DUKIĆ, KASAP I NEKIĆ OBIŠLI GRADILIŠTA PO GRADU: “U 4 godine odradit ćemo posao koji se inače napravi u 30 godina”

Objavljeno: 14.2.2020. u 15:07
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima, pročelnicima Darkom Kasapom i Josom Nekićem, obišao je danas gradilišta po gradu. Obilasku su prisustvovali i novinari.

U ulici Nikole Tesle u tijeku je nastavak radova na projektu „Rekonstrukcija dijela Ulice Nikole Tesle 2. faza“ u razdoblju od 3. veljače 2020. do 15. lipnja 2020. Nakon I. faze kojom je obuhvaćeno 340 m, sada su krenuli radovi u II. fazi, Ulice Nikole Tesle u dužini od 230 metara, od raskrižja s Ulicom Božidara Adžije do raskrižja s Ćiril Metodovom ulicom. Oni obuhvaćaju izgradnju fekalne i oborinske odvodnje za ovaj dio grada (Plovanjia, Skročini, Višnjik), te izgradnju sve potrebne infrastrukture za jednu modernu gradsku prometnicu- nogostup, javnu rasvjetu… Izvođači radova su tvrtke Strabag Zagreb i PZC Split, a projektant i nadzor je tvrtka D&Z Zadar. Nakon ljeta, u jesenskom periodu se planira nastavak projekta uređenja Tesline ulice, a također se projektira i uređenje cijele ulice Jakova Šubića od Cezana, koja će tim uređenjem postati nova transverzala grada i dodatno rasteretiti promet.

Također, radi se na potpunom infrastrukturnom uređenju ulice Mile Gojsalić, koja će isto tako dobiti fekalnu i oborinsku odvodnju te nogostupe i javnu rasvjetu. Ova se ulica nalazi u kvartu koji se ubrzano razvija i vapi za izgradnjom infrastrukture, naglasio je pročelnik Kasap.

Ovi su radovi dio uređenja infrastrukture u rubnim dijelovima grada, a koji nisu obuhvaćeni Aglomeracijom Zadar-Petrčane, pa ih Grad Zadar financira u potpunosti svojim sredstvima. Gradonačelnik Branko Dukić podsjetio je još jednom na veličinu i značaj projekta Aglomeracije Zadar-Petrčane, kojom će se u iduće 4 godine potpuno preobraziti izgled brojnih dijelova grada izgradnjom cjelokupne infrastrukture. U 4 godine odradit ćemo posao koji se inače napravi u 30 godina, rekao je gradonačelnik.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
DUKIĆ, KASAP I NEKIĆ OBIŠLI GRADILIŠTA PO GRADU: "U 4 godine odradit ćemo posao koji se inače napravi u 30 godina", 1.0 out of 5 based on 1 rating

4 komentara za “DUKIĆ, KASAP I NEKIĆ OBIŠLI GRADILIŠTA PO GRADU: “U 4 godine odradit ćemo posao koji se inače napravi u 30 godina””

 1. Čega ste se vi narokali, kad možete blebnuti toliku gnjusnu laž. Hvalite me usta moja.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 2. Zastavniče a di ti je kapa ? Kapa glavu čuva .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 3. Lažni Branitelj

  Koliko bi onda Kinezima tribalo da to izgrade, 2 ure maximalno.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 4. I da nije laž, previše je
  Pa šta toliko perete novac bando lopovska, vi volite Zadar, ma vi ga ubijate gore nego ijedan osvajač grada!!
  Što će druge generacije raditi kad ste vi odlučili toliko tzv graditi tj krasti
  Crkli u sve do jednoj opranoj kuni opljackanoj od Hrvata

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program