Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

BAZEN JE CENTAR SVITA (2) Interview sa zaposlenicom ŠC Višnjika “srušio internet”. Čitatelji jedinstveni: “Hvala vam, divni ljudi!”

Objavljeno

-

Kao malo koji do sada, prošlotjedni interview sa Senkom Marin, djelatnicom Recepcije Zatvorenog plivališta ŠC Višnjik, praktički je srušio internet.

Nebrojene su reakcije čitatelja, nekadašnjih i aktualnih korisnika Bazena – roditelja, djece, rekreativaca, trenera… svih koji su na Bazenu na Višnjiku odrasli ili još odrastaju, žive zajedno s njime i sa simpatičnom Senkom. Za to koliko Bazen znači Zadranima boljeg dokaza nema niti ga treba.

U nastavku donosimo samo neke od njih:

“Nikad neću zaboraviti kada se bazen otvorio i koliko je značio za našu djecu koja su pohađala vrtić Latica, a do tada su morali ići u Piniju na terapijsko plivanje. Hvala osoblju, trenerima, divni ljudi. Poštovanje gospođi Senki i cijeloj ekipi bazena Višnjik.”

“Divna žena velikog srca!”

“Senka je veliki čovjek, radnik i prijatelj. Osoba koja daje nadu u bolje sutra.”

“Senka je najjača karika bazena. Djeca je vole i mogu joj se obratiti, pitati povjeriti. Brine o svemu. Nasmijana, vedra, otvorena, pričljiva žena koja zamjene nema. Kraljica!!!”

“Senka je bazenu donijela toliku energiju i pozitivu koju nije lako ponoviti!”

“Žena koja zamjene nema❤! Hvala joj na svakoj minuti koju je pružila za mog sina i kćer. 😘”

“Cijeli športski kompleks Višnjik je fenomenalan, i nešto daleko najbolje napravljeno u ovom gradu.”

Gradski vijećnik: “Onaj tko ima nešto loše reći o ovoj tematici vjerojatno tamo nikad nije ni bio.”

Na tekst je reagirao i zadarski gradski vijećnik, napisavši:

“Svake nedjelje plivam tamo sa kćeri.

Pedantno, uredno savršeno. Dobra atmosfera. Ove cure na recepciji su legendarne. Bazeni su popunjeni do kraja. Uz rekreativce, skakače u vodu, vaterpoliste, plus dječje rođendane i grupe neplivača. Doslovno bude trenutaka kad nema mjesta.

Onaj tko ima nešto loše reći o ovoj tematici vjerojatno tamo nikad nije ni bio.”

Tonka Krstić, plivačica:

Duljim osvrtom reagirala je i zadarska plivačica Tonka Krstić koja je danas na studiju u Zagrebu:

“Moja druga mater! U mojih aktivnih 12 godina plivanja i svakodnevnih dolazaka na bazen ona me uvik docekivala i uvik me nasmijavala kad bi bilo tesko, zbog konstantnih treninga i natjecanja vise sam vrimena provodila sa mojim trenerom ali i Senkom Marin nego sa svojima doma, Senka je za mene (a tako i za svu dicu, mlade a i starije) na bazenu predstavljala osobu kojoj se uvik mozes obratit i gotovo uvik ce ti pomoc. Za mene u mom srcu Ona ima posebno misto jer smo bile zajedno tu od prvog dana otvorenja Visnjika pa sve do mog prestanka plivanja i odlaska na faks, fala ti Senka sto si me uvik znala podrzat al i sto si znala vratit u realnost kad je to bilo potrebno. Bazen Visnjik bez Senke Marin nebi bio to sto je. ♥️”

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu