UOČI ODLASKA U PULU Katalinić: Respektiramo ih, ali idemo po pobjedu

Objavljeno: 21.7.2020. u 13:10
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Mnk Tin svoj put na završnici Favbet gradskih liga ima protiv neugodne momčadi Mocca iz Rijeke. Momčad je to koja suparnicima dopušta malo prilika te utakmicu pokušavaju što više držati u egalu.

MNK TIN – MOCCA 24.07.2020. u 21:00h

U nastavku donosimo razgovor s Tonijem Katalinićem i Dinom Škibolom o njihovim promišljanjima pred put u Pulu.

MNK Tin kao osvajač 1. Sonik ŽMNL zacijelo s velikim očekivanjima ide u Pulu na završnicu Favbet gradskih liga. Kako se momčad pripremala za završnicu?

Nakon završene sezone momčad se većinom pripremala individualno te kroz poneki turnir se dodatno uigravala, otkrio je Katalinić.

Igranje na umjetnoj travi mogao bi biti izazov, imate li kakve bojazni u tom pogledu?

Na umjetnoj travi će zasigurno biti drugačije igrati, no ne mislim da će biti problema, teren je svima isti tako da nema mjesta alibiju.

Susret protiv riječke Mocce bit će uvodna utakmica, koliko su vam poznati protivnici?

Riječani su nam relativna nepoznanica, respektiramo ih ali idemo po pobjedu kao i u svakoj drugoj utakmici, odlučno je zaključio Katalinić.

Potom smo Škibolu priupitali koliko prostora ima za neka taktička iznenađenja na ovakvim turnirima?

Naravno da uvijek ima prostora za taktička iznenađenja na ovakvim turnirima, međutim dosta igra ulogu kakav je protivnik. Valja istaknuti da na ovakvim završnicama nema lošeg protivnika i mislim da će svaku utakmicu za prolaz odlučivati nijanse – rezonirao je Škibola.

Državna završnica u ovom formatu je prilika da se u izravnim susretima utvrdi jačina svake pojedine gradske lige. Kakve su vaše procijene o snazi naše lige u usporedi s ostalima na završnici?

Mislim da je naša liga na viskom nivou, u rangu sa Splitom i Zagrebom te da ćemo i mi imati što pokazati – kazao je Škibola te dodao – i zadarska liga sadrži pojedince koji nastupaju u klubovima prve i druge hrvatske malonogometne lige.

I za kraj kakva su očekivanja? Koliko daleko može Tin?

Očekivanja su velika, spremni smo za sve što nas čeka. Od početka ćemo ući maksimalno u završnicu i nadamo se i vjerujemo da idemo do kraja, optimističan je Dino Škibola.

Popis putnika u Pulu na završnicu Favbet gradskih liga:

Mario Jarmanović

Roko Burčul

Dino Škibola

Lovre Kresović

Marin Kurtin

Toni Katalinić

Deni Kolega

Ante Dundović

Goran Burčul

Mario Marković

Marko Kožul

Voditelji Tihomir Knežević i Leo Burčul.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program