Connect with us

Sport

Donat izgubio od Dr. Časla

Objavljeno

-

STK Donat Tomislav Kolarek (Foto: Žeminea Čotrić)
Stolnotenisači Donata u sezonu su krenuli s pet uzastopnih pobjeda, a u derbiju 6. kola protiv Dr. Časla izgubili su 4:1.
Ekipa Dr. Časla je sigurnom igrom uvjerljivo svladala zadarski Donat. Tan Ruiwu je bio vrlo raspoložen te je sa dvije vrlo uvjerljive pobjede nad Jakovom Krivićem i Tomislavom Kolarekom trasirao put prema sigurnoj pobjedi. Zeng Jia je bio bolji od Tomsilava Zubčića dok su Tan i Zeng u igri parova uvjerljivo riješili susret u svoju korist. Jedini bod za Zadrane donio je Kolarek pobjedom nad Ronaldom Ređepom.
Dr Časl – Donat 4:1
Tan – Krivić 3:0 (11:8, 11:7, 11:3), Redžep – Kolarek 0:3 (10:12, 7:11, 7:11), Zeng – Zubčić 3:0 (11:8, 11:8, 11:6), Tan/Zeng – Kolarek/Zubčić 3:0 (11:3, 11:7, 11:6), Tan – Kolarek 3:0 (11:4, 11:9, 11:4)

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Sport

SPORTSKI VIKEND / Na Višnjiku badminton, taekwondo, nogomet…

Objavljeno

-

By

PETAK, 6. lipnja 2024.
KONCERT – u 20 sati – Koncert Aleksandre Prijović – centralna dvorana
Sportski susret zaposlenika INA GRUPE: od 9 do 19 sati, vanjski tereni ŠC Višnjik.

SUBOTA, 8. lipnja 2024.
PLIVANJE – Klupsko natjecanje, Zadar 2024., organizator PK Zadar, 8 sati, Zatvoreno bazensko plivalište ,
NOGOMET – papaline, NK Zadarnova – NK Arbanasi u 9 sati, NK Zara2 – NK Nova Zora u 10 sati.
BADMINTON – u organizaciji BK Zadar održat će se drugo kolo Dalmatinske lige u badmintonu, nastupaju natjecateljice i natjecatelji u kategorijama U11, U13, U15 i U19, single i mečevi u parovima, u 10 sati, pomoćne dvorane 1 i 2.

NEDJELJA, 9. lipnja 2024.
TAEKWONDO – 5. Zadar Open, kriterijsko natjecanje za kadetsku reprezentaciju Hrvatske, organizator Taekwondo klub „Plovanija“, Zadar, u 10 sati – centralna dvorana,
VATERPOLO – pripreme hrvatske vaterpolske reprezentacije, U18, od 18:00-20:00 sati, Zatvoreno bazensko plivalište (veliki bazen neće biti dostupan na korištenje građanima).
RED BULL – HNS STREET FOOTBALL & RED BULL FOR 2 SCORE turnir, natjecanje po sustavu „4 na 4“ bez vratara, 16 sati, vanjski nogometni tereni ŠC Višnjik.

 
Nastavi čitati

Sport

EP U BODYBUILDINGU / Vanja Tokić u Mađarskoj brani titulu trostruke europske šampionke

Objavljeno

-

By

Zadarska fitness kraljica Vanja Tokić  sutra putuje na Europsko prvenstvo u bodybuildingu koje će se  održati 8. lipnja 2024. u Budimpešti u Mađarskoj. 

Vanja će nastupiti u svojoj kategoriji PRO bikini, a pokušat će obraniti titulu trostruke europske šampionke. 

Podsjetimo, Vanja je zadnje tri godine osvojila prvo mjesto na EP u svojoj kategoriji, a nedavno se vratila sa natjecanja u Italiji gdje je osvojila srebrnu medalju.

“Iskreno, dojmovi se još nisu utišali od prošlog natjecanja. Po povratku iz Italije nastavila sam s pripremama, treninzima i strogom prehranom, a posvećena sam i poslu. Ova sezona natjecanja mi je posebna iz razloga što su okolnosti bile izazovne s obzirom na moju zdravstvenu situaciju. Ove godine sam podigla ljestvicu i izazvala samu sebe. Postigla gotovo nemoguće. Iz Mađarske se nadam vratiti s medaljom , a ako obranim titulu to će biti neopisivo.”- rekla je Vanja pred odlazak u Budimpeštu.

Našoj Vanji želimo puno uspjeha! 

 
Nastavi čitati

Sport

Modrić se priključio reprezentaciji, dočekala ga je torta

Objavljeno

-

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić priključio se momčadi na riječkim pripremama nakon osvojenog šestog naslova prvaka Europe s Real Madridom, čime je postao najtrofejniji igrač “kraljevskog kluba” u njegovoj 122 godine dugoj povijesti.

Prije negoli je red došao na suigrače, Luku je u predvorju hotela dočekao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić. Na zajedničkom ručku priređena mu je dobrodošlica uz neizostavnu tortu, ukrašenu motivima Lige prvaka.  

“U ime predsjednika, izbornika i svih nas ovdje prisutnih, ali i cijele hrvatske nogometne obitelji izražavam ti moje duboko poštovanje i čestitam na još jednom veličanstvenom uspjehu. Svi mi smo jako ponosni što si naš”, rekla je u uvodu team menadžerica Iva Olivari i prepustila riječ Luki Modriću:

“Hvala svima na čestitkama, ali i ja svima čestitam na fenomenalnim sezonama, ali to je sad iza nas. Treba gledati na ono što nas čeka, a to je Europsko prvenstvo. Moramo pokazati zajedništvo što nas je uvijek krasilo, pogotovo na velikim natjecanjima. Moramo biti kao obitelj, kao što smo bili i do sada, dati maksimum, vjerovati jer imamo kvalitetu, a u tom slučaju možemo napraviti velike stvari”, istaknuo je Modrić.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu