DORIS SE OGLASILA PRVI PUT NAKON ŠTO JE EKSPLODIRALA AFERA: Javila se na Instagramu, evo što je rekla

Objavljeno: 03.8.2020. u 13:59
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Njezin, sada već bivši, suprug očito je uhvaćen s prstima u pekmezu, ali ona ne dopušta da joj to pokvari ljeto

Jedva da su se počele stišavati reakcije javnosti na vijest o razvodu voditeljice Doris Pinčić (31), a već je otkriven i pravi razlog razlaza para, koji je bio na glasu kao jedan od najskladnijih u Hrvatskoj.

Njezin, sada već bivši, suprug očito je uhvaćen s prstima u pekmezu, a zbog onoga što je učinio miljenici nacije sada ga osuđuje sveopća javnost. Zadarski kantautor Boris Rogoznica (31) danas je priznao seks aferu, koju je navodno godinama imao s kolegicom Alex Ognjenom (36), nakon što su jučer procurile škakljive prepiske.

Doris, kao i uvijek, sve podnosi sa širokim osmijehom na licu i, barem naizgled, ne zamara se temom koja je već dva dana top vijest u svim domaćim medijima. Lijepa voditeljica oglasila se na Instagramu i dala do znanja kako joj baš ništa ne može pokvariti ljeto.

“Malo more, malo studio, to je ljeto”, kratko je napisala Doris i svojim pratiteljima zaželjela dobro jutro, a oni su joj uzvratili predivnim komplimentima i riječima podrške.

“Hvala Bogu da si došla, najbolja si, pozz”, “Jutro, bebo moja. Divna si, bebo moja”, “Doda Naša!”, “Evo malo sunca u ovaj tmurni dan. Dobro došla, princezo”, “Prelipa si poput anđela”, samo su neki od komentara koji su se zaredali ispod Dorisine najnovije objave.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 2.0/5 (4 votes cast)
DORIS SE OGLASILA PRVI PUT NAKON ŠTO JE EKSPLODIRALA AFERA: Javila se na Instagramu, evo što je rekla, 2.0 out of 5 based on 4 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program