Connect with us

magazin

(FOTOGALERIJA) Završen festival “We Still Dance” na Zrću

Objavljeno

-

Prvo izdanje novog boutique festivala We Still Dance završilo je uz najljepšu poruku kako u ovim izazovnim vremenima i dalje možemo sigurno plesati, družiti se i zajedno pisati novu povijest nezaboravnih festivalskih provoda! Ova glazbena avantura na najpoznatiju hrvatsku party plažu Zrće dovela je svjetske DJ zvijezde, a posljednja večer posebno je oduševila nastupom jednog od najtraženijih DJ-a današnjice Setha Troxlera. Posjetitelji iz cijelog svijeta Festival su zatvorili plesom uz hitove Švicarke Sonje Moonear koja se pred hrvatsku publiku vratila nakon gotovo dvije godine. Nakon završetka Festivala, uzbudljiva glazbena noć nastavila se after partijem uz popularnu Margaret Dygas.

Pod zvjezdanim nebom klubova Kalypso, Noa i Papaya tijekom četiri festivalska dana posjetitelje su zabavljali i Andrea OlivaEnzo Siragusa, Tini, Rich NXT, Luigi Madonna, Robert Capuan, BEC,  Davide SquillaceMarian Mateljan, Marko Nastic te Marin Biočić.

Festival se održao poštujući sve epidemiološke mjere, a na sva događanja mogle su ući samo osobe koje imaju EU Covid certifikat ili negativan test.

Iza We Still Dance festivala stoji poznati hrvatski event brand We Love Sound, koji kao organizator stoji iza jednog od najboljih svjetskih festivala – Sonusa i omiljenog zagrebačkog događaja We Love Sound Open Aira. 

Maštovitim spajanjem vrhunske elektroničke glazbe i morskih tuluma na plaži We Still Dance festival bez sumnje je zauzeo svoje mjesto među vodećim domaćim festivalima, a plažu Zrće još jednom potvrdio kao neizostavnu destinaciju koja će pisati novu povijest vrhunskih ljetnih provoda.

WSD-DAY-2-by-EDGE-36

Image 2 of 10

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

magazin

Ove namirnice nikada nemojte naručivati, a evo i zašto

Objavljeno

-

By

ilustracija: Pixabay

Danas je dostupna dostava ne samo gotovih jela, već i namirnica iz trgovine. A ako je u pitanju voće ili povrće, dostavljač možda neće imati vremena birati te će uzeti prvo što mu padne pod ruku. Ako ne vidi da je voće trulo, takvo ćete i dobiti.

Druga stvar je da se vaša omiljena hrana može pokvariti ili oštetiti za vrijeme dostave. Zato je dobra ideja izbjegavati naručivanje određenih proizvoda, piše Real Simple.

Voće

Bilo koja vrsta voća može se lako uništiti tijekom dostave. Zbog toga možda nije najbolja opcija naručiti voće kao što su breskve, nektarine, šljive dostavom.

Jaja i mliječni proizvodi

Jaja i mliječni proizvodi su poznati po tome što se brzo kvare na visokim temperaturama. Također naručivanje sladoleda je još jedno veliko ne, u suprotnom, doći će vam u izmijenjenom obliku.

Avokado

Svatko bira avokado po svojoj želji, netko voli da bude zreo i mekan, a drugi nešto tvrđi za salate. Postoji mogućnost da dostavljač neće obratiti pažnju na ovo i uzeti onaj koji vam neće odgovarati.

Riba

Bez obzira kupujete li prerađenu ili svježu ribu, uvijek je najbolje kupite ju u trgovini ili lokalnoj ribarnici kako biste bili sigurni da je svježa. Kada se riba ne drži na odgovarajućoj temperaturi, može razviti bakterije, prenosi City Magazine.

Meso

Kao i riba, sirovo i prerađeno meso je pod većim rizikom od kontaminacije tijekom dostave ako se ne drži na odgovarajućoj temperaturi.

 
Nastavi čitati

magazin

Horoskop za 24. travnja 2024.

Objavljeno

-

OVAN (21.03.-20.04.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 24.04.2024.
LJUBAV: Prolazna nesigurnost mogla bi biti povezana s vašim pogrešnim izražavanjem ili nesporazumom. Ne ulazite dublje u raspravu.
KARIJERA: Vaši nadređeni danas će biti puni elana i novih planova za razvoj posla, a vi s manjkom energije. Izdržite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite korak po korak.

BIK (21.04.-20.05.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 24.04.2024.
LJUBAV: Ako imate privatnih problema, prihvatite jedan neobavezni poziv na kavu jer ćete tako olakšati dušu.
KARIJERA: Možda će vam predložiti da odete na kraći poslovni put kako biste snimili situaciju i donijeli nove informacije s terena.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uredite ritam rada i odmora.

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 24.04.2024.
LJUBAV: Za neke će ovo biti dan za pamćenje, a pogotovo njegov drugi dio. Oni koji još traže srodnu dušu neka svakako izađu.
KARIJERA: Bit ćete odlično koorinirani i s pravim osjećajem za svaku vrstu radnog zadatka. Za vas danas nema nikakvih prepreka.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u svakom trenutku.

RAK (21.06.-20.07.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 24.04.2024.
LJUBAV: Odradit ćete još neke stvari iz prošlosti kako bi smjelije krenuli dalje. Neće vam biti lako, ali bit ćete dosljedni.
KARIJERA: Obratit ćete pažnju na vas i moći ćete izraziti što mislite. Vaše ideje bit će razmatrane, ali se o njima još neće očitovati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Previše brinete.

LAV (21.07.-21.08.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 24.04.2024.
LJUBAV: Danas će vas malo mučiti stare čežnje i neispunjene nade, pa je najbolje da se povučete i primirite. Ne inzistirajte ni na čemu.
KARIJERA: Iako ćete raditi predano i bez zadrške, danas će vam se učniti da ono što ste napravili nije dovoljno.
ZDRAVLJE&SAVJET: Poradite na svom strpljenju.

DJEVICA (22.08.-22.09.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 24.04.2024.
LJUBAV: Ako se osjećate usamljeno, potražite društvo svojih prijatelja. Oni će danas biti pravi melem za vas.
KARIJERA: Napokon ćete shvatiti da ono što radite vrijedi više nego što ste nedavno mislili. S tom spoznajom radit ćete lakše.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite iskreni prema svima.

VAGA (23.09.-22.10.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 24.04.2024.
LJUBAV: Pred vama je lijep dan za druženja, bilo da se odlučite na izlazak udvoje, bilo da prošetate sami popoijete kavu s poznanicima.
KARIJERA: Lako ćete danas izlaziti na kraj ako radite s ljudima, no ako vam je posao samački, nedostajat će vam netko da s njim popričate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Veselite se onom što je dobro.

ŠKORPION (23.10.-22.11.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 24.04.2024.
LJUBAV: Moguće je rješenje nekog obiteljskog problema koji vas je dugo mučio. Vjerojatno ćete naći zajednički jezik.
KARIJERA: Završit ćete uspješno jednu poslovnu fazu i okrenuti novi list. Bit će to korak naprijed za vas.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne sumnjajte, nego radite.

STRIJELAC (23.11.-21.12.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 24.04.2024.
LJUBAV: Danas je dan kad ćete u ljubavnim temama miješati skromnost i visoke ideale. Rezultat će biti zbunjenost druge strane.
KARIJERA: Suradnici će vas podržavati i simpatzirati, ali kad se radi o stručnosti nitko vam neće progledati kroz prste.
ZDRAVLJE&SAVJET: Sve je uredno.

JARAC (22.12.-20.01.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 24.04.2024.
LJUBAV: Vaš ljubavni show nastavit će se kroz povezanost s osobom izvana. Neki će dobiti ljubavni mail iz inozemstva.
KARIJERA: Svoju stručnu osposobljenost danas ćete napuhati do krajnjih granica, no u tome ćete biti uvjerljivi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bavite se sportom.

VODENJAK (21.01.-19.02.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 24.04.2024.
LJUBAV: Imat ćete pravi balans za uživanje u ljubavi, a posebno u konkretnim stvarima. Oni u parovima bit će vrlo zadovoljni.
KARIJERA: Danas ćete se postaviti ispravno jer ćete znati uvažiti ne samo kruta pravila, nego i ljudske potrebe.
ZDRAVLJE&SAVJET: Male glavobolje.

RIBE (20.02.-20.03.) – DNEVNI HOROSKOP ZA 24.04.2024.
LJUBAV: Mali korak dijeli vas od smirenja i kvalitetnijih odnosa, no potrebna je još ta trunčica strpljenja.
KARIJERA: Vjerojatno ćete postići dobar dogovor oko sponzoriranja jednog projekta u kojeg ste sumnjali.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bolje je vjerovati nego sumnjati.

 
Nastavi čitati

magazin

Večeras je ružičasti pun Mjesec: Kako će utjecati na svaki horoskopski znak?

Objavljeno

-

By

foto: Pixabay

Ružičasti puni Mjesec ove godine dolazi 23. travnja i opisuje se kroz znak u kojem se nalazi, pa je riječ o punom Mjesecu u Škorpionu, vodenom znaku kojim vlada intimnost, seksualnost, mističnost i okultno.

Kao horoskopski znak, Škorpion jako pazi na to kako dijelimo resurse u našim životima i unutar svijeta, s imovinom, ulaganjima i velikim novcem, pa će tijekom ovog punog Mjeseca naglasak biti na uspostavljanju ravnoteže između onoga što dajemo i onoga što primamo.

Zato će biti izvanredno važno suočiti se sa svim neravnotežama unutar ovih tema, prenosi Zadovoljna.rs.

Zašto je ovaj puni mjesec ružičast?

Priče o nazivima punog mjeseca kroz godinu više su nego zanimljive i uvijek uronjene u ritmička ponavljanja vezana uz to doba godine, promjene u prirodi, ponašanje životinja… Naziv ružičasti mjesec dolazi od plemena sjevernoameričkih Indijanaca koji su puni mjesec u travnju tako nazivali zbog boje cvijeća koje je tada cvalo. Ali to nije jedini naziv, zabilježena su i imena kao što su “Mjesec ribe”, “Mjesec koji lomi led” i “Mjesec kad se patke vraćaju”.

Pun Mjesec u Škorpionu bit će posebno povoljan za osobe rođene u znaku Blizanaca, Vage i Vodenjaka.

Ovan

Ovaj pun Mjesec osvjetljava polje odnosa i podržava one harmonične, dok bi nejasnima mogao donijeti izazove.

Bik

Bikovima pun Mjesec donosi priliku za donošenje važne odluke vezane uz preseljenje, useljenje, zaruke ili vjenčanja. Također će utjecati na poslovna partnerstva.

Blizanci

Vaš profesionalni život je u fokusu, jer ovaj pun Mjesec signalizira kraj ili prekretnicu na tom polju. Od gubitka posla do odluke da ga promijenite, sve je moguće.

Rak

Pun Mjesec obasjava polje ljubavi i strasti, kako one romantične tako i one prema stvarima koje želite još bolje savladati. Vrijeme je za pojačanu akciju i kreativnost.

Lav

Naglasak je na osjećajima ali i na nekretninama, neka vas ne iznenade odluke poput onih vezanih uz preseljenje ili renoviranje doma, intenzivna razmišljanja na temu nekretnina općenito.

Djevica

Pun Mjesec će aktivirati vaše polje komunikacije, intelekta i ideja. Iskoristite energiju za pisanje, govor ili marketinške ideje, jer sve to može pomoći u zatvaranju većeg poslovnog pothvata.

Vaga

Ovaj pun Mjesec utječe na vaš financijski sektor. Moguća je povišica, ali i razmišljanja o imovini; neka vas ne iznenadi mogućnost ponude za novi posao.

Škorpion

Pun Mjesec je u vašem znaku, neka otvorena pitanja dobit će odgovore, bit će jasnija. Zato su mogući događaji kao što su završeci i značajni razvoji u nekim od poglavlja života, koja će tako biti zatvorena.

Strijelac

Ovaj pun Mjesec mogao bi probuditi osjećaj koji ste izbjegavali, jer donosi suočavanje s prošlošću, neriješenim problemima, osobnim strahovima. Vrijeme je da se suočimo s tim.

Jarac

Od velike važnosti bit će vam pojedinac ili pojedinci koji će vam pomoći u ostvarenju važnog, velikog cilja, ali jednako tako je moguće iznenaditi se kako lako neki ljudi odlaze iz vašeg života.

Vodenjak

Pun Mjesec koji se približava donijet će posebnu energiju u vašu karijeru, ambicije i javna priznanja u vidu nagrade, promaknuća, ponude za novi posao. Osjećat ćete se odlično.

Riba

Ovaj pun Mjesec potaknut će vas da izađete iz svoje zone komfora. Zagledajte se u točku promjene koja je vezana uz neki dugoročni projekt ili osobnu situaciju, jer promjena je pred vama.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu