STIŽE PROMJENA VREMENA! Sunčano još danas i u petak, od subote kiša i snijeg, orkanska bura i niže temperature…

Objavljeno: 26.11.2020. u 08:03
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Danas u nizinama unutrašnjosti većinom oblačno i maglovito, mjestimice uz slabu rosulju, a lokalno je moguće i inje. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana djelomice sunčano, no mjestimice će biti i niskih oblaka i magle iz kojih je moguća rosulja, osobito prema otvorenom moru. Najsunčanije će biti na jugu zemlje i u višem gorju. Vjetar uglavnom slab, u Dalmaciji povremeno umjeren sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka u unutrašnjosti većinom od 2 do 6, a na Jadranu od 12 do 17 °C.

U petak u većini krajeva umjereno i pretežno oblačno uz niske oblake, u unutrašnjosti i maglu, te mjestimice slabe oborine, ponajprije rosulju. Na jugu većinom sunčano. Vjetar slab, u gorju ponegdje do umjeren jugozapadni, na moru sjeverozapadni. Temperatura zraka na kopnu između 0 i 5, ujutro ponegdje malo niža, a danju u gorju viša. Na Jadranu najniža temperatura od 5 do 10, a najviša dnevna od 12 do 17 °C.

IZGLEDI VREMENA:

U unutrašnjosti pretežno oblačno, do subote i maglovito, mjestimice uz slabe oborine, a u nedjelju porast vjerojatnosti kiše, uglavnom u gorju i snijega. Na Jadranu i u predjelima uz njega postupno oblačnije uz sve češću kišu, pogotovo u nedjelju. U petak na južnom Jadranu još većinom sunčano. Vjetar uglavnom slab, u nedjelju na kopnu umjeren sjeveroistočni, a u subotu će na Jadranu jačati jugo i u nedjelju okretati na buru i istočnjak. Temperatura zraka bez veće promjene, na kopnu i dalje hladno.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program