Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

BLAGDAN SV. NEDILJICE U nedjelju Vrana dočekuje tisuće hodočasnika

Objavljeno

-

Zavjetni blagdan sv. Nediljice svečano se slavi u nedjelju, 3. srpnja u Vrani gdje se tradicionalno okuplja tisuće hodočasnika iz cijele Zadarske nadbiskupije, osvjedočenih u uslišane molitve po zagovoru te ranokršćanske mučenice, priopćeno je iz Nadbiskupije.

Koncelebrirano misno slavlje u 11,00 sati za vanjskim oltarom u perivoju toga svetišta predvodi zadarski nadbiskup koadjutor Milan Zgrablić.

Mise su još u 7, 9 i u 18,00 sati misa s blagoslovom djece. 

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Đir po gradu sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U četvrtak bez vode cijeli Novi Bokanjac!

Objavljeno

-

By

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu dana 01.12.2022. godine (četvrtak), u vremenu od 08:00h do 12:00h biti će privremeno obustavljena isporuka vodom potrošačima u Zadru, predio Novi Bokanjac. 

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u: Ulici Mile Cipre, kod kuć. br. 9 i u Ulici Franje Fanceva, kod kuć. br. 75.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SV. FILIP I JAKOV: Napreduju radovi na izgradnji Poduzetničke zone!

Objavljeno

-

By

Napreduju radovi na izgradnji “Zone zanatskih i servisnih djelatnosti” odnosno poduzetničke zone u Općini Sv. Filip i Jakov!

Osnivanjem ove poduzetničke zone nastojat će se pridonijeti razvoju poduzetničke infrastrukture kako bi se stvorili uvjeti za poticanje stvaranja novih tvrtki te potaknuo početni razvoj i tekuće poslovanje postojećih gospodarskih subjekata.

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu