Connect with us

Sport

Liverpool spreman dati 8,5 milijuna funti za Kranjčara

Objavljeno

-


FC Liverpool je poslao ponudu za Niku Kranjčara. Ponuda je jučer sletjela na White Hart Lane, a poduprta je početnim iznosom od 8,500.000 funti. Iznenađenje za sve, ponajviše za Harryja Redknappa Nikinog trenutnog trenera, koji je Kranjčara doveo iz Portsmoutha u Tottenham i onda ga se odrekao, uz obrazloženje da je “ Gareth Bale najbolji lijevi bočni na planetu i da ne zna što može učiniti”.
Niko trenutno igra najbolji nogomet u karijeri, alfa je i omega hrvatske nogometne reprezentacije, a osuđen je na klupu Spursa.
Ponuda Liverpoola nije nelogična, klub treba svježu krv, kreativca i čovjeka koji će donijeti nadu.Višestruki europski prvak, simbol engleskog nogometa zaslužuje bolje od ovoga što danas ima, na samom su dnu. U ovom času teško mogu naći boljeg čovjeka od Nike. Nogometno tržište je poharano, najbolji su zavezani čvrstim ugovorima i nisu na prodaju.
Prve informacije govore da Niku Radknapp ne želi prodati, čini se da mu je jednostavnije držati ga na klupi za 55.000 funti tjedno.
Ponuda iz Liverpoola, osim Nike, najviše će razveseliti Slavena Bilića, jer, ona je “nož pod grlo” Redknappu, koji mora odlučiti – ili će Niki dati pristojnu minutažu, ili će ostati bez njega.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Sport

PRIJEM ZA MLADE BOKSAČE, OSVAJAČE MEDALJA / Ema Plazina i Goran Miočić kod gradonačelnika Dukića

Objavljeno

-

By

Ema Plazina i Goran Miočić, mladi boksači koji su nedavno postigli zapažene sportske uspjehe, zajedno sa svojim trenerima bili su na prijemu kod gradonačelnika.

Ema Plazina iz BK Sv. Krševan je osvojila brončanu medalju u kategoriji do 75 kilograma za mlađe seniorke na Europskom prvenstvu održanom u travnju u Poreču. To je povijesna prva ženska europska boksačka medalja iz Zadra. Na prijem je došla zajedno sa svojim trenerom Nenom Mitrovićem. 

Goran Miočić iz BK Rebel osvojio je prvo mjesto na prvenstvu Hrvatske za juniore i seniore do 22 godine održanom u Kutini. Miočić je postao prvak Hrvatske u kategoriji do 67 kilograma te je proglašen najboljim boksačem do 22 godine. Njega su dopratili treneri Mario Nikolić i Ivo Vuleta. Sve ih je podržao i predsjednik Boksačkog saveza Zadarske županije Hrvoje Marić.

Uz gradonačelnika, koji je čestitao mladim boksačima na osvojenim medaljama i zaželio im brojne nove uspjehe, čestitkama se pridružila i zemjenica pročelnice za kulturu i sport Snježana Jurinić. Oboje mladih boksača istaknuli su veliki trud i zalaganje koje su uložili i oni i njihovi treneri da bi do ovih rezultata moglo doći, a gradonačelnik i UO za sport obećali su dati maksimalnu moguću potporu boksačkom sportu, koliko je to ostvarivo u uvjetima bez donesenog proračuna. U Gradu već duže postoji ideja o gradnji jedne dvorane za borilačke sportove u kojoj bi oni mogli naći trajno i dobro opremljeno mjesto za treninge, ali i natjecanja, tim više što, po riječima predsjednika županijskog boksačkog saveza, iz Zadarske županije dolazi najviše boksačkih klubova u cijeloj državi te imaju veliku podršku Hrvatskog boksačkog saveza.

Mlade zadarske boksače uskoro čekaju nova najtecanja, Gorana Miočića europsko, a Emu Plazinu svjetsko prvenstvo.

 
Nastavi čitati

Sport

ZLATNI ORLANDO / PK Jadera iz Dubrovnika sa četiri medalje!

Objavljeno

-

By

10./11.05.2024. na Međunarodnom plivačkom natjecanju Zlatni Orlando 2024 koje se održalo na 50m bazenu Gruž u konkurenciji 334 natjecatelja iz 43 kluba koji su došli  iz 10 zemalja: Hrvatske, BiH, Srbije, Crne gore, Mađarske, Sj. Makedonije, Njemačke, Ukrajine, Kosova, Albanije pod vodstvom trenera Marijana Čuline, prof. boje PK Jadere branili su:  Andrija Kačanić (2007) i Mate Molnar (2008).

Mate Molnar (2008) je nastupio u 4 discipline i doplivao do 2 medalje. Na najvišu stepenicu postolja po zlatnu medalju penjao se u najdužoj disciplini programa 1500m slobodno (18:02.15) dok je do srebrne medalje stigao u disciplini 400m slobodno s vremenom 4:27.59., na 200m slobodno (2:05.09) plasirao se na 5.mjesto, a u disciplini 100m slobodno (57.24) zauzeo je 6.mjesto.

Andrija Kačanić (2007) je također nastupio u 4 discipline i doplivao do 2 medalje. U disciplini 50m leđno doplivao je do zlatne medalje s vremenom 28.56, dok se na dionici 100m leđno (1:02.95) izborio za brončanu medalju, dok je 10.mjesto zauzeo u disciplinama 50m slobodno (26.08) i 100m slobodno (55.75)

 
Nastavi čitati

Sport

Hajduk je jedini klub u SHNL-u koji osvaja više bodova u gostima nego doma

Objavljeno

-

Hajduk je proteklog vikenda odigrao još jednu utakmicu ispod očekivanja u SuperSport HNL-u. Remi 1:1 na stadionu Aldo Drosina protiv Istre, s imenima kao što su Ivan Perišić i Josip Brekalo u prvom sastavu, još je jedan razočaravajuć rezultat za splitsku momčad.

Hajduk je najveće razočaranje u SHNL-u u proljetnom dijelu sezone, koji je započeo na vrhu ljestvice. Jedna od zanimljivosti je da je splitski klub i jedini u ligi koji bolje igra u gostima nego na domaćem terenu. Bodom protiv Istre Hajduk je na gostovanjima ove sezone skupio 32 boda, dok je doma upisao tek 30.

Dinamo, koji je osigurao naslov prvaka, te drugoplasirana Rijeka skupili su po 41 bod u domaćim utakmicama. Dinamo je bio dosad najbolji na gostovanjima, skupio je 37 bodova, dok je Rijeka skupila 30 na stadionima koji se ne zovu Rujevica. 

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu