“ZNAO SAM” Nova pjesma Jure Brkljače najviši ovotjedni ulaz na HR Top 40 listu!

Objavljeno: 19.10.2020. u 12:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Nova pjesma i odmah najviši ulaz na nacionalnu HR Top 40 listu u prvom tjednu emitiranja, polazi za rukom samo najboljima.

Upravo to postigao je Jure Brkljača, skladbom ‘Znao sam’ autora Miroslava Rusa, kojom su još jednom potvrdili kako je njihova suradnja i više od dobitne kombinacije.

Uspješan spoj iskustva i kreativnosti, s talentom i mladenačkom snagom, već su dokazali hitovima ‘Ne postojim kad nisi tu’, ‘Lipa’, ‘Ovo je istina’ (duet s Tonyjem Cetinskim) i ‘Hajde nazovi me’. Plod te suradnje je i prošlogodišnja titula novog izvođača godine, koju je ponio Jure Brkljača.

‘Sretan sam što smo ostvarili ulazak na top listu i to na visoko peto mjesto. To je kompliment i drago mi je da su i urednici prepoznali pjesmu. Sve to daje nam dodatnu motivaciju da radimo dalje.

Bez obzira na ovo vrijeme mi ćemo i dalje raditi pjesme, te ulagati u glazbu.’, poručuje Jure Brkljača.

Zanimljivost ove glazbene priče, je u tome, što je Jure ispunio san jednoj posebnoj djevojci, Kristini Ivanuš. Dobitnica prestižne titule Herman Gmeiner Award, koja se dodjeljuje uspješnoj djeci SOS Dječjeg sela na globalnoj razini, dotaknula je svojom pričom cijelu Hrvatsku, pa tako i Juru, koji ju je zamolio, da nastupi s njim u spotu i ona je to briljantno odradila.

Pjesma ‘Znao sam’, obiluje mediteranskim šarmom, što je potvrđeno i izborom lokacija na kojima je sniman spot, predivna šibenska Tvrđava Sv. Mihovila, Biokovo, te panoramski let iznad Zagreba.

‘Znao sam’, pogledajte na YouTube kanalu Hit Records Official:

Foto: Hit Produkcija

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
"ZNAO SAM" Nova pjesma Jure Brkljače najviši ovotjedni ulaz na HR Top 40 listu!, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program