Connect with us

Sport

10 najzgodnijih sportašica

Objavljeno

-

Anna Rawson
10. Anna Rawson – golf
Ova rođena Australka je golferica i manekenka. Bilo je potrebno nešto duže da razvije karijeru u golfu nego u manekenskim vodama. Svoj prvi automobil za golf dobila je nakon završene srednje škole 2008. Manekensku karijeru je počela u magazinu Dolly kad joj je bilo 16, a sada je fotografi vole još i više.
9. Jennie Finch – softball
Jennie Finch je glavna faca softballa. Ona nije samo jedna od najboljih i najpopularnijih igračica na svijetu, već i jako zgodan komad. Ponude za reklame dolaze joj sa svih strana, manekenske gaže ne može sve ni odraditi, omiljena je gošća i za sve sportske televizije. Čak je pobjedila i Annu Kournikovu u izboru ESPN-a za najzgodniju sportašicu. Odbila je sedam znamenkastu ponudu Playboya, a uspjela je i baciti softball lopticu brzinom od 105 kilometara na sat.
Heather Mitts
8. Heather Mitts – nogomet
Heather navija za Cincinnati Ohio, a sama igra za Philadelphia Independence. Osvojila je dvije zlatne olimpijske medalje i ostvarila preko 100 nastupa za žensku nogometnu reprezentaciju SAD-a. Magazin ESPN ju je izabrao za najzgodniju sportašicu 2004., a godinu kasnije se slikala za Sports Illustretaed posebno izdanje u kupaćim kostimima.
Lokelani McMichael
7. Lokelani McMichael – triatlon
McMichael je s Havaja, a svoj prvi triatlon je završila u dobi od 18. Proglašena je za mis Kona kave. Završivši poznati Ironman triatlon 1995. postala je najmlađa žena koja ostvarila takav pothvat. Njena pojava je krasila naslovnice časopisa Runner”s World, GQ, Trathlate i Shape i mnogih drugih.
6. Amanda Beard – plivanje
Amanda Beard je zvjezdica svoje vrste. Natjecala se na Olimpijskim igrama 2008. i od onda odlazila u mirovinu, vraćala se i tako nekoliko puta. Ova djevojka ioz kalifornije u svom posjedu ima 7 olimpijskih medalja, pojavlijvala se u SI izdanju kupaćih kostoma, pozirala za Playboj, a trenutno se bavi manekenstvom i povremeno odrađuje razne uloge u različitim sportskim emisijama.

Misty May
5. Misty May – Treanor – odbojka na plaži
Misty je uz Kerri Walsh, polovica najbolje ženske ekipe u odbojci na plaži ikada. Bila je NCAA Igrač godine, posjeduje dvije zlatne olimpijske medalje, ima najviše pobjeda od svih žena u povijesti odbojke na plaži (105 do travnja 2010.) i bavila se pomalo glumom i manekenstvom. U pravilu je biraju za najsimpatičniju curu na turnirima, a uz to nije ni loš prizor za oči.
Amy Acuff
4. Amy Acuff – skok u vis
Amy Acuf je 188 centimetara vruće vatre! Ova sudionica četiri Olimpijske igre se u zadnje vrijeme ne natječe, ali objasnila je da se radi o pauzi pa zbog toga ulazi u izbor. Nikad nije osvojila olimpijsku medalju, ali često je bila blizu. Smatraju je najboljom skakačicom u vis u SAD-u, a pojavljivala se u časopisima Maxim, FHM i Esquire i nekoliko puta na naslovnici Playboya.
Gulbis
3. Natalie Gulbis – golf
Natalie Gulbis je dobra golferica, ali ju je svejedno puno zabavnije gledati u drugom kontekstu. Osvojila je tri turnira, ali odradila na tone manekenskih poslova i čak se pojavila na Celebrity Apprentice. Još uvijek se bavi golfom, ali su manekenstvo pojavljivanje na raznim modnim događajima kao glasnogovornik, postali njeni prioriteti. U oba pravca poslovi idu dobro s obzirom da je i u golfu zaradila milijun dolara u prošloj godini.
Maria Sharapova
2. Maria Sharapova – tenis
Ruskinja Maria Sharapova nije samo jedna od najboljih tenisačica, već i jedna od najzgodnijih. Osvojila je gotovo sve jedan turnir za koji se vrijedi prijaviti i jedna je od top sportašica koja se paralelno bavi modom, postavši zaštitino lice mnogih proizvoda – najupečatljivija kampanja bila joj je za Cannon.
Alison Stokke
1.  Allison Stokke – skok s motkom
Allison Stokke pohađa treću godinu fakulteta u Kaliforniji, ali to je nije spriječilo da postane jedna od najvećih zvijezda koje su manekensku karijeru zamjenile onom sportskom. Ona je talentirana, preplanula i vrlo sexy! Ako joj karijera u skoku s motkom ne uspije, nema sumnje kako može računati na uspješnu i dugu plovidbu u manekenskim vodama.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Sport

ZLATNI ORLANDO / PK Jadera iz Dubrovnika sa četiri medalje!

Objavljeno

-

By

10./11.05.2024. na Međunarodnom plivačkom natjecanju Zlatni Orlando 2024 koje se održalo na 50m bazenu Gruž u konkurenciji 334 natjecatelja iz 43 kluba koji su došli  iz 10 zemalja: Hrvatske, BiH, Srbije, Crne gore, Mađarske, Sj. Makedonije, Njemačke, Ukrajine, Kosova, Albanije pod vodstvom trenera Marijana Čuline, prof. boje PK Jadere branili su:  Andrija Kačanić (2007) i Mate Molnar (2008).

Mate Molnar (2008) je nastupio u 4 discipline i doplivao do 2 medalje. Na najvišu stepenicu postolja po zlatnu medalju penjao se u najdužoj disciplini programa 1500m slobodno (18:02.15) dok je do srebrne medalje stigao u disciplini 400m slobodno s vremenom 4:27.59., na 200m slobodno (2:05.09) plasirao se na 5.mjesto, a u disciplini 100m slobodno (57.24) zauzeo je 6.mjesto.

Andrija Kačanić (2007) je također nastupio u 4 discipline i doplivao do 2 medalje. U disciplini 50m leđno doplivao je do zlatne medalje s vremenom 28.56, dok se na dionici 100m leđno (1:02.95) izborio za brončanu medalju, dok je 10.mjesto zauzeo u disciplinama 50m slobodno (26.08) i 100m slobodno (55.75)

 
Nastavi čitati

Sport

Hajduk je jedini klub u SHNL-u koji osvaja više bodova u gostima nego doma

Objavljeno

-

Hajduk je proteklog vikenda odigrao još jednu utakmicu ispod očekivanja u SuperSport HNL-u. Remi 1:1 na stadionu Aldo Drosina protiv Istre, s imenima kao što su Ivan Perišić i Josip Brekalo u prvom sastavu, još je jedan razočaravajuć rezultat za splitsku momčad.

Hajduk je najveće razočaranje u SHNL-u u proljetnom dijelu sezone, koji je započeo na vrhu ljestvice. Jedna od zanimljivosti je da je splitski klub i jedini u ligi koji bolje igra u gostima nego na domaćem terenu. Bodom protiv Istre Hajduk je na gostovanjima ove sezone skupio 32 boda, dok je doma upisao tek 30.

Dinamo, koji je osigurao naslov prvaka, te drugoplasirana Rijeka skupili su po 41 bod u domaćim utakmicama. Dinamo je bio dosad najbolji na gostovanjima, skupio je 37 bodova, dok je Rijeka skupila 30 na stadionima koji se ne zovu Rujevica. 

 
Nastavi čitati

Sport

Hrvatski tenisač je bio pred pobjedom. Onda su na teren uletjeli prosvjednici

Objavljeno

-

Hrvatski tenisač Mate Pavić i Salvadorac Marcelo Arevalo plasirali su se u četvrtfinale parova na ATP turniru iz serije Masters 1000 u Rimu. U susretu drugog kola s uvjerljivih 6:1, 6:2 savladali pete nositelje, Meksikanca Santiaga Gonzaleza i Francuza Edouarda Roger-Vasselina.Meč je trajao oko sat vremena, ali jednako toliko je trajao i prekid koji su uzrokovali prosvjednici kada su pri rezultatu 6:1, 4:2 upali na teren te po njemu prosuli kemikalije. Čišćenje terena nije potrajalo dugo, ali osiguranje je moralo isprazniti tribine i uvjeriti se kako su svi “aktivisti” uklonjeni s područja kompleksa Foro Italica gdje se održava turnir.

Pavić i Arevalo dominirali su od početka, osvojili su prvih pet gemova, a kod izjednačenja u šestom imali i prvu set-loptu. Nisu je iskoristili, ali su mirno na vlastitom početnom udarcu priveli dionicu kraju. Neposredno uoči prekida napravili su i break za 3:2 u drugom setu, a nakon stanke su osvojili oba gema i dovršili posao. U četvrtfinalu će igrati protiv trećih nositelja, Amerikanca Rajeeva Rama i Britanca Joea Salisburyja.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu