Connect with us

magazin

Veliki mjesečni horoskop za svibanj

Objavljeno

-

foto: Pixabay

OVAN

Dragi Ovnovi, vama ovaj mjesec donosi divne prilike za uspjeh, posebno kada je novac u pitanju. Neka nova poznanstva i ideje su aktivna pa sve bitno isplanirajte i pokrenite do sredine mjeseca da bi poslije došlo do realizacije i većeg priljeva novca.

Druga polovina mjeseca je aktivna za putovanja kod prijatelja, rođaka i na neke dalje destinacije. Merkur iz Blizanaca vam daje jasnija planiranja i razmišljanja. Emotivno očekujte prekretnicu ljubavnih i obiteljskih odnosa i događanja u njima.

Vrijeme ljubavi i duhovne harmonije dolaze u drugoj polovini svibnja. Preuzmite inicijativu i rješavajte nesuglasice. Intuicija je dobra pa vam može pomoći. Kada je zdravlje u pitanju priuštite sebi relaksaciju, moguće su glavobolje i alergije.

BIK

Dragi Bikovi, vi u ovom mjesecu trebate dati maksimum u poslu. Budite hrabri i borite se bez da se sukobite s nekim, već budite mirni i suzdržite se od konflikta. Sada je vrijeme da preispitate partnerske odnose, da se ne opterećujete mentalno ni fizički i da završite nagomilane obaveze.

Od sredine mjeseca možete pojačati radne aktivnosti mada su i tada moguća miješanja i neka blokiranja radnih aktivnosti. Ustrajte jer vam predstoji lijepa financijska zarada. Pojedini Bikovi mogu imati veće troškove od zarađenog. Emotivno, sada vam neće biti prioritet intimnih razgovora, duhovnih razumijevanja, već imate potrebu za dodirima, nježnostima.

Kod mnogih je naglašena promjena na polju emocija pa ako ste slobodni može se pojaviti srodna duša. Bitno je da s partnerom uspostavite duševni, mentalni i fizički kontakt. Kada je zdravlje u pitanju čuvajte se prehlade, pojačajte imunitet i pazite na sinuse i bubrege.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama je veći dio mjeseca u mašti i sanjarenju, što vam zadaje problem, jer teško vam odraditi rutinske stvari pa morate sami sebe tjerati. Uslijed zastoja u radu nedostatci isplivavaju na površinu pa se potrudite da ih vidite. Moguće su situacije gdje se možete osjećati neugodno zbog neke dvosmislenosti pa bi bilo pametno da izbjegnete svađu i konfliktne situacije.

Od sredine mjeseca Jupiter vam dolazi u pomoć i pokreće sretne energije u poslu i karijeri. Ipak, ne očekujte velike sretne promjene, jer one dolaze tek naredne godine. Za to vrijeme možete zapisivati svoje ideje koje vam se pojavljuju. Vaše misli privlače financije pa mislite pozitivno. Emotivno sanjarenje i mašta su aktivni gotovo cijelog mjeseca pa se ponekad spustite na zemlju i napravite nešto lijepo za svoju voljenu osobu i obitelj.

Pokrenite ženu u sebi i prihvatite svoju sudbinu koja vam je dana, samim tim dolazi do vas i snažan muškarac za slobodne Blizance. Zauzeti će uživati u kućnoj atmosferi i rješavanju tekućih obaveza uz dodatak romantike i čarolije. Kada je zdravlje u pitanju posvetite se sebi uzimajte vitamine da popravite svoj izgled i fizičku kondiciju.

RAK

Dragi Rakovi, neke odluke u ovom mjesecu mogu biti presudne za vašu buduću karijeru. Kada bi se oslobodili sumnje i stekli samopouzdanje uspjeh bi bio skroz zagarantiran. Postoji mogućnost da vam netko pomogne tko je bio u nekoj vrsti distance kada ste vi u pitanju. S kolegama imate korektan odnos i lijepo slaganje. Idite naprijed i ne mislite da ste previše ambiciozni i da izgledate sebično.

