Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

MINISTAR FUCHS U PONEDJELJAK U ZADRU Kreće rekonstrukcija zgrade stare Tehničke škole

Objavljeno

-

U ponedjeljak 4. listopada 2021. godine, s početkom u 11.30 sati, u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru održat će se početna konferencija u povodu početka provedbe projekta “Sveučilišna znanstveno-nastavna infrastruktura za 21. stoljeće KK.06.2.2.13.0001”, čiji je nositelj Sveučilište u Zadru.

Tim povodom u dvorištu stare Tehničke škole u 11 sati održat će se konferencija za medije, kojoj će nazočiti rektorica Sveučilišta u Zadru prof. dr. sc. Dijana Vican, ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs, gradonačelnik Zadra Branko Dukić, zamjenik župana Šime Vicković i drugi uzvanici.

Na početnoj konferenciji u 11.30 sati uz predstavljanje projekta održat će se kratko predavanje o povijesti zgrade stare Tehničke škole te prikazati 3D vizualizacija rezultata projekta.

Provedba projekta “Sveučilišna znanstveno-nastavna infrastruktura za 21. stoljeće KK.06.2.2.13.0001” započela je 1. lipnja 2020. godine, potpisom Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, odobrenih za financiranje iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR), u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga KK.06.2.2.13. ITU – Revitalizacija brownfield lokacija Urbanog područja Zadar, u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i
kohezija 2014. – 2020.

Planirano razdoblje provedbe projekta je od 1. lipnja 2020. do 1. lipnja 2022. godine.

Ukupna vrijednost projekta je 34.348.000,00 HRK, a EU sufinanciranje iznosi 26.000.000,00 HRK.

 

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTOGALERIJA Zimski đir gradom

Objavljeno

-

By

IMG_0082

Image 1 of 72

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

HVIDR-a ZADAR: Osvojeni pehari sa Sportsko rekreativnih igara u Poreču

Objavljeno

-

By

Proteklog vikenda, 26.-28.11.2021.g. održane su Sportsko rekreativne igre državne razine Hrvatskog paraolimpijskog odbora I državno natjecanje u šahu u Poreču.

Zbog pandemije i poštivanja svih epidemioloških mjera, zadarske ekipe su nastupile sa malo manjim brojem sportaša nego inače, tako da je na natjecanju nastupilo 16 sportaša ispred Športskog saveza osoba s invaliditetom Zadarske županije u četiri discipline: boćanje, elektronski pikado, viseća kugla i šah.

“Ipak, ni ovi posebni uvjeti nisu spriječili naše boćare da se vrate kao državni prvaci sa dva pehara koja su osvojili za prva mjesta u parovima i u trojkama na čemu im posebno čestitamo.

Čestitamo i svim ostalim natjecateljima na uloženom trudu i predstavljanju našeg Saveza i Udruge HVIDR-a Zadar”, stoji u priopćenju zadarske HVIDR-e.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PROJEKT BRENDIRANJA Grad Zadar poziva građane na popunjavanje on-line upitnika

Objavljeno

-

By

Grad Zadar provodi istraživačke aktivnosti projekta brendiranja, u koju svrhu je danas građanima upućen i sljedeći poziv:

“Poštovani građani i građanke,

pozivamo Vas da ispunite on-line upitnik i svojim odgovorima direktno pridonesete provedbi istraživačkih aktivnosti projekta brendiranja s ciljem stvaranja komunikacijskog sustava koji će pomoći uspostavljanju i razvoju kulturnog identiteta grada.

Realizacija projekta odvija se kroz UO za kulturu i šport te se realizira kroz istraživačke aktivnosti. Aktivnost je predviđena Planom razvoja kulture Grada Zadra 2019. – 2026. kroz strateški cilj Ojačati vidljivost kulture prema ciljanim skupinama i cilj Jačanje grada Zadra kao kulturnog središta.”

Upitniku do kraja ovog tjedna možete pristupiti na sljedećem linku:

https://limesurvey.srce.hr/275323?lang=hr

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi

U trendu