DNEVNA DOZA PREDSJEDNIKA Milanović napao Puhovskog: “Umirovljeni mudroslov, propali političar i druker sa suda iz ’72.”

Objavljeno: 05.10.2020. u 12:45
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

O politici i moralu govori čovjek koji je 1972. godine bio svjedok optužbe na montiranom procesu zagrebačkim sveučilištarcima, napisao je na Facebooku Zoran Milanović o Žarku Puhovskom

Predsjednik Zoran Milanović u najnovijem Facebook okršaju okomio se na političkog analitičara Žarka Puhovskog za kojeg je imao niz pridjeva pa je tako napisao da je umirovljeni mudroslov, propali političar i očajni analitičar.

Milanovićevu objavu prenosimo u cijelosti:

Jučer se oglasio i gospodin Žarko Puhovski, umirovljeni mudroslov, propali političar i, ovo je povod zapisu, ‘analitičar RTL-a’. Poštovani vlasnici RTL-a, poštovani urednici, osim što je g. Puhovski očajan analitičar, koji je zadnjih godina ama baš sve pogrešno prorekao, on je i jedna od najnečasnijih pojava na hrvatskoj javnoj sceni. O politici i moralu govori čovjek koji je 1972. godine bio svjedok optužbe na montiranom procesu zagrebačkim sveučilištarcima (I.Z.Čičku, D. Budiši i inima). Puhovski je aktivno doprinio tome da se skupina bezazlenih mladića i djevojaka utamniči na nekoliko godina i da nakon toga dva desetljeća žive kao građani drugog reda.

Puhovski se na sudu (sve se to zapisuje, Puhovski) držao kao pravi ‘druker’, ništarija, upravo kako je to od njega i očekivao i dr. Vladimir Bakarić-Svileni, s kojim me Puhovski besramno uspoređuje. Ostat ću na ovome. Ima još.

Poštovani RTL-ovci, polazim od pretpostavke da vam ove činjenice nisu bile poznate, bez obzira na to što ih svatko tko se imalo zanima za politiku i povijest zna. Učinite nešto, molim vas.

Milanovića je naljutilo jučerašnje gostovanje Žarka Puhovskog u RTL-u Danas koji je komentirao posljednje izjave predsjednika države.

Što je Puhovski rekao o Milanoviću?

- On je upropastio neke točne teze koje je govorio nepristojnim govorom. Recimo, ako polemiziramo i ja pokažem da sam u pravu, a potom kažem ‘Vi ste guska’, čitava moja argumentacija propada – rekao je Puhovski koji je dodao da na taj način ne treba razgovarati.

- On zbilja nije fikus. On je kaktus mimoza. On se stalno vrijeđa, osjetljiv je i onda počne bodlje izbacivati i to tako da vi na njemu vidite da on kad skoči u rečenicu ni on ni dragi Bog ne zna kako će rečenica završiti. To je postalo opasno, ne zato što bi uništilo državu, nego zato što uništava institucije koje su kod nas ionako slabe – smatra Puhovski.

- On bi htio biti Vladimir Bakarić. Bakarić je bio jedini čovjek u povijesti Hrvatske koji je bio najpametniji i najmoćniji i to je bilo moguće u onom sustavu. To više nikad nije moguće – dodao je.

- Mene najviše brine što se na momente Milanović ponaša kao da je preplašen tom istragom. Ne samo da mu je neugodno. Kao da ga nešto žulja, jer on je u dva navrata jasno dao do znanja da smatra da je sporno je li Kovačevića uopće trebalo istraživati. Nadam se nehotično djeluje kao da je sam ugrožen tom istragom – rekao je Puhovski.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
DNEVNA DOZA PREDSJEDNIKA Milanović napao Puhovskog: "Umirovljeni mudroslov, propali političar i druker sa suda iz '72.", 5.0 out of 5 based on 4 ratings

2 komentara za “DNEVNA DOZA PREDSJEDNIKA Milanović napao Puhovskog: “Umirovljeni mudroslov, propali političar i druker sa suda iz ’72.””

  1. Evala…ovo je prva od pametnijih u zadnje vrime cha je reka sdp pricidnik…otoga Puhovskoga triba metnut negdi iza oltara da dodaje fratrima besidu ka in zapne na misu govorit ocenas…stavite mu i koji zmul crnega da me ne osuse justa pametna

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  2. Samo deri bagru!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program