(MASTERMIND) NOVOSELOVIĆ SLAŽE, A ZADARSKI SDP-ovci BIRAJU NOVO VODSTVO Šef se već zna – nesuđeni očitavač brojila Daniel Radeta, a hoće li u GO ući i kćer Patricija…

Objavljeno: 11.7.2020. u 09:05
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Danas od 9 do 18 sati bira se novo rukovodstvo GO SDP-a Zadar. Uz novog predsjednika, biraju se dva potpredsjednika i 4 člana predsjedništva te 23 člana Gradskog odbora.

Od 6 izabranih u tijelo predsjedništva, potpredsjednici postaju onih dvoje koji su za predsjedništvo dobili najveći broj preferencijskih glasova, a kandidirali su se za potpredsjednika/potpredsjednicu SDP-a Zadar.

SDP Zadra u izbore ide pod teretom teškog poraza s općih izbora, ali i sa cijelim nizom sasvim specifičnih vlastitih problema. Predsjednik koji ih je zbog skandala s Elektrom Zadar ostavio na cjedilu u kolovozu 2019., danas ima novi plan s ekipom na Trgu pet bunara.

Istina, obzirom da je još uvijek pod izvidima ODO-a Zadar i PU zadarske, njega na ovim izborima nema, ali povratak na “mjesto zločina” Antuna Novoselovića svakako se osjeća. Među 31 kandidatom za GO, naime, našla se njegova kćer Patricija!? Poznato je tek to da je netom završila Ekonomsko-birotehničku i trgovačku školu u Zadru i da se do 9. godine života najmanje nikada nije ošišala.

Unatoč tome, nema nikakve sumnje da će “Zlatokosa” uspjeti realizirati očevu genijalnu zamisao. Među kandidatima na današnjim izborima na Trgu pet bunara, naime, cijeli je niz nesuđenih Novosleovićevih očitača brojila potrošnje električne energije.

Prvi je Daniel Radeta, jedini kandidat za predsjednika Gradskog odbora. Nakon te činjenice, zapravo je nebitno tko će sjediti u Gradskom odboru.

Dugoročno, s rezultatima izbora u zadarskom SDP-u slutimo da će više oduševljeni biti u Medulićevoj, no na Trgu pet bunara.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 4.8/5 (41 votes cast)
(MASTERMIND) NOVOSELOVIĆ SLAŽE, A ZADARSKI SDP-ovci BIRAJU NOVO VODSTVO Šef se već zna - nesuđeni očitavač brojila Daniel Radeta, a hoće li u GO ući i kćer Patricija..., 4.8 out of 5 based on 41 ratings

4 komentara za “(MASTERMIND) NOVOSELOVIĆ SLAŽE, A ZADARSKI SDP-ovci BIRAJU NOVO VODSTVO Šef se već zna – nesuđeni očitavač brojila Daniel Radeta, a hoće li u GO ući i kćer Patricija…”

 1. Iako nikad u životu nisam dao glas SDP-u, ne mogu ovo prešutjeti.

  Što je s presumpcijom nevinosti, odnosno nisi kriv dok ti hrvatski sud ne presudi?

  Ako to vrijedi za Kalmetu, zašto ne bi i za ovog gospodina?

  Možda bi Don Dario i u ovom slučaju SDP-a trebao kadrovirati?

  A tko kaže da i ne će?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 2. Skinuli ste moj komentar.
  ADIO zAUVIJEK!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 3. Zar je novinarstvo palo na tako niske grane da se na ovakav način, u stilu kvartovske ćakule, razvlači priča o mladoj djevojci samo zato šta se našla na stranačkoj listi na kojoj se prije nje nalazio njezin otac?! Nisam ni u jednoj stranci, ali mi je degutantan način na koji je pisao autor ovog članka. Bilo da se radi o osobnoj ili stranačkoj netrpeljivosti ovo nije mjesto na kojem se ona pokazuje i nikako nije u redu upletati osobu koja nema veze sa cijelom pričom samo da bi se osvetilo njezinom ocu. To ne rade pravi novinari nego lešinari.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.3/5 (3 votes cast)
 4. A što očekivati od plaćeničkog portala)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program