NOVOSELOVIĆEVA ŠKOLA Šef gradskog SDP-a Daniel Radeta na čelu je udruge bez članova, partnera, izbora, skupštine, tajnika… – u čije ime uopće govori?

Objavljeno: 04.8.2020. u 18:20
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Da nije bio kandidat Antunu Novoseloviću na lanjskom natječaju za očitanja brojila za struju, nitko ne bi znao odakle se Daniel Radeta stvorio na poziciji najnovijeg šefa SDP-a u gradu Zadru.

Ovako, poznato je da je Radeta diplomirani inženjer pomorskih tehnologija i, dakako, nezaposlen. Tako ga je Novoselović kandidirao da mu zajedno s Klubom vijećnika SDP-a u Gradu Zadru očitava brojila po gradu.

U posljednje vrijeme, međutim, Radeta se široj javnosti predstavlja i kao predsjednik famozne Udruge iznajmljivača privatnog smještaja, pa smo malo istražili i tu stavku iz biografije mladog zadarskog socijaldemokrate.

Evo do čega smo došli…

Udruga tog imena zaista je osnovana u Zadru i to na Praznik rada 2016. godine. Osnivač je sam Radeta, a prema dostupnim podacima čini se da je i sve ostalo – i Skupština, i Upravni odbor, i tajnik, likvidator… Ili nije ništa od toga?

Radeta je, naime, na čelo udruge koju je sam osnovao došao 1. svibnja 2016. i, prema informacijama iz Registra udruga, tog mu je datuma ove godine mandat završio.

Jednako kako na web stranici udruge nema podataka o izbornoj skupštini koja se trebala dogoditi prije tri mjeseca i na kojoj je valjalo odabrati novo vodstvo, nema niti traga  statutu, podacima o sastavu tijela udruge, eventualnim partnerima, mogućim članovima, iznajmljivačima…

Samo beskrajni niz Radetinih fotografija s linkovima koji vode do njegovih intervjua o tome kako nema ni jednog turista u Zadru:

O tome koja su tijela i koji bi bio sastav istih, web stranica famozne Radetine “one man udruge” izbacuje sljedeće:

A poželite li pročitati STATUT UDRUGE sa gornjeg priloga, evo što ćete dobiti:

Navedeni su i brzi linkovi do izvjesnih “Agencija”, “Hotela”, “Ostalih partnera”, “Restorana”, u konačnici i do samih “Privatnih iznajmljivača”, ali evo tko su i oni:

Nešto je ipak pronađeno, ali na Facebook stranici famozne Radetine Udruge.

Možda nema vodstvo i statut, makar ne javno objavljen, ali ima vjernog obožavatelja i to u – pogađate? – Antunu Novoseloviću.

On čita sve Radetine objave premda je njegov fah, kako znamo, čišćenje, a ne iznajmljivanje:

Na samom dnu Facebook stranice onoga što se zove Udruga iznajmljivača privatnog smještaja Zadar, a zapravo je jedino i samo – Daniel Radeta – slijedi popis stranica koje se sviđaju toj stranici. Nije dug. Izbirljivom Radeti sviđa se samo jedna – Jadera Booking.

Evo i zašto:

Predviđamo novog šefa SDP-a – najkasnije u lipnju 2021.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 4.4/5 (7 votes cast)
NOVOSELOVIĆEVA ŠKOLA Šef gradskog SDP-a Daniel Radeta na čelu je udruge bez članova, partnera, izbora, skupštine, tajnika... - u čije ime uopće govori?, 4.4 out of 5 based on 7 ratings

1 komentar za “NOVOSELOVIĆEVA ŠKOLA Šef gradskog SDP-a Daniel Radeta na čelu je udruge bez članova, partnera, izbora, skupštine, tajnika… – u čije ime uopće govori?”

  1. Rad i poštenje

    To su oni “pošteni i radišni, a posebno istinaljubivi” socijal-demokrati , bez radnog staža.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (4 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program