BORO POŠTAR ZAPALIO INTERNET Poznati Zadranin ima poruku za “novinara” Margetića: “Ima nas Zadrana koji se ne daju baš tako zaplašiti!”

Objavljeno: 23.6.2020. u 11:22
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Zadranin Boris Marin na svom se Facebook profilu osvrnuo na pompozni boravak u Zadru kontroverznog Domagoja Margetića koji vrijeme u našem gradu provodi kršeći javni red i mir, uhodeći, zlostavljajući i zastrašujući veći broj sugrađana.

Evo što je Boris Marin napisao:

“EVO DOŠA NAM JE STVARNO NEZNAM ODAKLE NI OD KUD, MESIJA SPASITELJ U GRAD ZADAR.

PREOBRAŽEN JE U LIK NOVINARA ILI STO LI JE VEĆ, STVARNO NEZNAM, TOG NEKOG MARGETIĆA.

IDE OVIH DANA, LUNJA PO GRADU, UJUTRO I NAVEČE… I ZASTRAŠUJE, SA DOZOM VELIKE NEPRISTOJNOSTI… LJUDE KOJI SU NEKADA VODILI OVAJ GRAD… I ONE KOJI GA DANAS VODE.

PRIJETI… MALTRETIRA I PODIŽE SUDSKE TUŽBE. IZISKUJE INTERVIJUE… TRAŽI NJEMU ZNANE ODGOVORE… NASILNO, BAHATO PROVOKATIVNO.

A SVE U SVRHU DAVNE RUŠEVNE NEKADAŠNJE GOSTIONE “PUTNIK” KOJA SE EVO JOŠ NALAZI KA RUGLO NA MOJOJ RODNOJ RELJI.

INAČE, TA NEKADAŠNJA GOSTIONA U SVOJE VRIME IMALA JE SVOJU BOGATU POVIJEST TRI TISUĆE GODINA STAROG NAŠEG ZADRA. U NJOJ SU SE OKUPLJALI NAJVEĆI PREVARANTI I KOCKARI OVIH KRAJEVA KOJI SU MNOGE NAŠE SUGRAĐANKE NAVUKLI NA KOCKU…

VJEŠTO IH OPLJAČKAŠE I OSIROMAŠE ZA CILI ŽIVOT.

U TOJ GOSTIONI…U SAMOM POČETKU 1991 G. LIPO JE UGOŠĆEN OBILATIM RUČKOM FAMOZNI, NA SRIĆU OVDAŠNJEG STANOVNIŠTVA, DAVNO KREPANI JOVAN RAŠKOVIĆ, TADAŠNJI PREDSJEDNIK SDS-A ILI SRPSKE DEMOKRATSKE STRANKE, KAO I SVI NJENI ČLANOVI IZ UŽEG ODBORA IMENOVANE STRANKE.

ODMA POSLE TAKOZVANOG MITINGA SRBA NA GAŽENICI, DI SU BESRAMNO ORUŽJEM PRIJETILI HRVATSKOM PUČANSTVU.

I, ETO, 30 GODINA OD TADA, POJAVI SE MESIJA MARGETIĆ I SVOJIM TAMO NEKIM KA FOL AUTORITETOM PRITI, ZAPLAŠUJE I MALTRETIRA… UNAJMLJEN OD VLASNIKA TE GOSTIONE, NE ZNAM VJEROJATNO NE BESPLATNO, CILI ZADAR.

E, PA, GOSPODINE MARGETIĆU… NISTE BAŠ FER. ČAST MI JE DA SAM VAM TO I U LICE REKA PREKSINOĆ NA TERASI KAFIĆA TONY.

IMA NAS ZADRANA KOJI SE NE DAJU BAŠ TAKO ZAPLAŠITI… VIRUJTE NA RIČ.”

Ni ova Marinova objava nije prošla nezapaženo.

U nastavku prenosimo samo dio komentara njegovih zadarskih prijatelja:

“Stigao šerif! Koliko je to stvorenje bahato i bezobrazno. Svi tribaju stat kuco i odgovarat na njegova pitanja. Bože što sve budaletine sebi dopuštaju dok ga neko dobro ne zalipi i iznogata. A bojin se da neće dugo proć!”

“On je poslan u predizbornoj kampanji da rusi HDZ… običan mali pijun… Možda bi bilo bolje da si mu ponudija iljadu eura pa bi hvalija Zadar i Zadrane!”

“Neka ga ja sritnem kad mu zadimin nogetinu u supak glava ce mu na Velebit odletiti, ma koje smece mi moramo trpiti bizi odma me nervoza skrpa a radi koga… Smrada smrdljivog…”

“Kad ja kažem da je to bilo četničko leglo ljudi ne viruju…”

“Smrad”

“Bore postar, svoj na svome. Budaletinu nogon U prkno”

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 2.1/5 (8 votes cast)
BORO POŠTAR ZAPALIO INTERNET Poznati Zadranin ima poruku za "novinara" Margetića: "Ima nas Zadrana koji se ne daju baš tako zaplašiti!", 2.1 out of 5 based on 8 ratings

6 komentara za “BORO POŠTAR ZAPALIO INTERNET Poznati Zadranin ima poruku za “novinara” Margetića: “Ima nas Zadrana koji se ne daju baš tako zaplašiti!””

 1. Von KARAJAN

  Za takovu vrstu intervencije potrebna su ovlaštenja. Nitko nema pravo, temeljem osobnih prosudbi, ako se ne odvija kazneno djelo, poduzimati mjere i radnje za njihovo otklanjanje. Osobno mišljenje pojedinca, bilo kojeg imena, ništa ne znači u srazu s sumnjom u nezakonitost.Podrška medija je u ravni medijskog incidenta. Bio netko BORIS MARIN ili sl, nema pravo fizičkog obračuna, ili drugog načina onemućavanja neke nepodopštine.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.0/5 (5 votes cast)
 2. Mislim da bi gradski i županijski dužnosnici na svojim maratonskim sjednicama,koje su najčešće puki igrokazi i prepucavanja, mogli početi ozbiljno razmatrati mogućnost izgona i protjerivanja iz grada konfliktnih osoba poput ovdje spomenutog”novinara” i njemu sličnih!!!Pored svega što tišti nas građane ovakvi “likovi” zaista nam ne trebaju!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
 3. Takvih “likova” će na žalost biti uvijek u našoj okolini.
  Jer, narodu treba Kruha i Igara.
  Moćnici se Igraju, a kruh ubiru gnjide poltronske.
  A narod pati…i dalje drži glavu zabijenu u pijesak.

  Vrza!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
  • Potpisujem! Želim Vam lijep i ugodan dan!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Je sinko…upravo, maaa przine je sve manje okolo di moredu glavu zabit pa su nasli zaminu za to i nabijaju glavu u prkna nekakvih “poltrona” cha vodidu ovu igru.
   A cuj, Boro poscer je uvik isti…laje na misec ma sve tisje i tisje…izdaje ga parlantina jerbo vidi da nemore sa ovon napridnon rvackon mladezi trkat a on bi ju tija i pristic da more kile nosit :) Ni ovo vise vrime Saturnusa ne… Samo nije ga za osudit, nije se Boro borija da bi danaska takove chimavice i gashtapani pljuvali po svetin rvackin kapjama krvi koja je prolivena. Triban priznat, utopija bi i ja tog smrada u po Kanala cha nan blati naseg heroja generala Gotovinu !

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
  • Evala

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program