Connect with us

magazin

Horoskop za 14. prosinca 2021.

Objavljeno

-

OVAN (21.03.-20.04.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 14.12.2021.
LJUBAV: Iz udobnosti svog doma danas ćete izaći van na sunce i svojim društvom počastiti drage vam osobe.
KARIJERA: Posao koji još niste dovršili danas biste mogli privesti kraju na vrlo inspirativan i ugodan način.
ZDRAVLJE&SAVJET: Poboljšanje.

BIK (21.04.-20.05.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 14.12.2021.
LJUBAV: Najsretniji ćete biti u svom domu. Ako ste u paru, posvetit ćete se kućnim hobijima. Ako ste sami, nećete izlaziti.
KARIJERA: I malim koracima možete stići do cilja. Ne treba vam senzacije. Možda vam je to manje atraktivno, ali jednako je učinkovito.
ZDRAVLJE&SAVJET: Čuvajte se virusa.

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 14.12.2021.
LJUBAV: Danas je lijep dan za svaku vrstu druženja i neopterećujućih razgovora uz kavicu. Prošetajte, popričajte.
KARIJERA: I danas ćete biti vrlo aktivni u poslovima sa strankama i ljudima općenito. Drugi će prepoznati vaš trud oko njih.
ZDRAVLJE&SAVJET: Veselite se.

RAK (21.06.-20.07.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 14.12.2021.
LJUBAV: Vaš partner danas će biti posebno emotivan i nadahnut za ljubav. One koji su još sami mučit će čežnje.
KARIJERA: Neki će sanjati o boljim poslovnim partnerima, ali i oni koje sad imate nisu loši. Trebate se probuditi i to uvidjeti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite sitnice.

LAV (21.07.-21.08.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 14.12.2021.
LJUBAV: Saznat ćete da vas netko voli i to će vam osvježiti dan. I vi osjećate slično, pa možete u akciju.
KARIJERA: Ne samo da ćete odlično funkcionirati u redovnim zadacima, nego ćete uspijevati i zabavljati sve oko sebe.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na sunce i na svjež zrak.

DJEVICA (22.08.-22.09.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 14.12.2021.
LJUBAV: Danas bi moglo doći do iskrenih izljeva emocija od strane ili prema osobi s posla. Ostali će privatno biti dobro.
KARIJERA: Izgleda da vas kolege toliko vole, da su spremni sve učiniti za vas. Nemojte to zloupotrebljavati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Na analizirajte previše.

VAGA (23.09.-22.10.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 14.12.2021.
LJUBAV: Vaši ideali su jedno, a partnerovi drugo. Morat ćete poraditi na tome da usaglasite stavove i privatne ciljeve.
KARIJERA: Niste sigurni da li izdvojiti jedan dio sredstava za projekt koji vam predlažu. Prvo proanalizirajte detalje i upitajte stručnjake.
ZDRAVLJE&SAVJET: Potražite vedro društvo.

ŠKORPION (23.10.-22.11.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 14.12.2021.
LJUBAV: Zanemarit ćete svoje želje i pokušati se više prilagoditi voljenoj osobi. Bit će to blagi korak prema naprijed.
KARIJERA: Odahnut ćete shvaćajući da je sve ipak na svom mjestu. Oni koji su još u dilemama, uzdisat će više nego inače. Neka izdrže.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte ni u čemu.

STRIJELAC (23.11.-21.12.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 14.12.2021.
LJUBAV: I dalje će se sve odvijati prema željama vašeg partnera, a vama će jedino preostati da ih slijedite.
KARIJERA: U suradnji s drugima pokazat ćete zavidnu sposobnost diplomacije, pa makar vam i ne bilo po volji.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ako želite skinuti kile, jednostavno postite.

JARAC (22.12.-20.01.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 14.12.2021.
LJUBAV: Povjerovat ćete da ljubav ide kroz želudac i voljenoj osobi pripremiti večeru koja će je oduševiti.
KARIJERA: Dok stvarate u ugodnom ambijentu, u duši ismijavate one koji se ne slažu s vama. To baš i nije lijepo.
ZDRAVLJE&SAVJET: Manje jedite, više se bavite sportom.

VODENJAK (21.01.-19.02.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 14.12.2021.
LJUBAV: Mnogi će rado izaći van među ljude bez pritiska da se nešto mora i dogoditi. Baš takav stav donijet će im novo poznanstvo.
KARIJERA: Možda će vam se javiti neka stranka ili ćete dobiti zaostali mail. Sve ćete rješiti s lakoćom.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne ostajte sami kod kuće, idite van.

RIBE (20.02.-20.03.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 14.12.2021.
LJUBAV: Nježnost i emotivnost vaše najdraže osobe oborit će vas s nogu i morat ćete pristati na njegove (njene) ideje.
KARIJERA: Dobro ćete se snalaziti u novonastalim okolnostima. Čak ćete biti na usluzi drugima da ih uputite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite objektivni.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

magazin

(VIDEO) Otkrijte unutarnju snagu: Novi trail film zadarskog arhipelaga

Objavljeno

-

By

Uzbudljiva avantura na otocima zadarskog arhipelaga dobila je svoj nastavak. Nakon uspjeha prvog promotivnog filma koji je oduševio ljubitelje biciklizma i osvojio međunarodnu nagradu na festivalu u Portugalu, devet udruženih turističkih zajednica (Preko, Sali, Pašman, Kali, Kukljica, Tkon, Božava i Silba te zadarska turistička zajednica s otocima Ižom, Ravom, Olibom, Premudom, Molatom i Istom) predstavlja najnoviji promotivni film koji ističe ljepotu trčanja kroz srce ovih netaknutih otoka.
Zadarski arhipelag već dugo privlači pozornost svojom nevjerojatnom prirodom, slikovitim pejzažima i kristalno čistim morem. No, ovaj film ide korak dalje, fokusirajući se na jedinstveno iskustvo trčanja, a kroz snimke koje oduzimaju dah, gledatelje se pokušalo inspirirati da istraže zadarski arhipelag dok pretrčavaju slikovite krajolike. I za ovaj film je bila zadužena produkcijska ekipa Level 52.

