Connect with us

magazin

Dnevni horoskop za 11. veljače 2021.

Objavljeno

-

OVAN (21.03.-20.04.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 11.02.2021.

LJUBAV: Nema zime za vaše osobne odnose, ali danas ćete se jednostavno ulijeniti. Partner će morati potegnuti sam i isprovocirati nježnosti.

KARIJERA: Moguće je da ćete se na poslu osjećati kao da ste razapeti na križ. Svatko će vući na svoju stranu, a vi ćete biti u sredini.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pokušajte pomiriti zaraćene strane.

BIK (21.04.-20.05.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 11.02.2021.

LJUBAV: Pred vama je dan kad ćete morati biti malo pažljiviji s voljenom osobom. Poklonite joj neki mali dar.

KARIJERA: I danas ste rastrgani između više opcija. Pokušajte se usredotočiti na svoj dio posla i ne pitajte previše za druge.

ZDRAVLJE&SAVJET: Brige, stres, nervoza.

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 11.02.2021.

LJUBAV: Nećete baš biti vješti u izražavanju svojih ljubavnih želja. Partner će iz vas izvlačiti kliještima, ali bit ćete emotivni.

KARIJERA: Danas ćete se baviti svojim sustavom vrijednosti. Činit će vam se da tu nešto treba mijenjati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Imate sasvim dovoljno snage.

RAK (21.06.-20.07.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 11.02.2021.

LJUBAV: Spojit ćete osjećaje i otvorenost za ljude. Mnogi će zajedno s partnerom izlaziti na više mjesta, kretati se.

KARIJERA: I danas će vas pomalo mučiti nesrazmjer između vaših želja i onoga što od vas traže vaši nadređeni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vrijeme je da odrastete.

LAV (21.07.-21.08.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 11.02.2021.

LJUBAV: Naći ćete u sebi dovoljno snage i optimizma da nadvladate prazinu koja vas muči već neko vrijeme.

KARIJERA: Ne pokušavajte ostvariti svoje ambicije pod svaku cijenu, jer će biti još boljih prilika za to. Radite ono što je zadano.

ZDRAVLJE&SAVJET: Poboljšanje.

DJEVICA (22.08.-22.09.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 11.02.2021.

LJUBAV: Vaši ideali postavljeni su visoko, ali vi ste ih spremni slijediti, bez obzira kamo vas oni doveli.

KARIJERA: Na poslu se neće događati ništa posebno novo. Vaša znanja doći će do izražaja čak i u malim stvarima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Više se krećite.

VAGA (23.09.-22.10.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 11.02.2021.

LJUBAV: Ovaj dan pun obećanja provest ćete u ugodnom čavrljanju s voljenom osobom. Razumjet ćete se.

KARIJERA: Djelovat ćete na dvije razine: jedna je ona skrivena, a druga otvorena, pokretačka, diskusijska.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uglavnom možete sve.

ŠKORPION (23.10.-22.11.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 11.02.2021.

LJUBAV: Neobavezna druženja uz kavicu danas bi samcima mogla donijeti jedno novo poznanstvo koje obećava nešto više.

KARIJERA: Bit ćete spretni i snalažljivi, a u isto vrijeme sposobni čitati između redova. Dobro ćete procjenjivati stvari.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zapostavljajte detalje.

STRIJELAC (23.11.-21.12.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 11.02.2021.

LJUBAV: Opet ste jednako važni u svojoj vezi kao i vaš partner. Sad možete dijeliti sve i to na ravnopravan način.

KARIJERA: Lakoća s kojom radite neće biti proporcionalna vašim rezultatima. Stoga će netko pitati da li radite dobro.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bavite se sportom.

JARAC (22.12.-20.01.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 11.02.2021.

LJUBAV: Humor ćete kombinirati sa strastima. Voljneu osobu rado ćete odvući u spavaću sobu, ali uz peripetije i šale.

KARIJERA: Nije da vam se ne radi, ali ako zadaci nisu zanimljivi, vi ćete ih promijeniti da takvi postanu. To se zove kreativnost.

ZDRAVLJE&SAVJET: Družit ćete se s mladima.

VODENJAK (21.01.-19.02.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 11.02.2021.

LJUBAV: Mnogi će u svojim mislima biti daleko od ljubavne stvarnosti. Odnosi su vam solidni, ali vi plovite u svom svijetu mašte.

KARIJERA: Krećete u nova osvajanja konkretnih rezultata. Radi se o novcu. Osmišljavate nov način zarade.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bit će puno pričanja.

RIBE (20.02.-20.03.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 11.02.2021.

LJUBAV: Vaša emotivnost danas će porasti, pa ćete od druge strane očekivati više zagrljaja i nježnosti.

KARIJERA: Male nervoze i brige bit će povezane sa zahtjevima profesije ili šefa. Držite se zacrtanih pravila.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prošetajte prije spavanja.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

magazin

TJEDNI HOROSKOP / Najsretniji znakovi će biti Jarac, Bik, Djevica

Objavljeno

-

OVAN

LJUBAV: Nećete popustiti pred trivijalnostima ili tračevima. Vi znate što tražite i toga ćete se i držati. Pokazat će se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znat će da su vaše namjere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.

KARIJERA: Kad se čini da su sve lađe potonule, vi ste onaj koji uvjerava sve druge oko sebe da nisu. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i provedite to u djelo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i donijet će rezultate.

ZDRAVLJE&SAVJET: Surađujte s drugima.

BIK

LJUBAV: Bit ćete sigurni u svoje osjećaje i bez obzira na vanjske okolnosti, nećete dati da vas ništa skrene s vašeg ljubavnog puta. Osvajači će osvajati s velikim samopouzdanjem, a oni u vezama poticat će partnera na pozitivan stav.

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim suradnicima također će biti naglašeno. Vi sami pripremat ćete i nove, bolje uvjete rada.

ZDRAVLJE&SAVJET: Svjesni ste vlastite ekspanzije. Razvijate se.

BLIZANCI

LJUBAV: Ovih dana vjerojatno će mnogi od vas početi pretjerivati u hedonizmu ili obratno, u asketizmu. Ili ćete svaki tren željeti biti s voljenom osobom , ili ćete težiti potpunoj samoći. Sjetite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu.

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim djelatnostima vjerojatno će morati raditi prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju dosta posla.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite na redovan odmor.

RAK

LJUBAV: Možda ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osjećate, no to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom se trebate suočiti na vješt način. Još uvijek imate dovoljno energije da sve dovedete u red. Uz malo takta, uspjet ćete.

KARIJERA: Bit će dana kad ćete se zateći u iskušenju samodopadnosti. Vaša samoprocjena treba biti realna i zrela. U svakom vašem potezu zrcali se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje prepustiti drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uvjerljivije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bavite se finim sportovima.

LAV

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi manje atrakcija i poneku provokaciju. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete. Ako vas partner povrijedi, ne uzimajte to previše k srcu. Proći će.

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmjerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati doseći svoje snove na sasvim originalan način.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštat će vas umjetnički sadržaji.

DJEVICA

LJUBAV: Izazovna pozicija ljubavnih planeta u odnosu na vaš znaku učinit će vam ove dane zahtjevnim za ljubav. Mnogi će prepoznati svoj ideal koji su tražili ili će ga tražiti po pravim kriterijima. U svakom slučaju, nećete biti potpuno zadovoljni.

KARIJERA: Iako će vaši suradnici pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obje strane žele dominirati, a u zajedničkom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gdje vam je mjesto i tako se ponašajte.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bavite se sportom. On vas otvara.

VAGA

LJUBAV: Vaši osobni odnosi postepeno će se poboljšavati, ali ne toliko koliko možda očekujete. Bit ćete opušteniji i sretniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na proširivanje znanja, bilo u smislu novih sadržaja, bilo kroz suradnju s ljudima iz struke. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrtjeti nešto u tom pravcu. Radite što više.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte žuriti.

ŠKORPION

LJUBAV: Vjerojatno će vam jednako važno biti kako organizirati zajednički život, ali i to kako se dobro zabaviti. Neki će tješiti voljenu osobu i uveseljavati je eliminirajući tako njene probleme. Pokazat ćete se kao odličan i suosjećajan zabavljač.

KARIJERA: Zaigranost i vještina ophođenja s drugima bit će vaše glavne osobine koje ćete pokazivati na radnom mjestu. Ovisno o vrsti posla, ili će vas tražiti ili prokazivati kao neozbiljnog. Uglavnom, držite se svoje profesije i onog što ona traži.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će krenuti na dijetu.

STRIJELAC

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi cijeloj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvijek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

KARIJERA: Činit će vam se da je sve u rukama drugih. Vjerojatno ste u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo utjecati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Usavršavajte se u profesiji.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte u ljepše sutra.

JARAC

LJUBAV: Šarm i energičnost bit će vaši aduti za uspješno zavođenje osoba suprotnog spola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je sve bliže.

KARIJERA: Nađite u sebi snage da postavite bolje kriterije u poslu i da obavite ono što morate obaviti. Ne postavljajte si sada letvicu previsoko jer ste u fazi kad je oko vas previše izazova, a vaša je energija na minimumu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno opuštanje još uvijek je imperativ.

VODENJAK

LJUBAV: Činit će vam se da vam svako malo ljubav izmiče iz ruku. To će vas živcirati i rastužiti. Trebate shvatiti da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Nitko ne voli da ga se tlači, pa tako ni vaša ljubavna meta.

KARIJERA: Riješite se svojih velikih dvojbi koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemojte sebi dodavati još jedan uteg. Nije sve tako teško kao što vam se čini na prvi pogled. Komunicirajte i tako ćete dođi do rješenja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dopustite sebi da se potpuno opustite.

RIBE

LJUBAV: Kombinirat ćete diskreciju i nastupe. Tako ćete jedan dan živjeti poput krotke osobe vezane za svoj dom i vrline, dok ćete već drugi dan biti prava zvijezda noći na nekom od zanimljivih tuluma. Svi će se dobro zabavljati.

KARIJERA: Riješili ste veće poslovne dvojbe i sad smjelije idete naprijed. Malo po malo počinjete graditi nove uvjete rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svjetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Trebaju vam samo vjerovati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Puni ste samopouzdanja, a ljudi vas vole.

 
Nastavi čitati

magazin

Horoskop za 19. svibnja 2024.

Objavljeno

-

OVAN (21.03.-20.04.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.05.2024.
LJUBAV: Spremni ste na kompromise i suradnju. To je mudro, a donijet će vam poboljšanje osobnih odnosa.
KARIJERA: Izgledan je sukob ili neslaganje s nadređenima. Kako će ovo brzo proći, savjetujemo vam da s njima ne raspravljate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nastavite u miru dalje.

BIK (21.04.-20.05.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.05.2024.
LJUBAV: Oni koji su u vezama danas bi mogli doživjeti vrlo lijepo i nezaboravno erotsko iskustvo. Samci će biti vrlo zavodljivi.
KARIJERA: Niste svjesni svojih grešaka. Potrebno je provjeriti ono što ste radili, kako ste postavili stvari i gdje je zapelo.
ZDRAVLJE&SAVJET: Danas imate utjecaja na druge.

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.05.2024.
LJUBAV: Osim što ćete i dalje nalaziti niz razloga za gunđanje, ništa što kažete neće dati rezultate. Zaustavite se.
KARIJERA: Danas nećete znati procjeniti svoja financijska sredstva. Stoga ne ulazite ni u kakve trensakcije. Pričekajte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Povedite se za svojim znanjem.

RAK (21.06.-20.07.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.05.2024.
LJUBAV: Na lijep način idealizirat ćete voljenu osobu. Njoj (njemu) će to imponirati, premda neće biti sasvim realno.
KARIJERA: Odlučivat ćete o tome kako ostvariti konačan kraj jednog posla ili projekta. Bit ćete spremni presjeći i ići u novo.
ZDRAVLJE&SAVJET: Imate snage za dvoje.

LAV (21.07.-21.08.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.05.2024.
LJUBAV: Neki će se pitati da li se radi o prijateljstvu ili o nečem višem. Još neće znati na čemu su, pa neka se strpe.
KARIJERA: Izražavanje kreativnosti danas će vam biti prioritet. U sve što radite unosit ćete dašak umjetnosti i estetike.
ZDRAVLJE&SAVJET: Možete predlagati svoje ideje.

DJEVICA (22.08.-22.09.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.05.2024.
LJUBAV: Nedostajat će vam ono zrno ludosti koji ljubavni odnos čini čarobnim. Opustite se i dopustite sebi malo otkačenosti.
KARIJERA: Izgledno je upečatljivo poslovno putovanje ili sastanak na kom se neće birati riječi. Mnogima je voda došla do grla.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nije sve u materijalnom.

VAGA (23.09.-22.10.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.05.2024.
LJUBAV: Danas ćete dobiti priliku da se zajedno maknete s uobičajenih mjesta kretanja bilo kroz izlet, bilo kroz putovanje.
KARIJERA: Budite ono što jeste, ali poštujte i pravila struke. Ako niste sigurni, potražite savjetnike.
ZDRAVLJE&SAVJET: Provjerite svoj bicikl.

ŠKORPION (23.10.-22.11.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.05.2024.
LJUBAV: Vaša najdraža osoba danas će vas izuzetno privlačiti, pa ćete biti u stanju sve podrediti istoj.
KARIJERA: Danas ćete se malo pozabaviti jednom sasvim novom idejom koja je napredna i još možda neviđena u vašoj branši.
ZDRAVLJE&SAVJET: Izdržite.

STRIJELAC (23.11.-21.12.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.05.2024.
LJUBAV: Malo zabave, pa malo nadmudrivanja i malo provokacije. To je način na koji ćete udvarati ili voljeti.
KARIJERA: Dovoljan je samo jedan mali mig, pa da vas razvuku kao kaogumu. Skupite svoje snage i naučite reći ne kad treba.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu.

JARAC (22.12.-20.01.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.05.2024.
LJUBAV: Dvojit ćete oko jednog osobnog odnosa. Nedostajat će vam pravi motivi ili samopouzdanje. Razmislite.
KARIJERA: Ni za što na svijetu vi ne biste propustili dobru diskusiju. Ipak, ovaj put trebate dobro vagati svoje riječi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Imate razloga i za radost i za tugu.

VODENJAK (21.01.-19.02.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.05.2024.
LJUBAV: Znate da je sreća u malim stvarima i ne tražite čuda u osobnom životu. Uz takav pristup i danas ste sretni.
KARIJERA: Umjetnici među vama mogli bi inzistirati na nerealnim zahtjevima. Bolje je malo pričekati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Kompletna ste osoba.

RIBE (20.02.-20.03.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 19.05.2024.
LJUBAV: Vjerojatno ćete se lijepo provesti tokom kraćeg izlaska među ljude, bilo da ste u paru, bilo sami.
KARIJERA: Danas ćete u svim poslovnim pitanjima maksimalno koristiti svoju inuticiju. Ipak, uzmite u obzir i vanjske pokazatelje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nastavite dalje.

 
Nastavi čitati

magazin

FOTOGALERIJA / Subotnja špica

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu