Connect with us

Sport

S VIŠNJIKA: KK Zadar i PSK potpisali višegodišnji sponzorski ugovor

Objavljeno

-

KK Zadar, nastavno na odlične sportske rezultate u protekloj sezoni, uz osvojenu dvostruku krunu, osvajanjem Kupa Krešimira Ćosića (drugi put zaredom) i osvajanjem HT Premier lige gdje je u uzbudljivoj završnici postao novi hrvatski prvak u košarci, nastavlja probijati svoj sportski put, koji je uvijek bio više od samog sporta, jer je zadarska košarka bitna karika hrvatske košarkaške kulture i ne samo radi velikana poput Krešimira Ćosića i drugih velikih igrača, nego i radi brojnih navijača i zaljubljenika u KK Zadar i košarku. Nova karika u osnaživanju KK Zadra postaje i PSK, poznati sportski i zabavni brand koji stoji iza dobre igre i hrvatskog sporta u širem smislu, a koji odsada otvoreno podržava na putu uspjeha i KK Zadar.

Novi višegodišnji sponzorski Ugovor između KK Zadra i PSK potpisali su Predsjednik Uprave KK Zadra Željko Žilavec i Generalni direktor „Hattrick-PSK“ Francesco Postiglione te direktor marketinga Damir Garvanović uz obostrano zadovoljstvo i dobre želje za zajedničkim razvojem dobre suradnje kako bi osnažili dodatno KK Zadar s ciljem pružanja zadovoljstva svima koji vole Zadar i igru. PSK brand, kao dio međunarodne tvrtke Fortuna Entertainment Group, vodeće omnichannel tvrtke (prisutnost u više kanala, kroz vlastite poslovnice i sportske terminale u partnerskim kafićima te online platformama za sportsko klađenje i igre u Centralnoj i Istočnoj Europi), spremno promovira i podržava hrvatski sport i njegove vrijednosti.

Predsjednik Uprave KK Zadra, g. Željko Žilavec, uz isticanje sportskih uspjeha KK Zadra, izrazio je svoju zahvalnost i zadovoljstvo novom suradnjom sa PSK, zbog prepoznavanja predanog rada i rezultata te vizije jakog Zadra, koju je prepoznao i PSK kao ozbiljan hrvatski brand koji podržava ponajbolje sportske kolektive te rekao: „ Prepoznavanje našeg rada budi ponos, ali i stvara obavezu da se nastavi s dobrim radom i da svatko doprinese jakom Zadru. Stabilnost, ali i spremnost na daljnji razvoj u suradnji sa svim podržavateljima, od Grada Zadra do najmanjeg sponzora, ali sigurno i prvenstveno navijača, preduvjeti su da Zadar bude gdje mu je mjesto i da uvijek potvrđuje epitet kolijevke košarke. Hvala PSK, ne samo na dobroj suradnji koju smo počeli, nego i na dijeljenju zajedničkih vrijednosti.“

Direktor marketinga PSK g. Damir Gavranović, koji je prepoznao zajedničke vrijednosti koje vode k izvrsnosti, ali i zadovoljstvu svih, istaknuo je: „Dobra suradnja počiva prije svega na ljudima te se zahvaljujem g. Žilavcu na predstavljanju, otvorenosti i spremnosti za zajedničkom suradnjom u kojoj PSK želi dodatno osnažiti KK Zadar, ne samo klasičnim sponzorstvom, nego i aktivnostima koje povezuju barem tri bitna elementa, gdje je uz KK Zadar i PSK, treći element i najvažniji, a radi kojega sve i radimo – široka zajednica navijača i svih onih koji vole Klub. KK Zadar s PSK dijeli slične sportske vrijednosti, istovremeno predstavljaju više od sporta, dijeleći strast i želju da zabave i inspiriraju te opravdaju svoju sportsko-kulturnu i društvenu ulogu. I zato ne postavljamo pred KK Zadar nikakav rezultatski imperativ, osim da igra svoju igru. Iz tog razloga bismo samo dodali poznatom navijačkom sloganu „Igraj Zadre! – Samo igraj.“ Jedino što želimo je igra.“

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Sport

SPORTSKO-ZABAVNI VIKEND NA VIŠNJIKU: Zimski park, košarka, vaterpolo…

Objavljeno

-

By

Petak, 2. prosinca 2022.
ZIMSKI PARK ’22. – Od 10 sati nastup polaznika DV-a iz Bokanjca – dramska igra i igraonica i druženje s polaznicima DV-a Hlapić.
Klizalište i ledeni tobogan od 9 sati do 23 sata.
Jahanje ponija i fotografiranje od 17 sati.
Luna park Madi; Adventske kućice.
KOŠARKA – ABA liga: Zadar – FMP, Dvorana Krešimira Ćosića u 19 sati. Reprezentativno okupljanje Regije Jug, dječaci U 15, Dvorana Krešimira Ćosića, pomoćna dvorana 3 u 15 sati.

Subota, 3. prosinca 2022.
ZIMSKI PARK ’22. – Od 16, 30 sati Helen Doron English Zadar; Zumba by Meri Tičić de Los Santos; Glazbena udruga Libreto; Zadarski plesni ansambl; dječja klapa Riva.
Klizalište i ledeni tobogan od 9 sati do 23 sata.
Jahanje ponija i fotografiranje od 17 sati.
Luna park Madi; Adventske kućice.

šc-višnjik-zadar-zimski-park-klizalište-advent-klizanje-djeca-ples-otvaranje

NOGOMET – Mlađi pioniri i pioniri: Arbanasi – Split u 11 i u 12, 30 sati; juniori – Zadar – Junak u 14 sati.
VATERPOLO – Hrvatsko seniorsko prvenstvo: Zadar 1952 – POŠK u 20 sati.
ODBOJKA – Prva liga seniorke: Zadar – Olimpik, Dvorana Krešimira Ćosića, pomoćna dvorana 4 u 16 sati; Superliga seniora: Zadar – Centrometal, Dvorana Krešimira Ćosića, pomoćna dvorana 4 u 18, 30 sati.
KOŠARKA – Prva liga seniora: Jazine A. – Kaštela, Dvorana Krešimira Ćosića, pomoćna dvorana 3 u 15 sati. Dalmatinski kup: ŠK Zadar – Dubrovnik u 9, 30 sati; Dražen Petrović – Split u 11 sati; Split – Dubrovnik u 14 sati; ŠK Zadar – Dražen Petrović u 15, 30 sati, sve u pomoćnoj dvorani 3 . Međužupanijska liga mlađih kadeta: Opus Puntamika – ABC, pomoćna dvorana 4 u 12, 20 sati. Prva ženska liga: Zadar – Salona, pomoćna dvorana 3 u 18 sati.
PLIVANJE – Regionalno PH-e za Regiju Jug od 15 sati.

Nedjelja, 4. prosinca 2022.
ZIMSKI PARK ’22. – Od 16 Udruga plesaonica; Zumba by Meri Tičić de Los Santos.
Klizalište i ledeni tobogan od 9 sati do 23 sata.
Jahanje ponija i fotografiranje od 17 sati.
Luna park Madi; Adventske kućice.
KOŠARKA – HT Premijer liga: Zadar – Alkar, Dvorana Krešimira Ćosića u 18 sati. LIKAR: Brodarica – Vrsi u 10 sati; Sidro Relja – Vodovod u 11, 30 sati; Voštarnica – Jadera u 13 sati, sve u pomoćnoj dvorani 4.
NOGOMET – Papaline: Zara – Sv. Mihovil u 9 sati; pioniri i kadeti: Zadar – Solin u 12 i u 13, 45 sati.
KARATE – Dalmatinska liga, 4. kolo, pomoćna dvorana 3 od 9 do 16 sati.
ODBOJKA – Međužupanijska liga mlađih kadetkinja: Donat – Benkovac, pomoćna dvorana 1 u 9, 20 sati. Prva B liga seniorki: Donat – Benkovac, pomoćna dvorana 1 u 10, 30 sati.
PLIVANJE – Regionalno PH-e za Regiju Jug, od 8 sati i od 15 sati.

 
Nastavi čitati

Sport

POZNAT JE NOVI DATUM Zbog najavljene kiše odgođen jedinstveni sportski događaj koji spaja atletiku i biciklizam

Objavljeno

-

By

Za subotu meteorolozi za zadarsko područje najavljuju cjelodnevne obilne kiše. Razlog je to zbog su se u AK Sveti Ante Poličnik, organizatorima jedinstvenog sportskog događaja koji objedinjuje atletiku i biciklizam, odlučili na odgodu 25. Atletske utrke Poličnik 2022 i 25. Memorijalne biciklističke utrke Zoran Bilosnić.

Želja je organizatora da se događaju odazove što veći broj sudionika. I dok odraslima kiša ne predstavlja veliki problem, one najmlađe, koji su trebali otvoriti natjecanje u 11:30 sati, nepotrebno je izlagati nepovoljnim vremenskim uvjetima.

Stoga će se cijeli program koji uključuje atletiku utrku na 10 km te biciklističku utrku na stazi jednake dužine, kao i brojne utrke za mlađe sudionike na kraćim dionicama odgoditi za sljedeću subotu 10. prosinca u isto vrijeme.

Prijave se primaju na www.utrke.com ili putem elektronske pošte (miolovic@gmail.com) i mobitela (098-133 7036).

 
Nastavi čitati

Sport

PK JADERA: Niz osobnih rekorda sa Sv. Krševana

Objavljeno

-

By

25./26.11.2022. na bazenu Višnjik održan je 13. Sveti Krševan, prvi u nizu ovosezonskih HPS Kadetskih Grand Prix natjecanja. Na natjecanju se okupilo 345 plivača i plivačica iz 23 kluba, a PK Jaderu su pod vodstvom trenera Marijana Čuline, prof. prestavljali: Gabriel Bušić, Antonio Dobrić, Klara Maruna, Niko Milin, Noa Miočić, Tin Mršić, Toni Mršić, Adrian Pavić, Marcel Prenđa, Marin Šimičević, Jelena Šimunac, Cvita Vlatković, Vito Vukoša i Lucija Zanki.

Kroz tri dijela natjecanja u jednoj kategoriji nastupali su kadeti i izlazno godište mlađih kadeta tj. plivači od 12 do 14 i plivačice od 11 do 13 g. S obzirom da je većina naših plivača nastupila u konkurenciji sa dvije godine starijim plivačima bilo je teže doći do odličja, ali je to bio poticaj da svi isplivaju svoja osobna vremena.

Najveći rezultatski pomak ostvario je Noa Miočić (2011) koji je u disciplini 200m slobodno svoj rezultat popravio za skoro cijelu minutu te je cilj dotakao za 2:58.60 dok mu je dosadašnji najbolji rezultat bio 3:56.31. Noa je ujedno ostvario i najbolji plasman u svom godištu te se u disciplini 100m leptir unatoč tome što ju je prvi put plivao na natjecanju plasirao na visoko 4.mjesto s vremenom 1:38.48.

U ženskoj konkurenciji Cvita Vlatković (2012) je nastupila u 4 discipline te se u svima plasirala među 10 najbržih u svom godištu. Najbolji plasman je ostvarila u disciplini 100m leđno gdje je s vremenom 1:34.07 zauzela 6.mjesto, na duplo dužoj dionici 200m leđno (3:22.14) koju je prvi put plivala na natjecanju zauzela je 7.mjesto, na 8.mjesto se plasirala u disciplini 100m slobodno (1:24.65), dok je 9.mjesto zauzela u disciplini 200m slobodno (3:01.03)

Među prvih 10 u svom godištu su se plasirali i:
Tin Mršić (2011): 200m prsno (3:31.29) – 5.mjesto, 100m prsno (1:37.14) – 6.mjesto;
Marcel Prenđa (2011): 100m leptir (1:38.94) – 5.mjesto;
Adrian Pavić (2011): 100m leptir (1:44.83) – 7.mjesto, 100m prsno (1:38.31) – 8.mjesto,
100m leđno (1:29.43) – 8.mjesto;
Marin Šimičević (2011): 100m leptir (1:57.86) – 10.mjesto

 
Nastavi čitati
Oglasi

U trendu