Cilj nam je pozicionirati Zadarski arhipelag kao zadivljujuću destinaciju za trail trkače i ljubitelje outdoora diljem svijeta. Želimo privući gledatelje koji su strastveni prema trčanju, prirodi i avanturama, prikazujući arhipelag kao mjesto gdje ljepota prirode poboljšava iskustvo fizičke izdržljivosti i istraživanja, odmiče nas od užurbanog stresnog života, potiče gledatelje da uspore korak, udahnu svjež zrak i povežu se s onim što je zaista važno! Otkrivajući im jedinstveno mjesto na svijetu za taj doživljaj! Zadarski arhipelag!

 
Nastavi čitati

magazin

KINO ZONA: Večeras predstavljanje knjige “Klasični film noir: Mračno ogledalo Amerike”, u srijedu Zlatnom palmom nagrađena triler drama “Bijela vrpca”! 

Objavljeno

-

By

Ljubitelji sedme umjetnosti će danas i sutra imati novih razloga za uživanje u programu Kino Zone. Večeras ćete od 18h tako imati priliku prisustvovati predstavljanju knjige ”Klasični film noir: Mračno ogledalo Amerike” autora prof. dr. sc. Rajka Petkovića s kojim će razgovarati izv. prof. dr. sc. Mirko Duić dok u srijedu 15. svibnja nastavljamo s ciklusom filmova posvećenom velikom redatelju Michaelu Hanekeu kad za vas prikazujemo još jedno njegovo remek-djelo, na festivalu u Cannesu ‘Zlatnom palmom’ nagrađenu povijesnu triler dramu, ”Bijela vrpca”! 

U njemačkom selu Eichwald sve se prividno odvija svojim tokom: većina seljaka u službi je baruna i barunice, a djeca prolaze strogi odgoj kod lokalnog pastora. Jednoga dana netko je postavio konop o koji se spotaknuo barunov konj i zbacio ga, a nedugo zatim izgleda da je netko potpalio štagalj. Ubrzo je i oteto dvoje djece. Nitko ne razumije što se zapravo događa, radi li se o nekoj uroti, te tko kani izazvati metež među miroljubivim seljacima i zbog čega. O tome razmišlja i vođa crkvenog zbora, kojemu se cijela stvar čini pomno isplanirana…

Kad je 2009. premijerno prikazao svoj najnoviji film ”Bijela vrpca”, Michael Haneke je već bio dobro poznat međunarodnoj filmskoj zajednici i ljubiteljima sedme umjetnosti kao hrabar, originalan i izuzetno snažan autor koji nerijetko briše barijere između osjećaja napetosti i potpune nelagode, a to je dokazao i s ovim filmom. ”Bijela vrpca” je njegov obračun s korijenima zla. Radnjom smješten u malo njemačko selo uoči početka Prvog svjetskog rata, film nudi krajnje mračan prikaz društva i obitelji i poručuje kako je je sasvim svejedno da li je zlo začeto religijom ili ratovima pošto je konačni ishod jednako tragičan i bolan. 

”Bijela vrpca” je te 2009. apsolutno pomela festival u Cannesu gdje je uz spomenutu Zlatnu palmu osvojila FIPRESCI nagradu kritičara i onu ekumenskog žirija, a tijekom nadolazećeg perioda i niz drugih prestižnih priznanja poput Zlatnog Globusa za najbolji strani film, Europske filmske nagrade za najbolji film, najboljeg redatelja i scenarista, nominaciju za Oskara u kategoriji najboljeg stranog filma te brojne druge.

Predstavljanje knjige ”Klasični film noir: Mračno ogledalo Amerike” i razgovor s njezinim autorom je na rasporedu u utorak 14. svibnja s početkom od 18h dok ”Bijelu vrpcu” gledamo u srijedu, 15. svibnja s početkom od 20h u Polivalentnoj dvorani Providurove palače. Ulaz na predstavljanje knjige je BESPLATAN, a ulaznice za ”Bijelu vrpcu” možete kupiti po posebnoj cijeni od 3 eura na samoj lokaciji prikazivanja sat vremena prije projekcije.

*Ulaznice se mogu i rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: info@kino-zona.com te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.

*Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Hrvatskog audiovizualnog centra i Zaklade “Kultura nova”, a odvija se u partnerstvu s Koncertnim uredom Zadar

 
Nastavi čitati

magazin

NAJAVA KONCERTA / Doris Dragović na Višnjiku 23. studenoga 2024.!

Objavljeno

-

By

U nizu glazbenih i scenskih spektakala u Dvorani Krešimira Ćosića bit će i veliki koncert hrvatske pjevačice Doris Dragović.

Organizator je koncert najavio za 23. studenoga 2024. pod motom njezinoga velikoga hita Malo mi za sriću triba.

Ulaznice možete nabaviti na platformi Eventim.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu