Connect with us

magazin

(VIDEO) “OD BOGA DAR” Goran Kovačević ima novu pjesmu. Poslušajte je u izvedbi Leonarda Perovića…

Objavljeno

-

Bivši član benda Zločesti reaktor, zadarski glazbenik Goran Kovačević, predstavlja novu pjesmu.

Ime pjesme je “Od Boga dar”, a izvodi je Leonard Perović.

“Nadam se da će vam se svidjeti…” – poručuje Kovačević.

Poslušajte pjesmu:

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

magazin

KAZALIŠTE LUTAKA ZADAR: Predstava “Čarobnjak iz Oza” by Jurica Milin

Objavljeno

-

By

Udruga mladih Ahimsa, uz financijsku podršku Košarkaškog kluba „Diadora“, organizira kazališnu predstavu pod nazivom „Čarobnjak iz Oza“. Autor predstave je Jurica Milin, mladi Zadranin s Down sindromom koji je još jednom pokazao svoju kreativnost i dokazao da za njega i njegov talent, granice ne postoje. Jurica s volonterima i članovima Udruge već nekoliko mjeseci ulaže mnogo vremena, truda i energije kako bi se na kazališne daske postavila njegova vlastita interpretacija romana Čarobnjak iz Oza (1900.), autora L. Franka Bauma. Jurica je veliki ljubitelj istoimenog filma kojeg gleda gotovo svakog vikenda, a upravo iz želje da jednog dana postane glumac i ljubavi prema filmu, proizašla je ideja za ovu kazališnu predstavu.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i uživaju u predstavi te na taj način uveličaju ovaj veliki dan za našega Juru koji će utjeloviti lik Strašila, njegovog najdražeg junaka iz romana. Ostale uloge je dodijelio svojim najdražim prijateljima i rodbini prije više od tri godine. Lik Vještice utjelovit će Juričina majka, Klaudija Milin, Dobru Vilu prikazat će Josipa Ćurić, Toni Lovrović transformirat će se u likove Henrija i Lava, a Tomislav Babić u farmera i Limenog. Mira Treursić preuzima ulogu Doroti, Vida Treursić ulogu tete Eme, a Petra Baković, osim što je zadužena za scenografiju, utjelovit će i Stablo jabuke. Glas liku Čarobnjaka posudio je Tomislav Kabić, a naratoru Donat Kalito Pavić.

Predstava će se održati u subotu, 25. svibnja 2024., u Kazalištu lutaka Zadar, u sljedećim terminima: 17h i 19h.

Rezervacije se vrše putem e-mail adrese: carobnjakizahimse@gmail.com. U slučaju nemogućnosti dolaska, molimo Vas da nas o tome informirate najkasnije dva dana prije održavanja predstave putem iste e-mail adrese.

Mjesta su ograničena, a ulaznice za predstavu su besplatne. Svi oni koji žele poduprijeti budući rad i aktivnosti Udruge to mogu učiniti putem QR koda, koji se može skenirati s mobilnom aplikacijom banke za jednostavniju uplatu, ili uplatom na račun:

Udruga mladih Ahimsa

IBAN: HR9623400091111042030

Model plaćanja: 00

Šifra namjene: Dobrotvorno plaćanje

Opis plaćanja: Donacija za rad Udruge

QR kod za uplatu:

Na dan predstave na ulazu će biti postavljena i kutija za donacije.

Više informacija možete pronaći na našim društvenim mrežama: Udruga mladih Ahimsa (Facebook) i udruga_mladih_ahimsa (Instagram) ili na našoj web stranici: udruga-ahimsa.hr

 
Nastavi čitati

magazin

VIDEO / Nova pjesma i spot zadarskog glazbenika. Glavna glumica u spotu – Ava Karabatić! 

Objavljeno

-

By

Zadranin Mario Tomas, kojeg pamtimo kao natjecatelja Masterchef Hrvatska i večere za 5 predstavio je svoju novu pjesmu “Bella”.

Mario je ovog puta prešao na drugačiji žanr, odnosno trap. Istaknuo je da podržava  Gršu i njegov stil pjesama.

U spotu su se našla i poznata imena, tako je za glavnu ulogu angažirao Avu Karabatić i Victoriu Memić, kao i reality zvijezdu Marijanu Zonjić.

Za kraj je poručio čitateljima da pjesma ne smije imati ograničenja i zabrane, jer ljubav spaja sve.

 
Nastavi čitati

magazin

FOTOGALERIJA / Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu