Connect with us

Sport

OŠ Smiljevac osvojenim prvim mjestom plasirala se na regionalno natjecanje

Objavljeno

-


U organizaciji Županijskog saveza školskog športa Zadarske županije, pod pokroviteljstvom Grada Zadra i Zadarske županije u Jazinama je održana završnica košarkaške lige učenika osnovnih škola Zadarske županije.
Za treće mjesto igrali su OŠ Bartula Kašića i POŠ NOVA Zadar, a pobijedili su učenici OŠ Bartula Kašića. U finalu su se susrele škole OŠ Smiljevac i OŠ Š. K. Benje. Prvo mjesto, koje vodi na regionalno natjecanje koje će se igrati u Poličniku, osvojili su učenici OŠ Smiljevac. Najbolji strijelac turnira i igrač u finalu bio je Matej Segarić.

– Nadali smo se pobjedi, a mislim da smo očekivano pobijedili. Ponajviše je zaslužan za ovu pobjedu profesor Lucijan Čuković, a imali smo i odličnu podršku s tribina, rekao je nakon osvojenih titula Matej Segarić.

 

Sport

UDRUGA “ANTONIO JURJEVIĆ” Na Memorijalnom turniru za potrebitu djecu Zadarske županije prikupljeno preko 260 tisuća kuna!

Objavljeno

-

By

Na posljednjem 6. Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević, Humanitarna udruga Antonio Jurjević za potrebitu djecu Zadarske županije prikupila je preko 260 tisuća kuna, priopćeno je danas.

Objavu iz Udruge u nastavku u cijelosti prenosimo:

“Ovu objavu ne možemo započeti drugačije nego s jednim velikim hvala.

Hvala svim dragim ljudima koji su na bilo koji način bili dio naše manifestacije jer smo uz vašu pomoć uspjeli ljestvicu podignuti još malo više.

Na 6. Memorijalno-humanitarnom turniru Antonio Jurjević uspjeli smo prikupiti ogromnih 264.442,24 kuna! ❣️❣️

Nakon dvije godine ograničenja zbog epidemioloških mjera napokon smo dočekali i to da turnir može zasjati u svom punom sjaju. Dvanaest dana nesebičnosti, humanosti i pozitivne energije eruptiralo je posljednji dan turnira na koncertru Giuliana i Diktatora, koji je bio mali poklon od nas za vas.

U sklopu humanitarnog turnira organizirana je i humanitarna akcija za Udrugu za autizam Zadar. Sav prihod prikupljen od kotizacija, 40.950,40 kuna, uplaćen je Udruzi za pomoć u njihovom radu.

Od donacija građana za hranu i piće prikupljeno je 223.491,84 HRK. To je svota s kojom ćemo raspolagati u narednih godinu dana te će biti donirana potrebitoj djeci Zadarske županije.

Još jedan put hvala Vam dragi ljudi što ste skupa s nama prikupili sredstva s kojima ćemo pomoći našim najmlađima i tako im dati nadu za bolje sutra.

Hvala i svim našim dragim sponzorima koji su nam vjetar u leđa već godinama i bez kojih bi naš posao bio znatno otežan.

Veliki pozdrav svima i vidimo se dogodine na 7. Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević kada ćemo, nadamo se, prebaciti brojku od milijun kuna donacija.”

 
Nastavi čitati

Sport

SUTRA PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA! Druga etapa utrke CRO Race kreće 28. rujna iz Otočca, cilj u Zadru

Objavljeno

-

By

KL-Photo

Sedmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 27. rujna do 2. listopada kroz šest etapa, na trasi većoj od 1.000 kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije.

Druga etapa utrke kreće u srijedu 28. rujna iz Otočca u 13:00 sati, cilj je u Zadru, a dolazak biciklista na cilj očekuje se između 16:45 i 17:06 sati.

Privremena regulacija prometa

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.

Privremena regulacija prometa na drugoj etapi Otočac – Zadar vrijedit će 28. rujna od 12:30 do 17:30 sati na cestama Ličko-senjske i Zadarske županije na ruti: Otočac – Ličko Lešće – Perušić – Gospić – Gračac – Zaton Obrovački – Posedarje – Poličnik – Zadar.

Više informacija o prometu možete pronaći na poveznici https://bit.ly/3C8bkU6.

Kids CRO Race

Zanimljivost je ovogodišnje biciklističke utrke CRO Race i treće izdanje virtualne utrke za djecu, Kids CRO Race, koje će se održati 28. rujna od 12:00 sati u Zadru. Tako će i zadarska djeca imati priliku natjecati se za naslov ukupnog pobjednika, čije će se proglašenje održati 2. listopada u Zagrebu.

 
Nastavi čitati

Sport

Vaterpolski Super Kup na Višnjiku!

Objavljeno

-

By

U Zadru će, na Višnjiku, u mjesecu studenom biti odigrana utakmica vaterpolskoga Super Kupa za 2022. između dubrovačkoga Juga i splitskoga Jadrana!

To je odlučio Hrvatski vaterpolski savez koji će, uz Vaterpolski klub Zadar 1952, biti organizator događaja.

S obzirom na činjenicu da će se u bazenu Športskoga centra Višnjik nadmetati dvije ponajbolje hrvatske momčadi, s nizom reprezentativnih igrača, nedvojbeno je da će gledateljstvo uživati u vrhunskom vaterpolu.

Utakmica Juga i Jadrana planirana je za 19. studenoga 2022.

Izvor: ŠC Višnjik

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu