HRVATSKI IZNAJMLJIVAČI OTKRILI NAJODVRATNIJE STVARI KOJE IM TURISTI OSTAVE: ‘Zamotao ga je u deku, a pazite gdje ju je stavio’

Objavljeno: 03.8.2020. u 08:53
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Jedan iznajmljivač otkrio je kako mu je turist počeo razbijati sve po apartmanu, a priveli su ga zajedno sa suprugom

Jučer je na Redditu otvorena tema pod nazivom “Što je nešto najšokantnije/odvratnije što su vam ostavili turisti nakon što su napustili apartman?”. Javili su se mnogi iznajmljivači koji su se požalili na neke vrlo šokantne stvari.

“Nama se jedne godine netko olakšao, zamotao govno u deku i ostavio deku na vrhu ormara”, glasio je jedan komentar, a drugi se nadovezao “Ručnike umrljane od izmeta i pišaline jer su ih očito koristili umjesto wc papira”.

“Cura je jedne godine radila u hotelu s pet zvjezdica pa je u wc-u našla govno zamotano u kesi”, komentirao je jedan korisnik.

Također, jedan od iznajmljivača požalio se kako turisti često ostavljaju upaljenu klimu s otvorenim prozorima.

“Imao sam onako tri ili četiri godine, pa se ne sjećam skroz, ali su nam jedni Talijani spalili skoro cijeli apartman… To je bilo zabavno. Prošle godine smo imali neke češke bikere od šezdesetak godina, al’ su se ponašali k’o mulci. Svaki dan klima na 20 stupnjeva s potpuno otvorenim prozorima, većinu bi dana proveli u kući opijajući se, kad bi izašli van bi kopali školjke (mislim da su čak i periske iskopali) i stavljali ih u ormar s ručnicima i plahtama, te plahte su bile umrljane s opušcima…”, napisao je.

Drugi korisnik požalio se na krađu.

“Ovi jedni šta nisu ništa ostavili, ali su ukrali. Nudili su pare za kornjaču čančaru. Rekli im da nećemo prodat i kad su sutradan išli ukrali su jednu”, prepričao je.

Jedan iznajmljivač otkrio je kako mu je turist počeo razbijati sve po apartmanu, a priveli su ga zajedno sa suprugom.

“Imali smo situaciju da je žena morala zvati policiju zbog muža koji je malo više popio i počeo razbijati sve po apartmanu. Došla je policija, pritvorila ih i vratila ih skupa nazad od kud su došli. Na kraju se brižna žena morala voziti skupa s tim psihopatom i zaradio je pritvor u svojoj zemlji od par dana”, napisao je.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program