VLASNICA LOKALA IZ TURNJA U PRITVORU ZBOG ŠIRENJA ZARAZNE BOLESTI Nešto prije ponoći posluživala goste. Nitko se nije pridržavao epidemioloških mjera!?

Objavljeno: 29.11.2020. u 11:47
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Vlasnica ugostiteljskog objekta predana je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenom 22-godišnjakinjom sa šireg biogradskog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti.

Naime, u petak, 27. studenog 2020. godine policijski službenici su provodili nadzor nad ugostiteljskim objektima u cilju utvrđivanja provođenja Odluke Stožera Civilne zaštite o privremenom uređivanju rada i ograničavanju radnog vremena ugostiteljskih objekata i drugih pružatelja ugostiteljskih usluga, te su tom prilikom u 23.25 sati u Turnju zatekli otvoren ugostiteljski objekt u kojem se nalazilo šest osoba koji su sjedili za šankom i bili posluženi pićem od strane 22-godišnje vlasnice, te se nisu pridržavali naloženih epidemioloških mjera.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 22-godišnjakinja je jučer uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je ostvarila obilježja kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti iz čl. 180. Kaznenog zakona predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VLASNICA LOKALA IZ TURNJA U PRITVORU ZBOG ŠIRENJA ZARAZNE BOLESTI Nešto prije ponoći posluživala goste. Nitko se nije pridržavao epidemioloških mjera!?, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program