Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

PRIOPĆENJEM NA PRIOPĆENJE / HDZ: “Tko od Zadra radi grad slučaj?”

Objavljeno

-

foto: Facebook

Iz zadarskog HDZ-a novo priopćenje, objavljeno na društvenim mrežama pod naslovom “ZAŠTO ZADAR NEMA PRORAČUN?”.

U nastavku ga u cijelosti prenosimo:

“Tko radi od Zadra grad slučaj? Tko raspiruje, a tko smiruje, tko skuplja bodove, a tko vodi odgovornu politiku… i je li jedina žrtva ovih sukoba – razvoj Zadra?

Mogu li nam Danijel Radeta, Sabina Glasovac i Peđa Grbin kao SDP-ove vedete koje prozivaju gradonačelnika Dukića, ministra Erlića i zadarski HDZ, dati odgovor na ovo jednostavno pitanje:

ZAŠTO DRŽE BLOKIRAN GRADSKI PRORAČUN?

Zašto Rijeka (SDP), Split (Centar), Zagreb (Možemo) i svi ostali gradovi imaju proračun i mogu se nesmetano razvijati, u godini kada imamo prilike ulagati povijesno najviše sredstava u razvoj našega grada!?

A kao što vidimo iz priloženih fotografija, isti ti gradovi se ne bave moralnom higijenom i ‘istrebljivanjem’ bijelih polja sa zidova…

Hoće li predsjednik GO SDP-a tražiti i od svojih partnera iz “lijevih” vlasti u ovim gradovima da uklanjaju murale Bad Blue Boysa, Torcide, Armade… braniteljskih udruga… ili nekih drugih autora?

Je li to stvarno najvažnija tema za razvoj Zadra?”

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

U ZAGRLJAJ / Večer pripovijedanja u zadarskoj udruzi slijepih

Objavljeno

-

By

Mirjana Mrkela zove vas U ZAGRLJAJ!

17. svibnja u 18 h dođite u zadarsku udrugu slijepih!

https://www.auto-karta-hrvatske.com/zadar/poljana-pozarisce/1

U zagrljaj priča povest će vas majstorice pripovijedanja Jadranka Dunatov, Sanja Grgina i Željana Buljat.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

STUDENTSKI PROJEKT / U Gradskoj knjižnici Zadar “Sajam mogućnosti”

Objavljeno

-

By

U petak, 17. svibnja 2024., u Gradskoj knjižnici Zadar, od 13 do 18 sati, održava se Sajam mogućnosti – događaj nastao u sklopu studentskog projekta koji okuplja udruge mladih s područja Zadra.

Cilj događaja je predstaviti udruge srednjoškolcima, studentima i svim zainteresiranima te im pokazati kako mogu realizirati svoje ideje kroz volonterstvo i prakse. 

U sklopu događaja održat će se panel rasprava udruga te niz radionica, a prijave za radionice vrše se putem poveznice: https://forms.gle/eNxNrFubeDenqZHo7

Za sve sudionike osigurana je besplatna kava, a tu su i različite nagrade za one koji posjete štandove udruga. 

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PROGNOZA / Oblačno sa sunčanim razdobljima. Za četvrtak najavljeni obilni pljuskovi

Objavljeno

-

By

foto: Saša Čuka

Danas promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, ujutro mjestimice u unutrašnjosti magla. Ponegdje kiša i grmljavina, u prvom dijelu dana uglavnom na Jadranu i u krajevima uz njega, a poslijepodne i u središnjim predjelima. Navečer mjestimice na Jadranu može biti izraženijih pljuskova. Vjetar slab do umjeren jugoistočni i istočni, na Jadranu jugo, ponegdje i jako. Najviša dnevna temperatura većinom od 18 do 23 °C.

U četvrtak promjenjivo oblačno s mjestimičnom kišom, a uglavnom su navečer lokalno mogući izraženiji i obilniji pljuskovi s grmljavinom. U Dalmaciji će biti najviše sunčanih razdoblja, a past će i najmanje kiše. Vjetar slab do umjeren jugoistočni i istočni, na istoku na udare i jak. Na Jadranu umjereno do jako jugo, ponegdje i olujno. Najniža jutarnja temperatura zraka od 10 do 14, na Jadranu između 15 i 19 °C. Najviša dnevna većinom od 20 do 25 °C.

IZGLEDI VREMENA:

Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima te nestabilno. Mjestimična kiša bit će češća u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu, a posebice su u četvrtak navečer i u noći na petak mogući izraženiji i lokalno obilniji pljuskovi praćeni grmljavinom. U subotu sunčanije uz rijetku oborinu. Vjetar na kopnu slab do umjeren jugoistočni i istočni, na istoku na udare i jak, od petka jugozapadni. Na Jadranu će puhati umjereno do jako jugo, ponegdje i olujno, u petak u postupnom slabljenju i okretanju na jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Temperatura zraka neće se znatnije mijenjati.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu