OBJAVLJEN RAZVOD BRAKA MARGETIĆ/BAJLO – PALE SU I TEŠKE RIJEČI Margetić: “Bajlo je mali zadarski reketar!”; Bajlo: “Sramota je kakvi se jadnici nazivaju novinarima!”

Objavljeno: 01.7.2020. u 20:03
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Nakon svega tri tjedna burnog “braka”, Domagoj Margetić i Hrvoje Bajlo danas poslijepodne službeno su potvrdili glasine o razvodu – jednako civilizirano kao i sve što je prethodilo. Margetić je Bajla javno prozvao “reketarom”, i to “malim”, a ni Bajlo nije ostao dužan starijem partneru.

“Sramota je kakvi se jadnici danas nazivaju novinarima, a s etikom i moralom veze nemaju”, konstatirao je na svom Facebook profilu.

Iz međusobne prepiske do jučer naoko izuzetno kompatibilnog YouTube para, proizlazi da će razvod biti bolan i dug.

Bajlo predlaže zatvorsku kaznu za Margetića jer se ovaj, kaže, predstavlja kao novinar, a to nije; dok Margetić najavljuje da će “sve dokaze koje je prikupio o Bajlovom medijskom reketu” – predati policiji.

Margetić također danas tvrdi da ni Bajlo – “nije novinar”.

“Ovih sam dana, nažalost, shvatio da jedan novinar kojeg sam (pre)dugo podržavao i čak i ‘gurao’ i pomagao mu višekratno, zapravo i nije novinar. Uvjerio sam se da se bavi prljavim medijskim reketom i da od toga živi, odnosno da mu je medijski reket i naplaćivanje šutnje osnovni biznis kojim zarađuje. Što je najgore, on glumi beskompromisnog istraživačkog novinara. Prijetnje koje prima, kako po gradu svi pričaju, prima upravo zato što reketari ljude, ucjenjuje i na taj način živi.”

Nakon svega što su proteklih dana priuštili zadarskoj javnosti, vjerujemo da ih policija obojicu čeka s nestrpljenjem.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 4.3/5 (12 votes cast)
OBJAVLJEN RAZVOD BRAKA MARGETIĆ/BAJLO - PALE SU I TEŠKE RIJEČI Margetić: "Bajlo je mali zadarski reketar!"; Bajlo: "Sramota je kakvi se jadnici nazivaju novinarima!", 4.3 out of 5 based on 12 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program