SKANDALOZNO Predrag Orlović, bivši ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu, saznao da mora u tim hitne pomoći, pa usred radnog vremena otvorio bolovanje!?

Objavljeno: 27.3.2020. u 07:50
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

“Uslijed izvanrednih okolnosti prouzročenih koronavirusom, kojima je pogođena cijela zemlja, a posebno zaposleni u zdravstvenom sustavu, donedavni ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, Predrag Orlović, u trenutku raspoređivanja u tim hitne pomoći i usred radnog vremena – odlazi na bolovanje” – stoji u uvodu pisma koje su redakciji Z NET portala danas poslijepodne uputili ogorčeni djelatnici Zavoda.

Orlović je nakon smjene u veljači, pojasnimo, raspoređen na radno mjesto voditelja medicinske službe u ZHMZŽ, sa zadatkom koordiniranja službom, dakle, te liječničkim radom u jednom od timova.

Do danas, međutim, nije odradio nijednu liječničku smjenu u timu hitne pomoći, no zbog novonastale situacije s koronavirusom, danas tijekom jutra dobio je raspored da sutra ide u smjenu hitne pomoći, ali…

“Pola sata nakon toga, javio je da je na bolovanju”, stoji u pismu koje smo zaprimili (podaci poznati redakciji, op.a.).

“Orlović, dakle, od trenutka razrješenja s funkcije ravnatelja nije odradio nijednu liječničku smjenu i sad kad je dobio raspored da sutra mora u smjenu hitne pomoći kao svi ostali liječnici, sve sukladno ugovoru koji je potpisao, usred radnog vremena odlazi na bolovanje. Pitam vas, što je to? Da je normalno vrijeme, bio bi to nečuven, neljudski potez, prema poslodavcu, prema kolegama, pacijentima… Ovako, usred svega što nas je snašlo, takva njegova reakcija praktički je zločin”, stoji u pismu Orlovićevih kolega.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 3.9/5 (11 votes cast)
SKANDALOZNO Predrag Orlović, bivši ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu, saznao da mora u tim hitne pomoći, pa usred radnog vremena otvorio bolovanje!?, 3.9 out of 5 based on 11 ratings

10 komentara za “SKANDALOZNO Predrag Orlović, bivši ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu, saznao da mora u tim hitne pomoći, pa usred radnog vremena otvorio bolovanje!?”

 1. Tko ga je postavio gori od njega

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
 2. Dezerter…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
 3. HIPOKRATOVA ZAKLETVA
  “U času kada stupam među članove liječničke profesije svečano obećavam da ću svoj život staviti u službu humanosti. Prema svojim učiteljima sačuvati ću dužnu zahvalnost i poštovanje.Svoje ću zvanje vršiti savjesno i dostojanstveno.Najvažnija će mi briga biti zdravlje mog pacijenta.Poštovati ću tajne onoga tko mi se povjeri.Održavati ću svim svojim silama čast i plemenite tradicije liječničkog zvanja.Moje kolege bit će mi braća.U vršenju dužnosti prema bolesniku neće na mene utjecati nikakvi obziri vjere,nacionalnosti,rase,političke ili rasne pripadnosti.Apsolutno ću poštivati ljudski život od samog začetka.Niti pod prijetnjom neću dopustiti da se iskoriste moja medicinska znanja suprotno zakonima humanosti.Ovo obećavam svečano,slobodno i pozivajući se na svoju čast.”

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
  • Zakleo se on zločinačkoj. To je njihov MO.
   Ide na bolovanje, a koja je dg/ ?

   Vrza!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
 4. “Tko želi svoj život sačuvati, izgubiti će ga” … Reka je Sin Čovječji prije cca 2000 g.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
 5. Oduzet mu licencu rekao bi Putin

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
  • Ovakvo ponašanje zahtjeva oduzimanje licence,ali to se neće dogoditi u našoj “pravnoj državi”.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 6. S vidija a, ni vidit komentara o srbadije i traktorista ovod…ovi je siguro izliza ispo istega kamena ka i oni, jema bome sumnjivo ime i prezime…oli je morebit i crnogorska junacinaaa..predrag pa jos i orlovic…pomocnik nosioca partizanske spomenice

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
 7. To je samo hdz kadroviranje.Oni bi sefovska mjesta a rad je za stoku sitnig zuba.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program