POLICIJA KOD SV. FILIPA I JAKOVA ZAUSTAVILA “NATRPANI” CITROEN Dvojica muškaraca “operirali” po trgovačkim centrima od Šibenika do Poreča – pronađene im konzerve, sprejevi protiv insekata, baterije…

Objavljeno: 29.6.2020. u 09:48
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 44 i 62 godine, koje se sumnjiči za više imovinskih kaznenih djela.

Naime, policijski službenici PP Biograd su u subotu oko 14 sati, u neposrednoj blizini trgovačkog centra u Sv. Filip i Jakovu uočili dvije muške osobe, koje su koristile osobno vozile osobno vozilo (Citroen) u kojem su se nalazile natrpane razne stvari.

Pravovremenom intervencijom policijskih službenika, obje osobe su zadržane te dovedene u prostorije policije.

Provedenim kriminalističkim istraživanje, 44 i 62-godišnjak se sumnjiče da su u subotu oko 13,30 sati, neposredno prije zatjecanja, iz trgovačkog centra u Sv. Filip i Jakovu otuđili razne artikle ukupne vrijednosti od 3.000,00 kuna.

Otuđene artikle, a radi se o 29 konzervi, 35 spreja protiv insekata, raznim baterijama, aparatima za brijanje i sl. su prethodno sakrili u kutiju, koja je omotana alufolijom, dok bi dolaskom na kasu platili samo jedan-dva artikla, a otuđene bi iznijeli iz trgovine u kutiji.

Nadalje, sumnjiči ih se da su istog dana oko 13 sati u Zadru, u trgovačkom centru u ulici Akcije Maslenica, na isti način otuđili oko 150 pari raznih čarapa, ukupne vrijednosti oko 4.000,00 kuna.

Također se dvojac sumnjiči da su na isti način otuđivali artikle iz trgovine i na području drugih policijskih uprava (Zagreba, Vinkovaca, Šibenika, Poreča).

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 44-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok se protiv 62-godišnjaka državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađa.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program