PROJEKT “ZAŽELI” U SV. FILIPU I JAKOVU Vrijedni volonteri dijele pakete prehrane, dostavljaju lijekove, odnose krv u laboratorij…

Objavljeno: 26.3.2020. u 18:41
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Kroz projekt “Zaželi – Sveti Filip i Jakov“ ovih dana u tijeku je podjela paketa prehrane, usluge podizanja lijekova i odnošenje krvi u labaratorij.

Projekt je sufinanciran EU sredstvima u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Zahvaljujući projektu osigurana su bespovratna sredstva za edukaciju četiri žene s područja te općine za njegovateljice starijih i nemoćnih osoba.

Projekt provodi Općina Sveti Filip i Jakov kao prva JLS u Zadarskoj županiji u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područni ured Zadar te Centrom za socijalnu skrb Biograd na Moru.

Projekt “Zaželi – Sveti Filip i Jakov” doprinosi smanjenju nezaposlenosti i povećanju kvalitete života osoba kojima je potrebna pomoć u kući i socijalizacija s područja Općine Sveti Filip i Jakov, a zbog situacije s korona virusom značaj projekta je još veća.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program