ŽIVOT NA DRŽAVNIM JASLAMA Inspektor Marko Pupić Bakrač svugdje je osim na radnom mjestu – malo na bazenu, pa malo na policiji, danas na tiskovnoj konferenciji…

Objavljeno: 23.10.2020. u 10:54
Autor: , e-mail: online@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Nakon što je cijeli dan proveo na policiji, običan smrtnik odjurio bi na radno mjesto provjeriti je li dobio otkaz, a potom doma objasniti se pred obitelji. Ne i 52-godišnji vijećnik Akcije mladih u Zadru, Marko Pupić Bakrač. Jer on niti nije običan smrtnik. On je inspektor Republike Hrvatske naviknut da prima plaću i kad dane provodi na bazenu na Višnjiku i na onome što nama izgleda kao terorizam, a u njegovom se rječniku zove “politički angažman”.

Nakon što je cijeli dan proveo na policiji, te utvrdio da srećom i dalje ima posao, običan smrtnik sljedećeg bi dana prvi došao na radno mjesto i zadnji s njega otišao. Obavio bi svoj i sve poslove i šefa i spremačice.

Ne i inspektor Marko Pupić Bakrač. On nije ni izašao s policije, a već je najavio tiskovnu konferenciju i to sljedećeg dana, usred radnog vremena.

Nije imao vremena niti zatražiti slobodan dan, otvoriti bolovanje, uzeti godišnji… Ništa.

Veterinarski inspektor Pupić Bakrač u procesu je bildanja svojih, ali i mišića cijelog domaćeg sustava koji se tek ima postaviti spram njegovih dvostrukih kriterija i cijelog niza prekršaja, sad već moguće i ozbiljnih kaznenih djela.

Je li Marko Pupić Bakrač iznad svih ili je svim inspektorima u Zadru omogućeno da danas, ili u ponedjeljak ne dođu na radno mjesto, a mi ćemo ih svejedno za to platiti?

Marko Pupić Bakrač jedan je od najbogatijih Zadrana, ma koliko se trudio da to zaboravimo. Nitko od njegovih ili pokoljenja njegove supruge niti dana nije proveo u privatnom sektoru, a njegova se imovina na današnji dan svejedno broji u milijunima eura.

Sumnjivo bogaćenje traje i danas, uz ostalo i dok mjesečno ubire plaću za posao veterinarskog inspektora koji uglavnom – ne obavlja.

Možete li vi što može Marko Pupić Bakrač?

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 4.2/5 (5 votes cast)
ŽIVOT NA DRŽAVNIM JASLAMA Inspektor Marko Pupić Bakrač svugdje je osim na radnom mjestu - malo na bazenu, pa malo na policiji, danas na tiskovnoj konferenciji..., 4.2 out of 5 based on 5 ratings

2 komentara za “ŽIVOT NA DRŽAVNIM JASLAMA Inspektor Marko Pupić Bakrač svugdje je osim na radnom mjestu – malo na bazenu, pa malo na policiji, danas na tiskovnoj konferenciji…”

  1. I Arijana Baraba sviri k….

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
  2. @marina, potpisujem! A i ne samo to! Jugo je na vidiku!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program