KK ZADAR Direktor Žilavec: “Pripreme za novu sezonu u punom su jeku!”

Objavljeno: 01.7.2020. u 11:57
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Zaključno s jučerašnjim danom, sportskom direktoru Branimiru Longinu istekao je mandat u trajanju od tri godine.

Direktor Košarkaškog kluba Zadar iz tog razloga pojasnio je postojeću situaciju i zadane ciljeve uoči nove sezone.

“Pripreme i sve predradnje prije nove sezone 2020/21 u punom su jeku, a dosadašnji sportski direktor Klubu se stavio na raspolaganje te pomaže u radu koliko god je potrebno i moguće u ovom trenutku.” – poručio je Željko Žilavec.

Fokus Košarkaškog kluba Zadar s nedavno predstavljenim značajnim pojačanjima u trenerskom stožeru, Veljkom Mršićem i njegovim glavnim pomoćnikom Ivanom Perinčićem maksimalno je usmjeren prema novoj sezoni kako bi istu dočekali spremni i u narednom periodu zaokružili roster prve momčadi novim pojačanjima.

Upravo iz tog razloga dosadašnji sportski direktor Branimir Longin aktualnom izborniku i njegovom pomoćniku pomaže u pogledu što je bolje aklimatizacije na nove pozicije u glavnom gradu košarke i svojim angažmanom nastoji pomoći isključivo za dobrobit Kluba.

“Obzirom na brojne upite i popriličan interes javnosti oko tekućih stvari vezanih uz Klub ovim putem poručujem kako ćemo, kao što je i do sada uvijek bio slučaj pravovremeno obavještavati zadarske navijače o svim novostima i aktualnostima vezanim uz Košarkaški klub Zadar.” – istaknuo je direktor Košarkaškog kluba Zadar.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program