PRO CARD SA SP-a U SLOVENIJI Vanja Tokić jedina je žena u Zadarskoj županiji sa zlatnom ulaznicom za svijet profesionalnog bodybuildinga

Objavljeno: 24.9.2020. u 08:20
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Zadranka Vanja Tokić vratila se sa Svjetskog prvenstva u bodybuildingu koje je održano 19. rujna u Sloveniji, točnije u Brežicama.

Ovo natjecanje bilo je planirano u lipnju, ali je zbog pandemije koronavirusa odgođeno za rujan.

Vanja je osvojila dva amaterska pehara od toga jedan u paru sa svojim ocem, Zoranom Tokićem, ali otišla i korak dalje, te kako kaže, ostvarila san svakog bodybuilding amatera.

Naime, jedina je žena u Zadarskoj županiji, a tek jedna od nekoliko u Republici Hrvatskoj koja je osvojila Pro Card.

Pro Card je zlatna ulaznica u profesionalno bavljenje bodybuildingom, te najveća stepenica u ovom sportu.

Nakon što je osvojila prvo mjesto u Wellness fitness kategoriji, nastupila je u PRO kategoriji te osvojila 3 mjesto, odnosno brončanu medalju i pehar.

Kako sama kaže, za nju nema više natjecanja kao amater jer kada bi to učinila, izgubila bi vrijednu titulu profesionalca.

Mnogi završe svoju bodybuilding karijeru, a da ne uspiju ostvariti san, odnosno osvojiti Pro Card. Vanji je to pošlo za rukom nakon 2,5 godine konstantnog treninga, pravilne prehrane, velikog truda, upornosti i odricanja.

Za kraj, uz osmijeh će reći kako su se sav trud, znoj i suze isplatili jer ovo nije stepenica više, ovo je skok u nebo.

Ostaje za vidjeti što će nam u budućnosti pripremiti ova svestrana Zadranka i majka dvoje djece. Ona je uistinu dokaz da je samo nebo granica.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
PRO CARD SA SP-a U SLOVENIJI Vanja Tokić jedina je žena u Zadarskoj županiji sa zlatnom ulaznicom za svijet profesionalnog bodybuildinga, 5.0 out of 5 based on 1 rating

1 komentar za “PRO CARD SA SP-a U SLOVENIJI Vanja Tokić jedina je žena u Zadarskoj županiji sa zlatnom ulaznicom za svijet profesionalnog bodybuildinga”

  1. ajmeee steroida!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program