DORIS SE NE ZAMARA NEVJERNIM BORISOM: Okinula je selfi u kratkim hlačicama koji je njezine fanove ostavio bez daha

Objavljeno: 07.8.2020. u 14:13
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Doris je okinula selfi dok je sjedila na sivom naslonjaču odjevena u bijelu bluzicu na crne točkice i kratke hlačice

Doris Pinčić neradni dan provela je sa sinom Donatom i kćerkicom Gitom u Dalmaciji gdje su uživali u ljetnim radostima. Voditeljica se nije osvrnila niti je komentirala nevjeru bivšeg supruga Borisa Rogoznice, a brojne obaveze odrađuje s osmjehom na licu. Svojim pratiteljima na Instagramu pohvalila se je kako se je odlično provela na moru.

Doris je okinula selfi dok je sjedila na sivom naslonjaču odjevena u bijelu bluzicu na crne točkice koja je otkrila jedno njezino rame te kratke hlačice od izblijedjelog jeansa. Kosu je skupila u polurep, a na licu nema make-up. Veliki i vedar osmijeh uputila je prema kameri.

“To volim, kad se vidi trag od kupaćeg kostima”, napisala je uz objavu, a fanovi su je obasuli lajkovima i komplimentima.

“Draga Doris, šta koristiš za lice pa je tako savršeno”, “Kako si lijepa, kao anđeo”, “More mi pred nosom, a nisam se ni jednom okupala. Kad Slavonka dođe u Dalmaciju”, “Predivna si mi, tvoja ljepota, prekrasna si mi”, “Slatkice, drži se!”, “Ljepotica prava prirodna”, “Breskvica”, samo su neki od komentara.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 2.0/5 (4 votes cast)
DORIS SE NE ZAMARA NEVJERNIM BORISOM: Okinula je selfi u kratkim hlačicama koji je njezine fanove ostavio bez daha, 2.0 out of 5 based on 4 ratings

1 komentar za “DORIS SE NE ZAMARA NEVJERNIM BORISOM: Okinula je selfi u kratkim hlačicama koji je njezine fanove ostavio bez daha”

  1. Evo ne mogu disati

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program