Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

Novi termin koncerta Tomislava Bralića i klape Intrade

Objavljeno

-

Koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u sklopu obilježavanja 30. obljetnice Dana obrane Zadra, koji je odgođen prošlog tjedna, održat će se u četvrtak 14. listopada  2021. u 19 sati na Trgu Petra Zoranića i Trgu 5 bunara kada meteorološke najave predviđaju bolje vremenske uvjete sa suhim, malo prohladnim vremenom.

Koncert je besplatan, a organizira se sukladno epidemiološkim uvjetima i važećim mjerama Nacionalnog stožera. Svi zainteresirani ulaznice mogu preuzeti u Turističkom informativnom centru (Jurja Barakovića 5) od danas (ponedjeljak 11.listopada 2021.) do sat vremena prije početka koncerta uz predočenje COVID potvrde.

Za sve zainteresirane za koncert koji nemaju COVID potvrdu bit će organizirano testiranje brzim anitgenskim testom bez naplate u četvrtak 14. listopada od 8.00-15.00 sati u prizemlju Zavoda za javno zdravstvo, Ul. Ljudevita Posavskog 7,  te od 15.00-18.00 sati u Atriju palače Cedulin.

Po dobivenim negativnim testovima i izdanoj potvrdi, uz predočenje osobne iskaznice, građani mogu preuzeti ulaznicu za koncert u TIC-u.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

VIŠNJIK/ Obavijest o zatvaranju prometnice 

Objavljeno

-

By

Privremeno se zatvara Ulica Slavka Perovića dana 05. svibnja 2024. godine u vremenu od 06:00 do 22:00 sati zbog održavanja automobilističkog natjecanja „Nagrada grada Zadra” 2024., koje će se održati u tom vremenskom periodu na sjevernom parkiralištu ŠC Višnjik u organizaciji Auto karting kluba „Zadar” i  automobilističkog kluba „RTZ”.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

VIR / U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 24-godišnji vozač quada

Objavljeno

-

By

Jučer, 01. svibnja oko 18,30 sati, na Viru se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Prometna nesreća se dogodila na poljskom putu na predjelu Crvene stijene kada  je 24-godišnjak upravljajući četverociklom (quad) zagrebačkih registracijskih oznaka, iz neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad upravljačem te vozilom sletio niz liticu u more.

Na mjesto događaja su upućene sve žurne službe, nakon čega je 24-godišnjak prevezen na pružanje liječničke pomoći u OB Zadar, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Na mjestu događaja je policija provela očevid te je o svemu upoznato nadležno državno odvjetništvu.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

ROVANJSKA / Poginuo 37-godišnji ronilac

Objavljeno

-

By

Jučer, 01. svibnja u 17.40 sati policija je zaprimila dojavu u svezi nestanka 37-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je tijekom popodneva ronio u moru kod mjestu Rovanjska.

U potragu za roniocem odmah se uključila policija te druge žurne službe.

Tijelo ronioca pronađeno je oko 20 sati u moru na udaljenosti oko 20 metara od obale, na dubini oko 2,6 metara, koje su potom policijski službenici – ronioci, Interventne jedinice policije Policijske uprave zadarske, izvukli iz mora.

Tijelo stradalog ronioca pregledao je mrtvozornik koji je utvrdio kako na tijelu nema vidljivih tragova nasilja, a tijekom današnjeg dana obavit će se obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti. 

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu