poput -20% na namještaj i dekoracije, 45-55% na kuhinje po mjeri, do -60% na ugradbene ormare, te promo cijene i pogodnosti na bijelu tehniku kao i poklone iznenađenja. Do subote u salonu možete sudjelovati i u nagradnom natječaju za vrijednu nagradu – osvojite ovaj boxpsring Deluxe!

Obiđite vrhunski opremljene ambijente i pronađite najnovije trendove u uređenju doma i apartmana, te prvi iskoristite pogodnosti i poklone. 17.06. u 09:00 ujutro pravac Namještaj Mima, 159. brigade 1.

www.namjestaj-mima.hr

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

ZADAR / ŽUPANIJA

U ČETVRTAK U ZADRU DRŽAVNI TAJNIK BILAVER Početna konferencija projekta “Rekonstrukcija i izgradnja lučke infrastrukture Grad Zadar-Poluotok”

Objavljeno

-

By

U četvrtak, 29. srpnja 2021. godine s početkom u 10:00 sati u dvorištu Doma Zadarske županije održat će se početna konferencija projekta “Rekonstrukcija i izgradnja lučke infrastrukture Grad Zadar-Poluotok”.

Projekt se sastoji od tri faze: rekonstrukcije Obale kralja Petra Krešimira IV. i sanacije gata, dogradnje gata u dužini od 15 metara i rekonstrukcije zaobalnog dijela Liburnske obale.

Ukupna vrijednost projekta je 67.489.388,11 kuna, od čega 56.616.917,39 kuna sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda, dok nacionalni doprinos iznosi 9.991.220,72 kuna.

Na početnoj konferenciji bit će riječi o početku obnove zadarske rive i značaju samog projekta.

Na konferenciji će sudjelovati državni tajnik za more i EU fondove u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture Josip Bilaver, predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Zadar i župan Zadarske županije Božidar Longin, gradonačelnik Zadra Branko Dukić, te ravnatelj Lučke uprave Zadar Robert Škifić.

Više informacija o projektu možete pronaći na službenoj web stranici: https://zadarska- riva.hr/

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

MUP: Za vikend podignite izrađene osobne dokumente

Objavljeno

-

By

U subotu, 31. srpnja i nedjelju, 1. kolovoza, građani će izrađene dokumente moći preuzeti u pojedinim policijskim upravama te pripadajućim policijskim postajama

Tijekom predstojećeg vikenda, građani će moći podići svoje nove osobne iskaznice prve generacije u pojedinim policijskim upravama te pripadajućim policijskim postajama, objavljeno je iz MUP-a.

Spomenuto se odnosi na sljedeće policijske uprave i pripadajuće policijske postaje:

“NAPOMENA: U navedene dane neće se zaprimati novi zahtjevi već isključivo izdavati osobni dokumenti koji su izrađeni.

Unaprijed zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumijevanju”, dodaju iz MUP-a.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SVEČANI PROGRAM 30. obljetnica prevoženja branitelja 4. gardijske brigade ZNG-a iz Novigrada u Kruševo

Objavljeno

-

By

Foto: screenshot

Povodom obilježavanja jubilarne 30. obljetnice prevoženja hrvatskih branitelja 4. gardijske brigade Zbora narodne garde iz Novigrada u Kruševo brodovima novigradskih ribara priređen je program sjećanja na taj važan događaj iz Domovinskog rata. I ove godine program je prilagođen epidemiološkim mjerama zaštite od širenja COVID-a 19.

Iz povjesnice:

Kruševo je bilo u neprijateljskom okružju i jedini način komunikacije s ovim mjestom bio je morski put te je u noći 29./30. srpnja 1991. 170 branitelja 4. gardijske brigade s naoružanjem i opremom prebačeno iz Novigrada u Kruševo s pet ribarica tamošnjih ribara. Ovo je ujedno i začetak djelovanja Hrvatske ratne mornarice na zadarskom prostoru u Domovinskom ratu.

Kasnije se u akciju prevoženja za potrebe obrane Kruševa uključio i trajekt „Jadrolinije“ Klimno te brodovi iz zadarskih tvrtki „Luka“, „Autotransport“, „SAS“ i šest privatnih brodica koji su kroz 44 dana okuženja bili jedina veza sa Kruševom.

Uz prevoženje branitelja, naoružanja i vojne opreme brodovi su služili i za dostavu hrane, medicinska zbrinjavanja i ostale potrebe branitelja i stanovnika Kruševa.

Želeći ovom događaju iz Domovinskog rata dati značenje te izraziti zahvalnost braniteljima Kruševa, ribarima Novigrada i svima koji su dali svoj doprinos u obrani Kruševa pripremljen je svečani program:

Program:

 1. srpnja 2021. (petak)
  Novigrad:
  09,00 Odavanje počasti poginulom hrvatskom branitelju Tomislavu Baždariću, zapovjedniku broda „Ivana“ koji je prevozio branitelje u Kruševo (Mjesno groblje Novigrad)
  09.30 Plivanje ratnom rutom 91 Novigrad-Meka Draga (start ispred kafića „Noškić“ u Novigradu)
  12,00 Uplovljavanje brodova Hrvatske ratne mornarice (HRM) u luku Novigrad
  17,00-20,00 razgledavanje brodova HRM-a u luci Novigrad
  22,00 paljenje baklji na Rivi u Novigradu
 2. srpnja 2021. (subota)
  Novigrad, Kruševo:
  08,00 budnica Rivom u Novigradu (Gradska glazba Zadar)
  09,15 pristajanje brodova ispred kafića „Flash“ u Novigradu
  09,30 isplovljavanje brodova iz Novigrada (polaganje vijenca u more između Novigrada i Kruševa)
  10,15 Susret s braniteljima Kruševa u Mekoj Dragi
  10,45 Polaganje vijenaca kod crkve Svetog Jurja u Kruševu
  11,00 Sveta misa zahvalnica u crkvi Svetog Jurja u Kruševu
  11,45 Povratak novigradskih brodova u Novigrad

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu