UNATOČ EPIDEMIJI I SVIM UPOZORENJIMA Zadarski HGSS na ispomoći MUP-u, ali i u intervencijama na Tulovim gredama i Crnopcu!?

Objavljeno: 24.3.2020. u 08:04
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Uz redovan angažman u spašavanju i intervencijama sve stanice HGSS-a uključene su kao potpora stožerima Civilne zaštite i MUP RH, a unatoč epidemiji i upozorenjima, primjećujemo znatan broj akcija u proteklih dana.

Unatoč epidemiji i upozorenjima primjetan je značajan broj akcija HGSS-a, priopćeno je.

Tako je u proteklih nekoliko dana stanica Split intervenirala je pet puta: u Omišu, na Marjanu, izvoru Cetine, Kozjaku i kod mjesta Duće.

Stanica Zadar intervenirala je tri puta: na Tulovim gredama, Crnopcu i potrazi u okolici Vira, a stanica Rijeka imala je akciju na Učki i Žaklju.

Stanica Karlovac imala je potragu u mjestu Jaškovo, stanica Požega potragu u okolici grada Lipika, potragu u Prekopakri, potragu u Kaptolu te akciju u Jagodinjaku, a stanica Delnice akciju na Samarskim stijenama.

“Apeliramo na poštivanje uputa Nacionalnog stožera Civilne zaštite i mjerodavnih institucija u cilju suzbijanja širenja virusa izbjegavanjem socijalnih kontakata, redovitom brigom o higijeni i nezadržavanju u grupama na javnim površinama”, poruka je iz HGSS-a.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program