FOTOGALERIJA IZ SV. FILIPA I JAKOVA Kazališna predstava za djecu “Čudesne stranice male Danice”

Objavljeno: 02.8.2020. u 10:45
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

U sklopu projekta K.IN.O. – Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje (program 5. Druženje u Tinelu) jučer je izvedena kazališna predstava za djecu „Čudesne stranice male Danice“ Teatra Poco Loco iz Zagreba, a nakon predstave i druženje s glumicama u kojem se razgovaralo o tome kako od priče nastaje kazališna predstava. Svi ljubitelji knjiga i čitanja večeras su također mogli donirati i razmjeniti knjige u book-crossing zoni filipjanskog Kina.

Projekt »KINO – Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje«, s ukupnim proračunom od 2.099,720,06 HRK, sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u iznosu od 1.784.762,05 HRK, odnosno 85 posto bespovratnih sredstava, dok se ostalih 314.958,01 HRK odnosno 15 posto ukupnih bespovratnih sredstava, osigurava iz Državnog proračuna RH.

Prijavljen je na poziv Kultura u centru – potpora razvoju javno – civilnog partnerstava u kulturi, nositelj je Udruga za kulturu i umjetnost »U Pokretu« Lucije Mikas, uz partnerstvo Općine Sv. Filip i Jakov i Zajednice udruga »Centar nezavisne kulture«, koja je ujedno i provoditelj projekta.

Glavni cilj projekta je jačanje kapaciteta članova i zaposlenika OCD-ova i javnog sektora, u svrhu kreiranja zajedničkog modela sudioničkog upravljanja u kulturi i uključivanje građana u stvaranje većeg broja kulturnih i umjetničkih projekata u lokalnoj zajednici, uz paralelnu preobrazbu starog kina u Općini Sv. Filip i Jakov u K.I.N.O. – Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje.

 

Izvor: BnM portal

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
FOTOGALERIJA IZ SV. FILIPA I JAKOVA Kazališna predstava za djecu "Čudesne stranice male Danice", 2.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program