Vučić: Na rubu sam suza kad vidim koliko se Hrvati nerviraju oko srpske sudbine

Objavljeno: 08.9.2020. u 12:05
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jučer je boravio u Bruxellesu gdje sudjeluje u novoj rundi pregovora Beograda i Prištine.

Obraćajući se medijima nakon sastanaka, Vučić je odgovorio i na pitanje novinara iz Hrvatske, rekavši da je zadovoljan izvještavanjem hrvatskim medija o radu srpske vlade.

“Meni je drago da mi izazivamo toliki interes u Hrvatskoj i njihovim medijima, ja sam zadovoljan što izazivamo oduševljenje. Mi smo uvijek spremni razgovarati o budućnosti i da imamo najbolji mogući odnos, i smatramo da je to strašno važno, ali ja neću inzistirati, ali sam spreman da položim cvijet na svakom mjestu gdje je stradao Hrvat, ali da se svađam i insistiram, to neću. Tražim samo poštovanje, i mi prema njima i oni prema nama, ništa više od toga, samo poštovanje”, rekao je i dodao:

“Ja sam nekad na rubu suza kad vidim koliko se Hrvati sekiraju za tužnu srpsku sudbinu. Kad ih sljedeće godine prijeđemo u bruto društvenom proizvodu, i tada ću biti u suzama”, rekao je.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.4/5 (10 votes cast)
Vučić: Na rubu sam suza kad vidim koliko se Hrvati nerviraju oko srpske sudbine, 1.4 out of 5 based on 10 ratings

1 komentar za “Vučić: Na rubu sam suza kad vidim koliko se Hrvati nerviraju oko srpske sudbine”

  1. Ovo neprestano”virkanje” preko”tarabe” što mi to radimo u svojoj zemlji i u svom dvorištu,služi dotičnom samo za sakupljanje jeftinih političkih poena za očuvanje svoje vladavine u Srbiji!Ali,kako kaže poslovica:”Festina lente”!! Vidjet ćemo što će biti slijedeće godine,zar ne??!!Tko preživi”koronu” pričati će……..

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 2.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program