Connect with us

Galerije

ADVENT U ZADRU Megagalerija sa subotnjeg spektakla!

Objavljeno

-


Subotnje jutro na Adventu započelo dječjom radionicom. Djeca s roditeljima izrađivala su prigodne ukrasne kuglice salvetnom tehnikom. Na pozornici je zaplesala plesna skupina ”Djedovi sobovi” uz pjesmu Mariah Carey, All I want for christmass is You.
U 18 sati održan je obred paljenja treće adventske svijeće u crkvi sv. Šime. Obred je predvodio don Igor Ikić, vikar za pastoral, svijeću je upalio s. Marija Boroš, FDC. Sudjelovale su župe, zajednice i zborovi: Belafuža, Puntamika i Voštarnica.
U 18.30 Nastupio je zbor OSS Buševec na trgu kod Adventskog vijenca koji je u 19.30 održao i Božićni koncert u Crkvi Sv. Donata u Zadru.
Tradicionalno zimsko gostovanje pod nazivom „TUROPOLJSKO SRCE – SRCU ZADRA“ nastavlja se i ove godine. Turopolje je darovalo Božićni koncert Zadu, ovaj put pjesmama iz cijele Hrvatske s naglaskom na tradicijske instrumente. Izveli su i folklorni program ulicama Zadra, a program završavaju degustacijom Turopoljske kotlovine i ostalih delicija Turopoljskog kraja na Forumu u nedjelju.
Fenomenalni Swingersi s Robertom Marekovićem nastupili su na Trgu Petra Zoranića. Posjetiteljima su priuštili pravi spektakl uz retro stil i zvuk. Otpjevali su svoje svevremenske hitove i rasplesali sve prisutne.
Harmonija bend nastupio je na terasi Kulta i Dišpeta.
Na punom klizalištu mnogi su čekali red kako bi uživali u zimskim radostima. Igraonica je mamila one mlađe koji još nisu spremni za led.
No, slike će reći više od riječi…

no images were found


 

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Galerije

FOTOGALERIJA Đir po gradu

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

Galerije

FOTOGALERIJA Kneževa palača – „Slike, odore i znakovlje iz Domovinskog rata“

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

Galerije

FOTOGALERIJA Djed Božićnjak obišao zadarsku Voštarnicu

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu