Connect with us

magazin

VIDEO / 67 milijuna pregleda: Izgleda li Božić i u vašem domu ovako?

Objavljeno

-

Sooshi Mango, grupa komičara iz Australije, stvorio je viralni blagdanski hit. Na TikToku su objavili video “Naše mame na Božić” koji poprilično realno opisuje stanje u kućanstvima na božićni dan.

“Kontrolirani kaos”, našalili su se u opisu snimke koja je dosad pregledana preko 67 milijuna puta. Božićni kaos u kuhinji nasmijao je milijune i izazvao brojne reakcije.

“Moja mama je bila Talijanka… Umrla je iznenada prije par mjeseci. Ne mogu vam opisati koliko mi nedostaje ova vibra u kuhinji… u životu! Super mi je ovo. Sretan Božić, momci”, “Ne bi bilo Božića bez naših majki”, “Vaše majke počinju u 8:45 ujutro??? Moja počinje u 3 ujutro”, šalili su se ljudi u komentarima.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

magazin

E-SHAPE / VJEŽBANJE, OPORAVAK, MRŠAVLJENJE… Aparati budućnosti stigli u Zadar – revolucija u fitness svijetu

Objavljeno

-

By

Zadrani, kao jedni od prvih u Hrvatskoj, od nedavno imaju mogućnost isprobati novu generaciju aparata koji predstavljaju revoluciju u fitness svijetu i budućnost. Prava znanost je korištena u kreiranju strojeva koji koriste plinove niskih temperature za iscjeljivanje, dugovječnost i očuvanje ljudskog tijela.

E-shape centar u zadarskoj Veslačkoj ulici dom je sprava koje nam pomažu kako u vježbanju, tako Ii u zacjeljivanju ozljeda i drugom. U 30 minuta vježbanja, pomoću najsuvremenije tehnike, odradit ćemo kardio trening. Strojevi će za to vrijeme pomoću svojih funkcija, koje uključuju infra crveno svijetlo, Cryotherapy, kolagen lampe, aroma terapiju, otpor na duboki vacuum, odraditi tretman za kožu koji kao rezultat ima zategnutu i elastičnu kožu, smanjenje obujma i celulita, detoksikaciju organizma te bolju fizičku kondiciju.

Svi ovi strojevi posjeduju jedinstvenu CRYONICK tehnologiju (terapija hladnim zrakom) koja ima iznimne benefite kod rehabilitacije kod ozljeda, upala, pri ublažavanju boli te kod oporavka mišića. Dizajn, komfor i opremljenost strojeva omogućuju da vježbanje bude ugodno i udobno i nadasve korisno za Vaše zdravlje, izgled i opće fizičko i mentalno stanje.

Koncept e -shape centra objedinjuje vježbanje, oporavak, mršavljenje i opuštanje na jednom mjestu. Pomoću vrhunske tehnologije za vrlo kratko vrijeme postižu se odlični rezultati u vidu poboljšanja kondicije, gubitka obujma, celulita te zategnute i glatke kože. Pomoću revolucionarnih strojeva može se sagorjeti oko 1000 kcal za svega 30 minuta.

 
Nastavi čitati

magazin

FOTOGALERIJA / Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

magazin

FUN DINING / U nedjelju na terasi Picnica kuha zagrebački Sopal tim i chefica Katarina Vrenc

Objavljeno

-

By

Ove nedjelje, 26. svibnja 2024., u 18 sati, na terasi Picnica u Zadru, održati posebno gostovanje zagrebačkog Fun dining koncepta – Sopal. Ovo je prvi put da će Sopal tim, na čelu s renomiranom cheficom Katarinom Vrenc, kuhati u Zadru.

Sopal je na zagrebačkoj gastro sceni prisutan tri godine I prepoznat je kao hot spot za večernja druženja. Njihov meni, idealan za dijeljenje, zajedno s izvrsnom i drugačijom kartom vina, doprinio je njihovoj popularnosti. Osim dobre hrane i pića, sa Sopalom je sigurno, da će doći i vesela i inovativna energija koju predvodi chefica Katarina Vrenc.

Katarina Vrenc, dobitnica prestižne nagrade Mladi talent godine za 2023., donosi svoj jedinstveni kulinarski stil koji je stekla radom u Esplanadinom Zinfandelu i Plavom Podrumu, jedinom hrvatskom restoranu koji je uvršten na listu najboljih 100 restorana na svijetu. Katarina kuha temperamentno i žestoko, ali istovremeno sofisticirano i komunikativno. Njena jela variraju od iznimno intenzivnih, preko kompleksnih i elegantnih, do pametno provokativnih i zaista odličnih.

Sopal tim će u Picnicu predstaviti svoja dva potpisna jela, a dagnje su svakako njihov fenomen. Hrana će se pripremati na živoj vatri u vrtu Picnica, što će dodatno doprinijeti autentičnom doživljaju. U ponudi će biti i zanimljiva prirodna i organska vina koja će pratiti jela.

Ponuda hrane:

Sopal

  • Danje – dashi – foccacia: 12€
  • Biftek – tuna – motar: 12€

Picnic

Janjetina – biži – smokva – komorač – njoki: 14€

Brancin – krumpir – kelj – crvena leća: 18€

Preporuke vina:

Vina Cota Pero J’Dero

Ghira Tortura

Domaine Bibich Bilo

Bura Mrgudić Plavac Mali Sivi

Količine hrane su ograničene, stoga je preporučljivo rezervirati stol unaprijed putem telefonskog broja 095 555 7191.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu