Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

LUČKA UPRAVA ZADAR: Objavljeno Izvješće o radovima na rekonstrukciji ribarske luke Gaženica

Objavljeno

-

Iz Lučke uprave Zadar izvještaj o radovima na rekonstrukciji ribarske luke Gaženica

Obala i travel lift
Završeni su svi betonski radovi na gatovima, montirani su poleri na gatovima, te su gatovi gotovi u cijelosti. Preostaje samo montirati opremu (odbojnike, ogradu i slično).

Manipulativni i servisni prostor, prometnice, zelene površine
Završena je oborinska odvodnja na cijeloj manipulativnoj površini: postavljeni separatori, ugrađene cijevi i okna. Preostaje za izvršiti u narednom periodu spoj separatora kroz podmorski zid u more.
Izrađena je i u potpunosti završena hidrantska mreža kao i instalacije vode i struje po cijeloj površini. Kanali linijske odvodnje također su završeni, a trenutno se odvijaju radovi na izradi kanala fekalne odvodnje.
Paralelno s navedenim, nastavljaju se radovi na izradi kolničke konstrukcije.

Skladište i pomoćni prostori
Čelična konstrukcija je izrađena, pocinčana i u većem dijelu obojena, te se u skorašnjem periodu očekuje doprema dijela konstrukcije i početak montaže.
Svi betonski i izolaterski radovi na pomoćnom objektu i konfiskatu su završeni, nastavljaju se radovi na unutarnjem uređenju.

Ukupno je u sklopu projekta Građevinski radovi na modernizaciji i proširenju ribarske luke Gaženica do 31.05.2021. godine, realizirano 49% ugovorenih radova.

Fotogaleriju tijeka radova možete pogledati ovdje.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Zimski đir gradom

Objavljeno

-

By

IMG_0082

Image 1 of 72

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

HVIDR-a ZADAR: Osvojeni pehari sa Sportsko rekreativnih igara u Poreču

Objavljeno

-

By

Proteklog vikenda, 26.-28.11.2021.g. održane su Sportsko rekreativne igre državne razine Hrvatskog paraolimpijskog odbora I državno natjecanje u šahu u Poreču.

Zbog pandemije i poštivanja svih epidemioloških mjera, zadarske ekipe su nastupile sa malo manjim brojem sportaša nego inače, tako da je na natjecanju nastupilo 16 sportaša ispred Športskog saveza osoba s invaliditetom Zadarske županije u četiri discipline: boćanje, elektronski pikado, viseća kugla i šah.

“Ipak, ni ovi posebni uvjeti nisu spriječili naše boćare da se vrate kao državni prvaci sa dva pehara koja su osvojili za prva mjesta u parovima i u trojkama na čemu im posebno čestitamo.

Čestitamo i svim ostalim natjecateljima na uloženom trudu i predstavljanju našeg Saveza i Udruge HVIDR-a Zadar”, stoji u priopćenju zadarske HVIDR-e.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PROJEKT BRENDIRANJA Grad Zadar poziva građane na popunjavanje on-line upitnika

Objavljeno

-

By

Grad Zadar provodi istraživačke aktivnosti projekta brendiranja, u koju svrhu je danas građanima upućen i sljedeći poziv:

“Poštovani građani i građanke,

pozivamo Vas da ispunite on-line upitnik i svojim odgovorima direktno pridonesete provedbi istraživačkih aktivnosti projekta brendiranja s ciljem stvaranja komunikacijskog sustava koji će pomoći uspostavljanju i razvoju kulturnog identiteta grada.

Realizacija projekta odvija se kroz UO za kulturu i šport te se realizira kroz istraživačke aktivnosti. Aktivnost je predviđena Planom razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026. kroz strateški cilj Ojačati vidljivost kulture prema ciljanim skupinama i cilj Jačanje grada Zadra kao kulturnog središta.”

Upitniku do kraja ovog tjedna možete pristupiti na sljedećem linku:

https://limesurvey.srce.hr/275323?lang=hr

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu