Connect with us

magazin

MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK: Lavove očekuje kontroverzan period, Djevicama se otvaraju briljantne prilike

Objavljeno

-

Ovan

Ožujak će biti relativno miran i odmjeren period u životu Ovna. Ne očekuju se veće promjene. Sve će ići po planu, a predstavnici znaka moći će svoditi račune i stvoriti rezervu za budućnost.

Neke predstavnike znaka privući će filozofija i razmišljanja o smislu života. Sredina mjeseca bit će idealno vrijeme za Ovnove koji planiraju velike kupovine ili sklapanje transakcija za velike iznose.

Ako ste umorni, pokušajte obnoviti energiju. U osobnom životu riskirate da budete previše zaneseni vanjskom stranom događaja i da ne primijetite onu važniju – unutrašnju.

Bik

Za Bika, ožujak obećava da će biti neviđeno produktivan i zanimljiv mjesec. Pozitivne promjene će se dogoditi u gotovo svim područjima života. A sve što uradite u ožujku bit će odličan temelj za buduća dostignuća, iako ćete to osjetiti mnogo kasnije.

Najpovoljnija će biti prva dekada u mjesecu. Bikovi mogu pokazati svoj profesionalizam i poslovni duh u pravim krugovima. Također tijekom ovog perioda, zvijezde obećavaju predstavnicima znaka tajne romantične veze koje će postati izvor inspiracije.

U drugoj dekadi mjeseca Bikovi bi trebali biti oprezniji s novcem. Kraj ožujka je povoljan za pokretanje novog posla i promjenu imidža.

Blizanci

U ožujku, zahvaljujući povećanom energetskom potencijalu, Blizanci će moći ostvariti svoje snove. Prije svega, to se tiče profesionalnih dostignuća. Mnogi predstavnici znaka imat će priliku da se okušaju u novim projektima i s entuzijazmom preuzmu predložene zadatke.

Međutim, ne zaboravite na kompromis: vaša ljubav da se oduprete cijelom svijetu može stvoriti mnoge probleme. Pazite koje riječi koristite u komunikaciji kako ne biste nekoga povrijedili.

Kraj mjeseca obećava ugodne romantične avanture s ljudima iz prošlosti. Obiteljski Blizanci će, naprotiv, moći ojačati odnose i dovesti ih na novu, ozbiljniju razinu.

Rak

Ožujak za Rakove bit će period buđenja i težnje ka novim visinama. Skoro cijeli mjesec sreća će biti na vašoj strani. Skromni Rakovi će neočekivano izaći iz svoje ljušture i isprobati nove aktivnosti.

Eksperimenti će biti uspješni: predstavnici znaka će steći pouzdane pokrovitelje.

Sredinom mjeseca trebali bi biti pažljiviji prema svom društvenom krugu. Pustite prošlost, sve najbolje je pred vama.

Lav

Lavove čeka vrlo nemiran i kontroverzan period. S jedne strane, imat ćete mnogo prilika. S druge strane, možete pronaći nevjerojatan broj ograničenja između kojih neće biti lako balansirati.

Početkom ožujka Lavovi će se morati fokusirati na materijalna pitanja. Rješavanje financijskih problema treba biti jedan od važnijih zadataka.

Samo svježa glava i trezven pogled na stvari će pomoći da se izborite s izazovima. Ne pokušavajte sve riješiti odjednom: oslobodite nekoliko dana i idite na odmor ili samo dajte sebi pauzu. Misli će doći na svoje mesto i stvari će se početi popravljati.

Djevica

Ožujak će otvoriti briljantne šanse za Djevice. Bit će potrebna praksa da bi bili korisni – nemojte to zanemariti. Zvijezde obećavaju Djevici rast karijere, što bi moglo okrenuti glave nekim predstavnicima znaka.

Sredina ožujka će vas natjerati da iznova pogledate ljubavne veze.

U ovom trenutku, Djevice mogu započeti strastvenu romansu, ali pazite kome poklanjate srce. Više se aktivirajte, vježbajte.

Vaga

Za Vagu će ožujak biti vrlo zanimljiv, ali ne i najlakši mjesec. Pozitivne promjene će se smjenjivati s poteškoćama, a za ispunjenje želja morat će se primijeniti sve raspoložive snage.

Početkom ožujka, Vaga će strmoglavo uroniti u posao, kojeg će biti mnogo. Do kraja prve dekade vaša odlučnost će dati prve plodove.

U prvoj polovini mjeseca stižu i burne ljubavne avanture. Vage čekaju zanimljiva poznanstva i svijetle ljubavi. Uživat ćete u onome što već imate i bit ćete zahvalni. Posvetite se promociji novog projekta.

Škorpion

Škorpioni će u ožujku biti na vrhuncu svog kreativnog uspona i moći će ostvariti mnoge svoje planove. Posebno uspješne bit će aktivnosti onih koji rade s ljudima i u području umjetnosti.

Međutim, ne zaboravite da ne postoji samo inspiracija, već i rutina. Zaziranjem od redovnog posla, riskirate da se posao nagomila.

U ožujku će se mnogi Škorpioni moći okušati kao volonteri. To mogu biti i društvene aktivnosti i besplatna pomoć voljenima. Krajem ožujka nastupit će povoljan period za promjene na ljubavnom planu.

Strijelac

Za Strijelce, ožujak će biti u znaku kuće i obitelji. Glavni događaji će se odvijati u ovom području.

Slobodni predstavnici znaka moći će se vezati obiteljskim vezama. Obiteljski Strijelac će provoditi dosta vremena s voljenima. Ovo će pomoći u jačanju odnosa i popravljanju davno izgubljenih obiteljskih veza.

Krajem ožujka Strijelac će konačno osjetiti utjecaj pozitivnih proljetnih energija. Novi prijatelji i zanimljivi događaji će bukvalno upasti u vaš život. Ovo posljednje će biti uglavnom zabavno, ali dok se zabavljate nećete zaboraviti na posao i steći mnoga korisna poznanstva.

Jarac

Ožujak će biti mjesec aktivnosti bez presedana za Jarce. Jarci će morati istovremeno postati lideri i izvođači i biti odgovorni za ono što je urađeno u potpunosti. Bit ćete u centru protoka informacija koji se stalno mijenja.

Jarci će u ožujku ostvariti mnogo korisnih kontakata na najvišoj razini. U budućnosti, ovo će pozitivno uticati na vašu karijeru.

Slobodno koristite ideje drugih ljudi: ovo će u velikoj mjeri proširiti vaše mogućnosti. Sredinom mjeseca provjerite sve što čujete – informacije dobivene iz nepoznatih izvora mogu se pokazati lažnim.

Na ljubavnom planu ne očekuju se veće promjene. Međutim, ovo se odnosi samo na vanjsku stranu događaja. Interno, mnogi Jarci će moći drugačije gledati na stvari.

Vodenjak

Ožujak će donijeti stabilnost i spokoj Vodenjaku. Ali ovo je točno samo ako idete u skladu s tijekom života. One koji, po običaju, idu protiv vjetra, čekaju mnoga iznenađenja.

Kreativnost će pomoći da se popuni praznina. Međutim, ono što se dogodilo će vas prisiliti da preispitate svoj društveni krug i, eventualno, da se oslobodite negativnih ljudi.

Kraj ožujka bit će dobro vrijeme za romansu. Vaša povećana privlačnost privući će pripadnike suprotnog spola. Na vama je hoćete li nastaviti. Zvijezde obećavaju da vam sigurno neće biti dosadno, a jedan od sastanaka može zaista biti divan.

Ribe

U ožujku, Ribe će početi aktivno mijenjati svoj uobičajeni život. Da bi to učinili, predstavnici znaka će se uroniti u ponor događaja i pokušati biti u vremenu svuda. Bitno je da se angažirate, ali nemojte ići protiv sebe ako osjećate umor.

Bitno je da odredite prioritete i odmorite se kada je potrebno. Sredinom ožujka nađite vremena da očistite ruševine i oslobodite se prošlosti. Ne radi se samo o nepotrebnim stvarima, već i o ljudima pa čak i o poslovima.

Krajem ožujka objektivnost će postati vaša glavna kvaliteta. Sigurno ćete se rastati od iluzija i samoobmana i prijeći na novu razinu komunikacije s ljudima. U ovom trenutku vas očekuje nalet kreativnih snaga.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

magazin

FOTOGALERIJA / Uskrsni plesni kolaž u City Galleriji

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

magazin

Horoskop za 28. ožujka 2024.

Objavljeno

-

OVAN (21.03.-20.04.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.03.2024.
LJUBAV: Pokušate li danas izraziti ono što vam leži na srcu, nastat će prava petljavina jer vas neće dobro razumjeti. Bolje samo djelujte šuteći.
KARIJERA: Iako se napori na poslu povećavaju, uz pomoć dobre volje svojih suradnika i vas samih, bit će vam ugodno.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite među ljude.

BIK (21.04.-20.05.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.03.2024.
LJUBAV: Aktualizirat će se jedno putovanje ili mogućnost zajedničkog boravka u inozemstvu koji može utjecati na vezu.
KARIJERA: Ni danas ne bi trebale izostati pohvale za vaš rad. Mnogima ćete biti pravi primjer uzornog djelatnika.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dugoročno stojite dobro.

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.03.2024.
LJUBAV: Pokušat ćete suptilnim metodama osvojiti srce osobe do koje vam je stalo, ali ona to vjerojatno neće prepoznati.
KARIJERA: Vaša energija bit će zarazna za okolinu. Mnogima ćete biti pravi poticaj jer ste konstruktivni i predni poslu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte prigovarati.

RAK (21.06.-20.07.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.03.2024.
LJUBAV: Ne inzistirajte na zajedničkoj večeri ili ručku, jer ćete se bolje provesti ako izađete van bez određenog plana.
KARIJERA: Pred vama je povoljna financijska prilika o kojoj ste nekad sanjali. Sad je na vama je da pametno iskoristite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Izdržite.

LAV (21.07.-21.08.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.03.2024.
LJUBAV: Pred vama je dan koji bi mogao isprovocirati borbu ili potrebnu da pod svaku cijenu nešto mijenjate u vezi.
KARIJERA: Danas će biti potrebno odraditi jedan sitniji zaostali posao koji je čekao. Bit će to mala inventura.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite prirodni.

DJEVICA (22.08.-22.09.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.03.2024.
LJUBAV: Olakšaćete svoju poziciju u vezi zbog boljeg komuniciranja i otvorenosti. Ipak, ne očekujte renesansu.
KARIJERA Vaši šefovi spremni su izaći vam u susret unatoč tome što to možda i nije pravedno. Cijenite njihov stav.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prespavajte do sutra.

VAGA (23.09.-22.10.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.03.2024.
LJUBAV: Vaš veliki trud i u osobnim pitanjima dao je plodove, pa će današnji prolazni disbalans biti zanemariv.
KARIJERA: Sve djelatnosti u kojim se zahtijeva suptilnost, intuicija, kreativni talenti ili slično, danas su odlično postavljeni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Male slatke borbe u kojim pobjeđujete.

ŠKORPION (23.10.-22.11.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.03.2024.
LJUBAV: Neki će razmišljati o tome što imaju zajedničko kako u materijalnom, tako i u duhovnom smislu. Vezani su dobro.
KARIJERA: Moguće je da ćete dobiti zasluženo priznanje ili će se jasno pokazati rezultati vašeg prethodnog rada.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nesanica.

STRIJELAC (23.11.-21.12.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.03.2024.
LJUBAV: Moguće je da odete na jedno mjesto na koje ne izlazite često i da se lijepo provedete. Samo ništa ne forsirajte.
KARIJERA: Oni koji rade zaključit će da nisu dovoljno zaradili, a oni koji ne rade, vjerojatno će trošiti više od planiranog.
ZDRAVLJE&SAVJET: Malo je onih koji su sad jači od vas.

JARAC (22.12.-20.01.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.03.2024.
LJUBAV: U pitanjima srca danas ćete biti sposobni čitati svaki detalj između redova, ali ne izražavajte svoje spoznaje drugima.
KARIJERA: Izgledno je da ćete se danas dosta kretati ili čak putovati van plana. Tamo ćete rješavati vama važna pitanja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Sve ćete pobijediti.

VODENJAK (21.01.-19.02.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.03.2024.
LJUBAV: Izgledno je pretjerivanje ili samohvala u odnosima s drugima. Nekom će to možda biti simpatično, a nekom ići na živce.
KARIJERA: Bit će nekih malih nerazumijevanja ili će informacije biti nedovoljno protumačene, ali općenito vi se razvijate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Kad jedete i gutate, činite to polako.

RIBE (20.02.-20.03.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 28.03.2024.
LJUBAV: Ono što ste nekad obećali sebi danas se polako i ostvaruje. Vi uživate u društvu osobe koja vam je jako draga.
KARIJERA: Poslovna komunikacija bit će usporena. Ako treba postaviti pitanja budite kratki, jasni i ako je moguće – brzi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete zadovoljni.

 
Nastavi čitati

magazin

A SADA: SPORT I GLAZBA! / U travnju i svibnju na Višnjiku Severina, mažoretkinje, automobilističke utrke…

Objavljeno

-

By

Športskom centru Višnjik tijekom travnja i svibnja održat će se, uz uobičajene košarkaške utakmice, niz sportskih, glazbenih i scenskih spektakala.

• Svoj koncert hrvatska pjevačica Severina imat će u subotu, 13. travnja. Organizator koncerta informirao je javnost da su sve ulaznice rasprodane.

• Potom će u subotu, 20. travnja u Dvorani Krešimira Ćosića biti održan 42. državni turnir u organizaciji Hrvatskoga saveza mažoretkinja i pom pon timova. Najavljeno je sudjelovanje 26 timova s tisuću natjecatelja. Turnir će ujedno biti i kvalifikacijski u velikim formacijama za MWF/ EP u Liberecu u srpnju, te za MWF/SPu Cape Townu u rujnu 2024.

• Od 3. do 5. svibnja u Zatvorenom bazenskom plivalištu održat će se Međunarodni miting u skokovima u vodu Zadar OPEN.

• U nedjelju, 5. svibnja na programu će biti i Nagrada Grada Zadra u automobilizmu u organizaciji AK-a RTZ.

• Od 8. do 12. svibnja u Dvorani Krešimira Ćosića održat će se Europsko prvenstvu u karateu.

• Za 18. i 19. svibnja predviđeno je Međunarodno plesno natjecanje u Dvorani Krešimira Ćosića.

• Također u Dvorani Krešimira Ćosića bit će 25. i 26. svibnja održan Sajam rabljene odjeće.

• Dana 27. svibnja bit će održan spektakl Lord of the Dance.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu