FOTOGALERIJA Josipa Pavičić Berardini organizirala humanitarnu večer u sklopu summita “ESAS”

Objavljeno: 19.10.2020. u 13:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Zahvaljujući udruzi Europa Donna Hrvatska, Dina (18) i Patricija (16) dobile jednokratnu financijsku pomoć za daljnje školovanje

O važnosti obrazovanja učestalo se govori i piše. Često se naglašava i kako je 21. stoljeće – stoljeće znanja, puno izazova moderne tehnologije u kojem obrazovanje pojedinca sve više dobiva na važnosti. Međutim, pitanja koje se nerijetko postavljaju, kako u Hrvatskoj tako i diljem svijeta slična su onima: Je li obrazovanje uistinu dostupno svima? Imamo li svi jednake mogućnosti postati ono što želimo?

Kako bi barem malo pripomogla pozitivnom trendu odgovora na ova i slična pitanja, spisateljica i ambasadorica udruge Europa Donna Hrvatska, Josipa Pavičić Berardini organizirala je humanitarni kutak pod nazivom ‘Večer gdje prodaja pomaže’. Humanitarni kutak organiziran je u sklopu trodnevnog regionalnog summita prodajnih profesionalaca “ESAS” održanog u Poreču, a sve u svrhu pružanja financijske pomoći djeci bez roditelja u njihovom školovanju. Uvijek imajući u primisli važnosti školovanja i ulaganja u znanje, Josipa je odabrala štićenice Stambene zajednice doma iz Nazorove, Dinu (18) i Patriciju (16).

‘Dina i Paricija djevojke su koje je sudbina spojila i u ljubavi prema taekwondou, želji za školovanjem i samostalnosti. Obje sanjaju o tome kako će jednog dana imati obitelj i djecu kojoj će moći pružiti sve ono što one same nisu imale’ – rekla je Josipa Pavičić Berardini, koja se u predivnoj haljini hrvatskog brenda Hippy Garden našla i u voditeljskoj ulozi zajedno s Davorom Bilmanom, direktorom summita Esas.

Prije same humanitarne večere, sudionici summita imali su priliku pogledati film Filipa Zadre, snimljen uz potporu EDH i Akademije dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu te se upoznati kako s Dinom i Patricijom tako i s njihovim pokroviteljima – tvrtkama Ghetaldus, Prominent hair, Eco Consult i BSB events. Nadalje, sudionici su imali priliku popratiti i photosession frizura koje potpisuju majstori Eugène Perma, visoko renomirane francuske kuće koja više o stoljeća uspješno brine o ljepoti kose zahvaljujući stručnosti, znanju i iskustvu brenda.

Zahvaljujući udruzi Europa Donna Hrvatska, europskoj koaliciji protiv raka dojke, Dina i Patricija dobile su jednokratnu financijsku pomoć za daljnje školovanje i što je najvažnije za ostvarenje svojih snova i budućnosti o kakvoj su oduvijek sanjale.

Foto: Vladimir Semenčić

 

 

signature_1166453686

 

Petrinjska 83

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.2/5 (5 votes cast)
FOTOGALERIJA Josipa Pavičić Berardini organizirala humanitarnu večer u sklopu summita "ESAS", 1.2 out of 5 based on 5 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program