Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

HNK ZADAR / U utorak “hormonska” hit komedija “Testosteron”

Objavljeno

-

U utorak, 28. studenog u HNK Zadar u 20 sati pogledajte hit komediju TESTOSTERON Andrzeja Saramonowicza u režiji Jasmina Novljakovića  i u koprodukciji  kazališta Teatar EXIT,  Ludens teatra  i  Kulturnog centra Osijek.

Sjajna glumačka postava : Enes Vejzović, Sven Šestak, Hrvoje Klobučar, Filip Križan, Matija Gašpari, Ivica Pucar i Ivan Simon nose ovaj scenski vješt i zabavan komad te urnebesne, inteligentne i briljantne dijaloge u njemu.

“Hormonska komedija” Andrzeja Saramonowicza Testesteron započela je svoju karijeru 2002. godine nakon premijere u kazalištu Montownia u Varšavi gdje je postala kazališni hit, a 2007. godine kino verziju iste predstave pogledalo je gotovo 1,4 milijuna gledatelja. Proglašena je najboljom suvremenom poljskom komedijom te se opisuje kao scenski vješt komad koji publici jamči izvrsnu zabavu.

Priča je to o životnim dogodovštinama sedmorice tipova koji naizgled površno raspravljaju o „komadima“, ali istodobno i puno dublja i slojevitija priča o odnosima, društvenim „istinama“, stereotipima i macho šablonama te konačnim obračunavanjem s njima.

Ulaznice su u online prodaji u sustavu Eventim.hr https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/testosteron-zadar-hrvatsko-narodno-kazaliste-625958/event.html

i na blagajni HNK Zadar. Cijena ulaznice iznosi  12 eura.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA / Đir Zadrom sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: Bibinje u četvrtak bez vode!

Objavljeno

-

By

Zbog izvanrednih radova na vodoopskrbnom sustavu u mjestu Bibinje, dana 22.02.2024. godine (četvrtak) u vremenu od 08:00h pa do 14:00h biti će privremeno obustavljena opskrba vodom potrošačima cijelom mjestu.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Taline, kod kuć.br. 4 A.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST IZ VODOVODA: Voda u potpunosti zdravstveno ispravna, prokuhavanje više nije potrebno!

Objavljeno

-

By

Obavještavaju se potrošači da je analizom uzoraka vode od strane Vodovoda d.o.o. Zadar utvrđeno da je voda u potpunosti zdravstveno ispravnate nema više znakova zamućenosti,  stoga obavijest od 13. veljače 2024. godine prestaje važiti, priopćeno je iz zadarskog Vodovoda.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu