KORONAVIRUSOM ZARAŽEN I VODEĆI ZADARSKI EPIDEMIOLOG Dr. Medić: “Pretpostavljam da sam se zarazio uzimajući briseve”

Objavljeno: 02.12.2020. u 12:22
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Danas tijekom jutra pozitivan nalaz na koronavirus dobio je i voditelj Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Zadar dr. Alan Medić.

Simptome je osjetio sinoć te je jutrošnje testiranje pokazalo pozitivan nalaz na COVID-19. Izolaciju će provesti na kućnoj adresi te nastaviti raditi od kuće.

„Osjećam se uglavnom dobro, a simptome, odnosno blagu temperaturu, dobio sam sinoć i imam je i sad. Izuzetno sam oprezan od početka epidemije i uvijek sam na distanci s ljudima, osim kad uzimam briseve, tako da pretpostavljam da sam se unatoč dobroj zaštiti najvjerojatnije zarazio obavljajući posao na terenu. Osim članova obitelji, nemam drugih kontakata koji će trebati ići u samoizolaciju, jer se cijelo vrijeme pridržavam preporučenih mjera.“- rekao je dr. Alan Medić.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
KORONAVIRUSOM ZARAŽEN I VODEĆI ZADARSKI EPIDEMIOLOG Dr. Medić: "Pretpostavljam da sam se zarazio uzimajući briseve", 5.0 out of 5 based on 4 ratings

1 komentar za “KORONAVIRUSOM ZARAŽEN I VODEĆI ZADARSKI EPIDEMIOLOG Dr. Medić: “Pretpostavljam da sam se zarazio uzimajući briseve””

  1. Brzo ozdravljenje doktoru

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.0/5 (2 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program