Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

MOMCI PUNI IDEJA SPREMAJU PRAVE GUŠTE Nova lokacija Picnica na Adventu u Zadru

Objavljeno

-

Još koji dan i Zadar će zasjati prekrasnim adventskim sjajem. Vjerujemo da ćete rado prođirati i guštati u finom iću i piću, a ispred drvenih vrata za ulaz u bedem (gdje su prije bile jaslice) čeka vas kreativna ekipa Picnica.

Osim već slavnog Blackie burgera, ovjenčanog nagradama za najbolje jelo i to tri godine zaredom, ove godine pripremat će i sporo kuhane obraze, meke ko’ duša. Tu je i neizostavna sarma, drukčija od svih, a što se u njoj krije otkrit će vam ova razigrana ekipa. Kakav bi to Picnic bio bez morske spize? Ko’ muškarac bez brkova! I zato petkom trk do njih na štrudel od bakalara, ma prava fešta od okusa! Nakon dobre spize valja nešto i popit’. Kuhano vino pripremaju u suradnji s vrsnim sommelierom Ivanom Stiblikom. Osvojit će vas na prvi gutljaj, jer kombinacija je prava: crno vino s jabukama, narančama i zimskim začinima. Tu je i kuhani gin s friškim agrumima, likerom od bazge i začinima. Picnic ima još jednog jokera u rukavu: topli koktel s rumom i likerom od vanilije. Nakon ovakvih pića zaplešite uz grupu Dalmatino 24.11., a ako su u vas dvi live, rezervirajte stol i sidite dokle vas je volja. 

I da ne zaboravite – subota 17.12. važan je dan – od 13.30 h možete guštati u skradinskom rižotu. Uvijek se traži žlica više i zato rezervirajte svoje porcije da ne ostanete kratkih rukava. 

Picnic priprema i gostovanja, a jedno od njih je pobjednik Masterchefa 2021. – Ivan Temšić – a kad taj uzme u ruku teče – nema sreće veće!

Sve datume Picnicovih događanja i gostovanja pratite na FB https://www.facebook.com/picnic.mingle.fun ili IG picnic.mingle.fun

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati

U trendu