Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

I POLICIJA OBILJEŽAVA DAN ŽENA Danas od 10 sati kod Peglice dijele cvijeće odgovornim vozačicama

Objavljeno

-

Policijski službenici Postaje prometne policije Zadar će danas, 08. ožujka 2021. godine s početkom od 10 sati, na Obali kralja Tomislava (pokraj zgrade „Peglica“)  vozačicama i drugim sudionicama  u prometu, a povodom Međunarodnog dana žena uručiti cvijet kao zahvalu i nagradu za savjesno i odgovorno ponašanje u prometu.

“Ovom preventivnom akcijom policijski službenici čestitati će im njihov dan te ih istaknuti kao pozitivan primjer poštivanja prometnih propisa”, stoji u objavi iz PU zadarske.

 
Nastavi čitati
2 komentara

2 Comments

 1. Živojin

  8. ožujka 2021. at 11:40

  Mnogo lepo! Svim drugarisama srečan 8. MAPT i nadam se da če da bidne mnogo cveča!

   
 2. Živorad

  8. ožujka 2021. at 16:18

  Svim sproćufašistkinjama ćestitam srećan 8.mapt! Prijazno!

   

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

ZADAR / ŽUPANIJA

U UTORAK SVEČANO DILJEM ZADARSKE NADBISKUPIJE Slivnica slavi blagdan sv. Kuzme i Damjana, zadarske Milosrdnice sv. Vinka Paulskog

Objavljeno

-

By

Blagdan sv. Kuzme i Damjana svečano se slavi u utorak, 27. rujna u župi sv. Kuzme i Damjana u Slivnici.

Svečano misno slavlje u župnoj crkvi sv. Kuzme i Damjana s početkom u 11,00 sati, potom i svečanu procesiju s kipovima Kuzme i Damjana kroz to mjesto u zadarskom zaleđu predvodi zadarski nadbiskup koadjutor Milan Zgrablić.

Prije mise, u župnoj crkvi u 10,20 sati započinje molitva krunice.

Proslavi župnog blagdana prethodi Trodnevnica od 24. do 26. rujna s početkom u 18,30 sati, započinjući s molitvom krunice.   

Blagdan sv. Vinka Paulskog svečano se slavi u utorak, 27. rujna u samostanu sv. Vinka u Zadru gdje djeluju Milosrdnice sv. Vinka Paulskog.

Koncelebrirano misno slavlje u kapeli zadarskog samostana u 18,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Milosrdnice su jedna od najbrojnijih ženskih redovničkih zajednica djelatna u različitim pastoralnim službama u Zadarskoj nadbiskupiji. U sklopu samostana Sv. Vinka djeluje dječji vrtić Blagovijest kojega vode milosrdnice i među najtraženijim je dječjim vrtićima u Zadru.

 
Nastavi čitati

Galerije

FOTOGALERIJA Subotnja špica

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PRVO NAZOVITE! Evo tko je dežurni stomatolog ove nedjelje…

Objavljeno

-

By

Foto: StockSnap / Pixabay

Ove nedjelje, 25. rujna 2022. godine, u dentalnoj zdravstvenoj zaštiti u pripravnosti je Iva Rakvin Krizmanić, dr.med.dent.

Zahvati će se obavljati u ordinaciji dentalne medicine na adresi Lovre Matačića 50, Zadar, u vremenu od 8 do 20 sati, isključivo uz prethodni dogovor na broj telefona 091/517-6248.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu