SKANDALOZNO: Zamjenik ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije otvorio bolovanje nakon što je raspoređen u tim hitne pomoći!

Objavljeno: 10.11.2020. u 18:48
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Po uzoru na bivšeg ravnatelja Predraga Orlovića koji je nakon ostavke ugovorom raspoređen na mjesto doktora medicine u timu T1, odbijao odraditi ijednu smjenu, i aktualni zamjenik ravnatelja Vlatko Grković, nakon zaprimljenog rasporeda kojim je raspoređen u tim hitne pomoći, odbio je raditi po rasporedu, te je otvorio bolovanje. Takvim postupkom dakako da je izravno otežao funkcioniranje hitne pomoći.

U situaciji kada je i pored uobičajenog deficita liječnika zbog korona krize otežano organizirati rad hitne pomoći, ovo je nezanemarivi udarac na zdravstveni sustav u našem gradu.

Za spomenuti je da ovo zapravo niti nije prvi Grkovićev “gaf”. Prije otprilike dva tjedna dospio je na naslovnice medija kao ogledni primjer liječnika koji se ne pridržava epidemijskih mjera (LINK).

Zbog loših rezultata, dr. Grković je već razriješen s pozicije voditelja medicinske službe Zavoda te mu ne preostaje ništa drugo nego odrađivati smjene liječnika u timu, a budući da i to odbija, ostaje za vidjeti koje će poteze poduzeti uprava Zavoda koja je u proteklih godinu dana napravila značajan iskorak u ovoj ustanovi.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 3.5/5 (8 votes cast)
SKANDALOZNO: Zamjenik ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije otvorio bolovanje nakon što je raspoređen u tim hitne pomoći!, 3.5 out of 5 based on 8 ratings

3 komentara za “SKANDALOZNO: Zamjenik ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije otvorio bolovanje nakon što je raspoređen u tim hitne pomoći!”

 1. Zar i ti sine Brute…
  Pa ovaj je više puta smijenjen nego što je imenovan

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Još jedan doktor neradnik… I još ženu koja tamo radi stavio u povlašteni položaj

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 3. Smjena!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program