Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

Beroš sutra cijepi navijače u Zadru

Objavljeno

-

Ministar zdravstva Vili Beroš priključit će se u subotu akciji vodstva kluba i navijača Košarkaškog kluba Zadar da se s ostalim građanima masovno cijepe protiv covida-19 u dvorani Višnjik, priopćilo je Ministarstvo zdravstva.

Vodstvo Košarkaškog kluba Zadar, koji je prošle subote u dvorani Višnjik pred prepunim gledalištem osvojio titulu prvaka Hrvatske, pozvalo je svoje navijače, kao i sve druge građane Zadra, da se sutra okupe u sportskoj dvorani na masovnom cijepljenju protiv covida-19.

“Čestitam Klubu i košarkašima Zadra te svim njegovim navijačima na odluci da svoje i tuđe zdravlje zaštite cijepljenjem. Bravo!” poručio je ministar Beroš.

Odgovarajući na inicijativu kluba Zadar, istaknuo je da će se i sam pridružiti tom hvalevrijednom događaju u subotu, kada će, s ostalim zdravstvenim djelatnicima, cijepiti navijače, ali i ostale građane Zadra.

“Ono na čemu vam nisam mogao čestitati prošle subote, prepune su tribine bez epidemiološke zaštite i neophodnog opreza da se spriječi zaraza i njezino širenje. Nadam se da zbog toga neće eskalirati broj novozaraženih”, rekao je ministar.

Naglasio je da ga ohrabruje poziv i poticaj navijačima i građanima tog petog po veličini grada u Hrvatskoj da se cijepe uoči ljeta i masovnijeg dolaska turista na Jadran. To je sjajan primjer kako sportski prvak i njegovi navijači mogu težiti tome da budu i prvaci u odgovornom odnosu prema svojem i tuđem zdravlju.

“Želim da Zadrani kao ovogodišnji košarkaški prvaci Hrvatske pozovu svoje sportske rivale i njihove navijače da slijede ovaj primjer i cijepe se, kao najučinkovitiji način zaštite od zaraze i njezina prijenosa”, kaže ministar zdravstva te poručuje da je to jedini način da se opet na jesen nađemo i u sportskim dvoranama i u drugim prigodama.

 

Galerije

FOTOGALERIJA Arheološki muzej izložba “Tajne šivanih brodova antičke luke u Zatonu kod Nina”

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: Rapska ulica u srijedu bez vode!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, dana 01.12.2021. godine (srijeda) u vremenu od 09:00do 13:30h  bez vode biti će potrošači u Rapskoj ulici.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u Rapskoj ulici kod kć.br. 12 A.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Ponedjeljak na zadarskom Adventu

Objavljeno

-

By

Foto: Bojan Bogdanić
 
Nastavi čitati

U trendu