Vaš ugled i profesija dolazi do izražaja i sve vam ide na ruku i u vašu korist. Moguće je da trebate obnoviti neka vaša znanja kako bi postali vještiji i uspjeli u nečem novom. Financije idu uzlaznom putanjom i tako će biti u budućnosti. Emotivno odličan mjesec ispunjen romantikom s voljenom osobom.

Iako ste osjećajni i senzualni povedite računa i budite malo taktični prema voljenoj osobi. Ako ste slobodan Rak, onda već početkom mjeseca ugodno poznanstvo iz prijateljskog druženja prerasta u ljubavnu vezu. Nije sigurno koliko će potrajati, ali ipak stječete lijepo iskustvo. Kada je zdravlje u pitanju nema većih promjena, osim što trebate više sna i ne radite ništa na fizičkom izgledu drastično.

LAV

Dragi Lavovi, vama je u ovom mjesecu posao i karijera bitniji od ljubavi pa se potrudite u prvih tjedan dana maksimalno i sve će se okruniti uspjehom. Poslije toga možete napraviti mali predah. Radite samostalno pa u hodu vam, pristiže i pomoć od partnera. prijatelja ili kolege. Sve radite isključivo po planu i u potpunosti.

U drugoj polovini svibnja vaši poslovi ulaze u sretnije tokove. Pokreću se uspješna poznanstva i viđenja s osobama na položaju pa čak i nekim školskim prijateljima. Sada ako imate šefa, slobodno tražite povišicu i dobit ćete je. Financije idu boljim tokom od prethodnog perioda. Emotivno, uslijed većih poslovnih obaveza malo je vremena za emotivni i privatni život.

Za sada vama je dobro i da ste sami, a u ljetnim mjesecima, kada se zaljubite, vaše srce i ljubav gori. Zauzeti Lavovi imaju pomoć od svog partnera, dok oni su pretrpani poslom. Kada je zdravlje u pitanju, sada trebate izbjegavati rizične fizičke aktivnosti i ne mučite organizam s dijetama.

DJEVICA

Drage Djevice, vi sada možete rješavati neke probleme na jednostavan i originalan način. Pojedine Djevice mogu dobiti primamljivu poslovnu ponudu. Nema potrebe da se bojite, slobodno se upustite u borbu i sigurno je kada se pokrenete da je uspjeh vaš. Ako vam nešto nije jasno, nema potrebe da se stidite već zatražite pomoć od kolega ili nekoga tko ima to iskustvo da vam pomogne.

Kako Merkur, vaš vladar, kreće retrogradno, onda sve obaveze i poslove trebate završiti do 29.05. i biti oprezni do 22.06. Financije su nepredvidive pa ako imate stalno primanje, samo je to sigurno. Ne trošite novac na nešto što vam nije neophodno. Emotivno sve teče mirno bez većih trzavica.

Već krajem mjeseca neke osobe mogu se miješati u vaš osobni život i odnos s voljenom osobom. Zato budite ozbiljni i samostalni s vašom voljenom osobom. Brinite o vašoj obitelji i partneru, jer su njima sada bitna vaša podrška i savjeti. Kada je zdravlje u pitanju mnogo aktivnosti i umjerenosti u svemu može pozitivno utjecati na vaše zdravlje.

VAGA

Drage Vage, mnogo obaveza i posla kod vas se može svoditi na kućne aktivnosti ili rad od kuće. Obim posla se može uvećati pa samim tim treba ga ravnomjerno rasporediti. Pronađite poduzetnički dar u sebi i ne bavite se previše moralnim temama već financijskim. Sada sigurno dobivate polet kada su financije u pitanju, jer se pruža prilika veće zarade i da u narednom periodu predstoji još bolje.

Emotivno ne mislite ništa negativno, dok u vašim vezama postoji sklad i harmonija. Pojedine Vage sada mogu dočekivati goste u dužem vremenskom periodu. Samim tim vi možete još više ojačati svoju vezu ili brak. Slobodne Vage imaju priliku za lijep susret koji može potrajati na duže staze.

Uz vašu iskrenost i otvorenost zvijezde vam obećavaju lijepu ljubav i romansu. Kada je zdravlje u pitanju budite usmjereni na vaše fizičko i duševno zdravlje pa se preporučuje i jedan sistematskii pregled.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vi imate snage i volje pa trebate rješavati više hitnih poslova, što vas još više može pokrenuti. Ako imate šefa, sada možete iskazati svoju najbolju stranu, što će biti sigurno primijećeno. Rezultati će biti značajni pa da bi bilo odlično da uključite i kolegu u sve to. Sada su suradnje vrlo korisne pa ih nemojte izbjegavati.

Kada su financije u pitanju, vi se oslanjate samo na sebe i na svoje kvalitete, sposobnosti i talente. Imate mogućnost za intenzivan rad koji donosi veliku svotu novca. Emotivno je dosta dobro, jer ste vi zauzeti s mnogo posla pa jednostavno nema vremena za konflikte s voljenom osobom ili obitelji.

Slobodni Škorpioni, sredinom mjeseca bi se mogla dogoditi odlična veza o kojoj ćete odmah preuzeti brigu. Ne preuzimajte sve na sebe i partner se pita za nešto. Kada je zdravlje u pitanju, više se krećite i boravite na suncu.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas je dosta posla pa čak može biti i napeta atmosfera. Ne uzimajte nikakve kritike i napade k srcu, jer ako su šefovi nezadovoljni, to nema veze sa vama. Potrudite se da obavljate svoj posao korektno i budite ustrajni. Ako nemate posao ili planirate nešto sami pokrenuti, onda se možete osloniti na prijatelje, jer vam oni zaista mogu ukazati koji bi to posao bio ili da krenete u suradnju s njim.

Kada su financije u pitanju, sada nije vrijeme da ulažete u neke krupnije stvari i ne forsirajte ništa, neka sve teče svojim tokom. Moguće je nezadovoljstvo i poslom i financijama. Emotivni život kod zauzetih može nositi neke razmirice, uvrede, optužbe i neki stari problemi mogu isplivati na površinu.

Bilo bi dobro da preskočite sve nesuglasice i posvetite se svom ljubavnom partneru. Slobodni Strijelci mogu doživjeti veliku strast pa kada se ona stiša vi nastavljate uživati s partnerom. Kada je zdravlje u pitanju, uzimajte vitamine i čuvajte se prehlade.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas je Mars u vašem polju partnerskih odnosa pa on reže i donosi promjene na poslu i u emotivnim vezama. Poslovno je moguće da cijeli mjesec imate veliku konkurenciju u poslu pa razmišljate da odustanete, što se ne preporučuje, već se borite i idite samo naprijed. Da bi uspjeli potrebno je da se brže prilagođavate uvjetima koji se stalno mijenjaju. Vi ste ta osoba koja treba činiti ustupke u novonastaloj situaciji, a ne da vi stalno tražite da se vama čine. Moguće je, ako radite u grupi, da neke vaše kolege odustanu ili naprave neke greške.

Kada su financije u pitanju, kako ste mnogo radili, tako imate i veći priljev novca. Emotivno sada sve ovisi o vašem ponašanju u obitelji i s emotivnim partnerom. Početak mjeseca je malo turbulentan pa se malo povucite i ne tražite da se ispunjaju vaše želje, već to ostavite za povoljniji trenutak. Slobodni Jarci trebaju izbjeći tužnu prošlost i usmjeriti se na svoje osjećaje. Oprostite sebi i drugima koji su vas povrijedili. Nova ljubav se pojavljuje ovog ljeta.

Kada je zdravlje u pitanju budite umjereni u fizičkim i mentalnim aktivnostima. Veći stres može pokrenuti kronični problem.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, vi ste na izmaku snage, ali ipak ne odustajte, sada kada ste na vrhu karijerne ljestvice. Prva polovina mjeseca sve ide na mišiće i ne kako ste zamislili. Pojedini Vodenjaci mogu biti predmet raznih ogovaranja pa se ne živcirajte, istina dođe kad tad. Ne planirajte iz bijesa osvetu i ne odustajte od svog projekta.

Uviđate da je u pitanju jedan vaš kolega kojeg se trebate paziti i držati podalje od sebe. Kada su financije u pitanju potreban je oprez i troši se samo za neophodne stvari . Ne ulazite u kredite ili neke pozajmice, jer vas to gura u ponor. Emotivno je sreća naklonjena s obitelji, djecom, voljenom osobom, prava harmonija i blagostanje.

Pojedini Vodenjaci mogu postati prezahtjevni ili nezadovoljni partnerom, što ih ne čini sretnim. Najbolje bi bilo da izađete iz te energije da ne izgubite sav trud koji ste uložili s voljenom osobom. Slobodnim Vodenjacima krajem svibnja može se posrećiti da upoznaju novu osobu. Kada je zdravlje u pitanju suzbijte bijes i razdražljivost .

RIBE

Drage Ribe, u ovom mjesecu vi možete pojačati svoj ugled zahvaljujući vašoj ambiciji i samopouzdanju. Uslijed dobrog uspjeha na poslu sada možete napredovati u karijeri, što može zasmetati vašim pojedinim kolegama, mada vi već osjećate intuitivno tko vas ne voli i tko spletkari iza vaših leđa.

U drugoj polovini mjeseca novčana situacija se pojačava, posebno kod osoba koje su povezane nekim vidom komunikacije. Emotivno, sada vi usklađujete lijepo i korisno pa možete malo i posao zanemariti.

U obitelji sve je uglavnom u svojim normalnim tokovima pa bi bilo dobro da napravite s voljenom osobom neku romantičnu atmosferu. Slobodne Ribe su dočekale svoju najdražu osobu na svijetu pa se možete opustiti i uživati u ljubavi. Kada je zdravlje u pitanju, čuvajte se povreda i ne opterećujte oči.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

magazin

Horoskop za 13. svibnja 2021.

Objavljeno

-

OVAN (21.03.-20.04.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 13.05.2021.
LJUBAV: Uslijedit će još malo nadmetanja s voljenom osobom oko toga tko je glavni u vezi i prema čijem planu ćete provesti vrijeme.
KARIJERA: Vjerojatno danas neće izostati nadmetanje s osobama od autoriteta. Pokazat ćete se tvrdoglavim protivnikom.
ZDRAVLJE&SAVJET: Naspavajte se.

BIK (21.04.-20.05.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 13.05.2021.
LJUBAV: Svoju vezu pokušat ćete obogatiti s više seksualnog života, a oni koji su još sami bit će skloni zavođenju.
KARIJERA: Dok će jedni razmišljati o onom što bi u svojoj profesiji željeli promijeniti, drugi će uživati u istraživanjima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će se dublje zamisliti.

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 13.05.2021.
LJUBAV: Gotovo je sigurno da će vam mlada zavodljiva osoba izbiti veću količinu novca iz novčanika. Ne budite naivni.
KARIJERA: Vrijeme je da pređete s riječi na djela, a vama to nije uvijek lako. Sad se treba pokazati doraslim poslu koji radite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite diplomat.

RAK (21.06.-20.07.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 13.05.2021.
LJUBAV: Iznenada će iskrsnuti prilika za izlazak i provod za pamćenje, ali će vam sve to biti nekako na silu. Teško ćete se prilagoditi.
KARIJERA: Spremni ste uputiti svakog svog suradnika u proces rada, pa čak i onog koji je očito pogriješio.
ZDRAVLJE&SAVJET: Moguće je da će vas naživcirati djeca.

LAV (21.07.-21.08.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 13.05.2021.
LJUBAV: Postoji mogućnost da ćete se danas mnogima lako uvući pod kožu, ali ne i osobi iz obitelji iz koje potječete.
KARIJERA: Možete utjecati na ljude i stvari bez mnogo truda. Iskoristite takvu mogućnost i usmjerite posao kamo treba.
ZDRAVLJE&SAVJET: Odredite sebi mjeru.

DJEVICA (22.08.-22.09.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 13.05.2021.
LJUBAV: Vaša najdraža osoba jednostavno će vam se toliko uvući pod kožu da ćete u svakom trenu misliti na nju (njega).
KARIJERA: Kad vam se učini da nemate kud, vi se sjetite svog znanja, ideja i postignuća. Tako ćete se brzo ohrabriti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ostanite mirni.

VAGA (23.09.-22.10.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 13.05.2021.
LJUBAV: Vaš partner mogao bi pokazati netrpeljivost prema nekom od članova vaše obitelji iz koje potječete.
KARIJERA: Jedan dio vaših suradnika sprema se dati vam veliku i značajnu podršku za ono što radite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Opustite se kroz tehnike relaksacije.

ŠKORPION (23.10.-22.11.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 13.05.2021.
LJUBAV: Mogli biste postupiti naglo ili protivno svojim uvjerenjima. Prije nego što odreagirate, razmislite.
KARIJERA: Možda bi se trebali malo primiriti i razmisliti o svojoj suradnji s drugima. Nije sve tako zahtjevno kao što vam se čini.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite umjereni koliko god možete.

STRIJELAC (23.11.-21.12.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 13.05.2021.
LJUBAV: I danas ćete biti upečatljivi u izražavanju osjećaja, pa je izgledno da će vas druga strana zapamtiti.
KARIJERA: Drugi će vas slušati, a još više slijediti bez previše pitanja. Imat ćete magičan utjecaj na svoje suradnike.
ZDRAVLJE&SAVJET: Sve ste zdraviji i zdraviji.

JARAC (22.12.-20.01.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 13.05.2021.
LJUBAV: Poželjet ćete se dublje povezati s partnerom, ali će vam pri tom on (ona) nametnuti svoje zahtjeve.
KARIJERA: Bit ćete izloženi različitim utjecajima od kojih su neki pomalo agresivni. Važno je da ne reagirate odmah.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pusite prošlost.

VODENJAK (21.01.-19.02.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 13.05.2021.
LJUBAV: Ni danas neće biti previše razumijevanja između vas i jednog člana obitelji, no ako ostanete mirni, sve će proći bezbolno.
KARIJERA: Pred vama je dan u kom ne treba ništa činiti pod svaku cijenu. Bolje pustite vremenu da radi za vas.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

RIBE (20.02.-20.03.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 13.05.2021.
LJUBAV: Partner bi vam mogao prigovoriti zašto financirate nekog od svojih prijatelja. Možda je u pravu kad to pita.
KARIJERA: Oni koji su čekali legalizaciju nekih dokumenta dobit će naznake da bi se uskoro moglo riješiti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Trebate preispitati sebe.

 
Nastavi čitati

magazin

Horoskop za 12. svibnja 2021.

Objavljeno

-

OVAN (21.03.-20.04.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 12.05.2021.
LJUBAV: Pred vama je lijep dan za druženja, bilo da se odlučite na izlazak udvoje, bilo da prošetate sami popoijete kavu s poznanicima.
KARIJERA: U suradnji s mladim osobama i dalje postoje nejasnoće koje bi trebalo raščistiti, ali čekate da stignu sve informacije.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne gnjavite sa sitnicama.

BIK (21.04.-20.05.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 12.05.2021.
LJUBAV: Ne želite biti dosadni, ali vaša će vas znatiželja staviti u poziciju ispitivača. Pazitie da ne budete indiskretni.
KARIJERA: Danas ćete malo proanalizirati rezultate svog rada. Prilike koje su pred vama zaista obećavaju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nervozice i brige.

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 12.05.2021.
LJUBAV: U društvu prijatelja vi ćete se smiriti i prestati divljati zbog nervoze koja vas je navodlila na greške u koracima.
KARIJERA: Vaši nadređeni danas će pokazati smisao za kreativnost, ali će u odlučivanju biti neobjektivni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osmislite pitanja prije nego što ih postavite.

RAK (21.06.-20.07.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 12.05.2021.
LJUBAV: Sad je sve jasnije i bez pritiska možete uživati s voljenom osobom. Oni koji su još sami dobro se zabavljaju.
KARIJERA: Dok odmarate u miru svog doma, u glavi zamišljate sebe na novoj poslovnoj poziciji. Maštate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Poradite na fleksibilnosti tijela.

LAV (21.07.-21.08.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 12.05.2021.
LJUBAV: Pokušat ćete spojiti neobavezni izlazak s rutinom. Mogli biste se zateći na na novom mjestu sa starim poznanicima ili navikama.
KARIJERA: Ne dvojite oko ulaganja energije u posao koji radite. Svaki trud kad tad će se isplatiti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne može se ništa preskočiti.

DJEVICA (22.08.-22.09.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 12.05.2021.
LJUBAV: Moguće je rješenje nekog obiteljskog problema koji vas je dugo mučio. Vjerojatno ćete naći zajednički jezik.
KARIJERA: Osim što ste profesionalni, pokazat će se da ste i odličan psiholog čime ćete si priskrbiti dodatne bodove u poslu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dobar utjecaj alternativnih terapija.

VAGA (23.09.-22.10.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 12.05.2021.
LJUBAV: Ako se osjećate usamljeno, potražite društvo svojih prijatelja. Oni će danas biti pravi melem za vas.
KARIJERA: Pedagoški djelatnici danas će morati raditi više, a ostali će uglavnom provesti uobičajeni radni dan.
ZDRAVLJE&SAVJET: Surađujte s drugima.

ŠKORPION (23.10.-22.11.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 12.05.2021.
LJUBAV: Neupitna je vaša dobra volja i optimizam, ali kad vam okolnosti baš i ne idu na ruku, ostaje vam da se strpite.
KARIJERA: Dobivate priliku pokazati svoje umijeće u području kreativnosti, umjetnosti ili dekoriranja stvari.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bavite se sportom.

STRIJELAC (23.11.-21.12.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 12.05.2021.
LJUBAV: Bit ćete izrazito sentimentalni i ranjivi. Postoji velika vjerojatnost da će vas druga strana povrijediti.
KARIJERA: Sve što danas budete radili od vas će zahtijevati viši prag tolerancije za druge i veću sposobnost suradnje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte drugima.

JARAC (22.12.-20.01.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 12.05.2021.
LJUBAV: U svojim ljubavnim očekivanjima danas ćete biti skromniji i zbog toga stabilniji i sretniji. To je zrelost.
KARIJERA: Niste više sigurni koliko se od vas očekuje, pa ćete dozirati svoj rad ili provjeravati radne zadaće.
ZDRAVLJE&SAVJET: Odmorite svoje noge.

VODENJAK (21.01.-19.02.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 12.05.2021.
LJUBAV: Danas je dan kad ćete u ljubavnim temama miješati skromnost i visoke ideale. Rezultat će biti zbunjenost druge strane.
KARIJERA: Na radnom mjestu se pojavljuju ideje koje su na prvi pogled neobične. Žustro radite, a razmatrajte ih polako.
ZDRAVLJE&SAVJET: Male glavobolje.

RIBE (20.02.-20.03.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 12.05.2021.
LJUBAV: Vjerojatno ćete dobiti poziv za izlazak na kom je zagarantiran dobar provod, ugodno društvo i skladni odnosi.
KARIJERA: Vjerojatno ćete postići dobar dogovor oko sponzoriranja jednog projekta u kojeg ste sumnjali.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prespavajte prije odluka.

 
Nastavi čitati

magazin

Kit uginuo na plaži, u utrobi mu našli 16 kilograma plastičnog otpada

Objavljeno

-

By

foto: Ilustracija/Pixabay

Oko 16 kilograma plastičnih vrećica i otpada pronađeno je u utrobi kljunastog kita koji je tijekom proteklog vikenda uginuo na obali jugozapada Francuske.

Kit dug 5,15 metara i blizak velikom delfinu, pronađen je u subotu na jednoj plaži.

Neimenovani predstavnik udruženja za zaštitu životinja izjavio je da prisustvo plastičnog otpada govori o lošem zdravstvenom stanju kita.

Kljunasti kit je aktivan lovac koji zaroni do 1.000 metara da bi pronašao hranu. Obično se hrani lignjama, ali je ovaj kit ostao na površini mora i jeo što je bilo na površini.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu